Saty Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) Smlouva s ČPP, limit plnění 54mil./54mil. Na RS platím 3200,- včetně připojištění čelního skla do výše 15tis. Editováno: 1. Únor 2007, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 ty vole,čumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Jo, CPP a jeji plneni, pri tech cenach se ani nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Není to přímo od ČPP je to přes makléře, od ČPP to vyjde na oktavku přes 6tis při plnění 70/70mil. U ČP jsem platil 5500 plnění 40/20mil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Dobrý, brďo... Kde mají pobočky, nebo smlouva přes net ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 tabulka pěkná no, jako když jsem dával pojistit MB taky nalákán, bylo nejlevnější a roční dělalo kolem 1200,- a druhy rok s bonusama 2500,- ....... děvky (jo jde o ČPP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) Kámoš má druhým rokem a pořád stejná cena, můj poradce je z NJ, přijel ke mě uzavíral jsem pojistku doma. K těmto cenám už se nezahrnuje sleva za místo bydliště, za věk, za stáří vozu a bonusy Editováno: 1. Únor 2007, autor: Saty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no tak u CPP budu za chvíli dávat výpověď, protože posledně už chtěli asi 8tis. a to jsem nikdy neboural, takže mám bonusy. Bohužel jsem to tehdá nestihl vypovědět včas. Ale letos si na to můžete vsadit, že to stihnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 u cpp bych si nepojistil ani kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 u cpp bych si nepojistil ani kolo Presne tak, jejich plneni je povestny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no tak u CPP budu za chvíli dávat výpověď, protože posledně už chtěli asi 8tis. a to jsem nikdy neboural, takže mám bonusy. Bohužel jsem to tehdá nestihl vypovědět včas. Ale letos si na to můžete vsadit, že to stihnu! Nemusíš nic stíhat. Výpověď můžeš podat kdykoliv, nemusíš dodržet roční cyklus. Prostě podáš výpověď a oni musí do 6 týdnů ukončit smlouvu. S výpovědí si požádej o bezškodní průběh. Peníze ti vrátí v poměrné části ze zaplacených dvanácti měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no tak u CPP budu za chvíli dávat výpověď, protože posledně už chtěli asi 8tis. a to jsem nikdy neboural, takže mám bonusy. Bohužel jsem to tehdá nestihl vypovědět včas. Ale letos si na to můžete vsadit, že to stihnu! Nemusíš nic stíhat. Výpověď můžeš podat kdykoliv, nemusíš dodržet roční cyklus. Prostě podáš výpověď a oni musí do 6 týdnů ukončit smlouvu. S výpovědí si požádej o bezškodní průběh. Peníze ti vrátí v poměrné části ze zaplacených dvanácti měsíců. ne, ne, jde to jen k výročí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 U ČPP jsem měl pojistku 2roky na Corsu GSi, jednou jsem měl plnění a problém jsem neměl žádný. Cena pořád stejná, akorát po té bouračce byl na další rok malus 5% což je normal. Saxo jsem měl u ČP a taky bez problémů. Teď mám ČPP přes makléře, cena viz výše, tak uvidíme - když bude naprd zruším a půjdu jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) no tak u CPP budu za chvíli dávat výpověď, protože posledně už chtěli asi 8tis. a to jsem nikdy neboural, takže mám bonusy. Bohužel jsem to tehdá nestihl vypovědět včas. Ale letos si na to můžete vsadit, že to stihnu! Nemusíš nic stíhat. Výpověď můžeš podat kdykoliv, nemusíš dodržet roční cyklus. Prostě podáš výpověď a oni musí do 6 týdnů ukončit smlouvu. S výpovědí si požádej o bezškodní průběh. Peníze ti vrátí v poměrné části ze zaplacených dvanácti měsíců. ne, ne, jde to jen k výročí. V srpnu 2006 jsem přecházel od České pojišťovny ke Kooperativě a nebyl problém. Kdysi jsem přecházel od Podnikatelské k České a taky nebyl problém. K výročí to jistě nemusí být, možná tak k VŘSR... Info zde: http://www.top-pojisteni.cz/content/pojisteni/1049.html A navíc ani platit nemusíš ke konci roku, já platím v srpnu Editováno: 1. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Nemam rad, kdyz nekdo keca blbosti o pojistovne, kde co slysel... Ja mel nekolik let u CPP auto, nekolikrat plneni a nikdy problem. Nyni to maji vsichni z rodiny a nemaji zadne problemy. Neverte vsemu, co slysite panove!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 no tak u CPP budu za chvíli dávat výpověď, protože posledně už chtěli asi 8tis. a to jsem nikdy neboural, takže mám bonusy. Bohužel jsem to tehdá nestihl vypovědět včas. Ale letos si na to můžete vsadit, že to stihnu! Nemusíš nic stíhat. Výpověď můžeš podat kdykoliv, nemusíš dodržet roční cyklus. Prostě podáš výpověď a oni musí do 6 týdnů ukončit smlouvu. S výpovědí si požádej o bezškodní průběh. Peníze ti vrátí v poměrné části ze zaplacených dvanácti měsíců. ne, ne, jde to jen k výročí. K vyroci vzniku lze zrusit havarijni pojisteni bez udani duvodu, myslim, ze pro zakonne pojisteni to neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Já mám s plněním od ČPP velice dobrý zkušenosti. Při prosincový havárce následující průběh: pátek havárka, pondělí servis + nahlášení na pojišťovnu, úterý likvidátor v servisu, čtvrtek hotový auto (včetně krycího dopisu), pondělí doma doporučený dopis o vyřízení plnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ČPP je dobrá v ceně, ale jinak co se týká plnění tak šílené. Jsou schopni změnit učastníka dopravní nehody na viníka i když je od toho policejní protokol. Pak dlouhé dohadování s nimi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ČPP je dobrá v ceně, ale jinak co se týká plnění tak šílené. Jsou schopni změnit učastníka dopravní nehody na viníka i když je od toho policejní protokol. Pak dlouhé dohadování s nimi. ČPP mi pravě dobrá v ceně nepřijde, pojistka u ní mě na Octavii RS vyjde s plněním 70/70mil. přes net na 6660,- Kč (rv.2001, ročník 1984, venkov, bez bonusu) u ČP vyjde na 5492,- (plnění 100/100mil) nebo na 5280,- (plneni 40/20mil.) Jednou jsem boural, z dotyčnym jsme zajeli na pojištovnu, nafotili a další týden měl peníze. Vše bez účasti policie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 A co rikate na Wustenrot ...? Pro auta s velkym obsahem a malym vykonem (jako Fabia SDi) je to hodne zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 u cpp bych si nepojistil ani kolo Presne tak, jejich plneni je povestny Přesně tak! A první moravská brokerská společnost - to vyžaduje notnou dávku odvahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Na ČPP bacha, já dostal letos 20% bonus (15% byl převod z jiného vozu) a platím o 1 400 kč ročně víc jak loni. V létě s nimi končím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Na ČPP bacha, já dostal letos 20% bonus (15% byl převod z jiného vozu) a platím o 1 400 kč ročně víc jak loni. V létě s nimi končím! Na co čekáš, podej výpověď a skonči s něma hned !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 u cpp bych si nepojistil ani kolo Jasně, že ne. Ne kvúli sobě, ale hlavně kvůli tomu, když bych, nedejbože, někoho naboural. Podle zkušeností jiných tam člověk pořád něco posílá, požád tam volá, neustále něco chtějí. I u odřeného blatníku. Chudák poškozený, dlouho čeká na peníze a ještě ho odrbou, aby dostal, co nejmíň. To je ostatně u všech pojišťoven . Jsem u Generali už nějakou dobu. Cenu drží stejnou a oproti České poj. jsou skoro o 2 litry levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Musim se pridat, ze u CPP bych nepojistil vubec nic, plneni sileny, resp. odpovida jejich cenam - auto pojisteny na havarii/vandalismus/odcizeni u CPP= nepojisteny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.