Přejít na obsah

Mytí interiéru (tepování) Octavia

honza.cz

Doporučené příspěvky

Máte někdo zkušenosti s mytím interiéru? Mám na mysli stav, kdy hlavně sedačky a výplně dveří i přes to, že se snažím udržovat interiér za každou cenu v čistotě, už mají nějaké skvrny, nebo jsou prostě trochu zašlé a už nevypadají jako nové. Auto jsem nekoupil nové, takže tento stav jsem z části zdědil. Kde? (pokud možno v Praze) špičkově vyčistí sedkačky, výplně dveří, podlahové koberce (nemyslím koberečky, ale ty sériové kobercové výplně např. na střed. tunelu atd.), případně strop za dobrou cenu? Díky za tipy. (Na internetu je spousta firem, ale jak kvalitně dělají...?!?). Honza :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám jedinou zkušenost s mytím aut v Karlíně, na Křižíkově, v garážích toho rohového hotelu na Křižovatce, myslím že se jmenuje Karl Inn, nebo tak nějak. Naproti po uhlopříčce křižovatky je prodejce Mercedes M3000.

Zkušenost - žádná sláva. Nechali fleky z boků předních sedaček. Jinak OK. Cena za komplet auto - renovace laku, tepování interiéru, konzervace plastů a já nevím co ještě, vyjma mytí motoru stálo cca 2400. Určitě najdeš i levnější firmy.

Ještě můžeš vyzkoušet Connect Praha, sídlí na Bubenský. Mají tam permanentně nabito, mě odradili přístupem, který už odradil i více lidí. Navíc majitelé jezdí v poslední s-klasse AMG a jaguaru, cca po roce auto střídají a tak podobně. Zkrátka jim nevěřím...

Odkaz ke komentáři

Máte někdo zkušenosti s mytím interiéru? Mám na mysli stav, kdy hlavně sedačky a výplně dveří i přes to, že se snažím udržovat interiér za každou cenu v čistotě, už mají nějaké skvrny, nebo jsou prostě trochu zašlé a už nevypadají jako nové. Auto jsem nekoupil nové, takže tento stav jsem z části zdědil. Kde? (pokud možno v Praze) špičkově vyčistí sedkačky, výplně dveří, podlahové koberce (nemyslím koberečky, ale ty sériové kobercové výplně např. na střed. tunelu atd.), případně strop za dobrou cenu? Díky za tipy. (Na internetu je spousta firem, ale jak kvalitně dělají...?!?). Honza :palec2:

Doporucuji Veseli nad Moravou na micce v ulici Furgnerova (byvale Pneu Plus) super micka a super miti interieru.V cene miti interieru je i umyti v micce.A to v cetne horkeho vosku s lestenim.Vrele doporucuji.Maji hadrove kartace,ktere neskrabou lak.A cena je cca 1000-1200,-Kc za auto.

Odkaz ke komentáři

S tepovanim sedacek a celkovym cistenim interieru velmi dobra zkusenost s firmou Philadelphia CZ. Dokonce tam auto pod fukarem nechali pres noc vysusit (u sluzebniho jsem to risknul, vlastni bych jim tam asi nenechal). Byl jsem v provozovne v arealu cerpacky Globusu v Cakovicich, ale funguji jeste ve ctvrtem patre garazi hotelu Marriot (V Celnici 10). Jinak skodovka sice nedoporucuje cisteni vyhrivanych sedacek mokrou cestou, ale zdarne to prezili a vypadaji jako nove :D

Odkaz ke komentáři

Mám jedinou zkušenost s mytím aut v Karlíně, na Křižíkově, v garážích toho rohového hotelu na Křižovatce, myslím že se jmenuje Karl Inn, nebo tak nějak. Naproti po uhlopříčce křižovatky je prodejce Mercedes M3000.

Zkušenost - žádná sláva. Nechali fleky z boků předních sedaček. Jinak OK. Cena za komplet auto - renovace laku, tepování interiéru, konzervace plastů a já nevím co ještě, vyjma mytí motoru stálo cca 2400. Určitě najdeš i levnější firmy.

Ještě můžeš vyzkoušet Connect Praha, sídlí na Bubenský. Mají tam permanentně nabito, mě odradili přístupem, který už odradil i více lidí. Navíc majitelé jezdí v poslední s-klasse AMG a jaguaru, cca po roce auto střídají a tak podobně. Zkrátka jim nevěřím...

Limousine servis jak rika kolega, vedle toho rohoveho hotelu (IBIS), Saldova ulice, ja byl vzdy s klukama spokojeny, jako zamestnanec jsem tam mel 10 let slevu a velmi kladny pristup - zkusenost hodne dobra... Pak se to obmenilo, nevim kdo tam je dnes, uz 3 roky tam nejsem, ale jezdeji tam celkem hooodne dobry kary na cisteni a myti... ;)

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...