Přejít na obsah

Konzervátor baterie

quicksilver

Doporučené příspěvky

Zdar Klucí, Měl jsem udělanej takovej "udržovač" baterie - když auto dlouho stálo, tak se to píchlo do 220V, nějak přes trafo a nevím co tam ještě bylo a druhej konec se píchnul do zásuvky autozapalovače. Fungovalo to naprosto perfektně a nemusel jsem pořád připojovat nabíječku na baterku.... Jenže se mi zařízení ztratilo - Chceš-li se něčeho zbavit, půjč to :disgust: A proto se ptám, nemáte někdo něco podobného, popřípadě, nenechá se to někde koupit? Díky všem za odpověď ;)

PS Měl jsem to ještě na Citroena BX, ale mělo by to určitě fungovat na jakékoliv auto.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

do zapalovače jsem to ještě neviděl,ale mám to přímo na baterii!výrobce neznám ale zkus třeba Jablotron!jinak mě je to na nic garáž nemám a tahat prodlužovák z okna na park.se mi nechce ani omylem.ale neprodám dávám to na chalupě o dovolené když auto stojí a nejezdí.

Odkaz ke komentáři

do zapalovače jsem to ještě neviděl,ale mám to přímo na baterii!výrobce neznám ale zkus třeba Jablotron!jinak mě je to na nic garáž nemám a tahat prodlužovák z okna na park.se mi nechce ani omylem.ale neprodám dávám to na chalupě o dovolené když auto stojí a nejezdí.

a neprodávej to, v zimě jezdím 106, a dnes po 14-ti dnech se mi gribla baterie, cvakání z palubovky a blikec kontrolek-to bylo vše na co se baterie Bosch-Silver po 3-letech zmohla, takže jdu vyhodit za baterii další dva papoušky :(

Odkaz ke komentáři

U škodovky ti to nebude fungovat, pokud nepřekleneš relé, které po 10ti minutách od vypnutí zapalování odpojí cigaretovou zásuvku aby v případě zapomenutého spotřebiče to nevybilo baterku...

Záleží na modelovém roku. octa po faceliftu má zásuvku stále pod napětím . co mám služební fabku , tak ta taky.

Odkaz ke komentáři

Vyčetl jsem na tom konzervátoru. Dobíječ DB02. Vyrábí autoelektronika Franek Rokytnice v Orlických horách Je tam nějaké číslo. Snad by to mohl být telefon 494 595188. Já mám provedení s konektory, existuje i se zásuvkou místo zapalovače.

Je to perfektní zařízení pokud vůz nepoužíváte. Já to na akumulátor z veterána zapnu na podzim a vypnu na jaře. Pokud by byl aku vybitý tak do plného stavu ho konzervátor přivede tak za pět až sedum dní. podle kapacity akumulátoru.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...