quicksilver Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Zdar Klucí, Měl jsem udělanej takovej "udržovač" baterie - když auto dlouho stálo, tak se to píchlo do 220V, nějak přes trafo a nevím co tam ještě bylo a druhej konec se píchnul do zásuvky autozapalovače. Fungovalo to naprosto perfektně a nemusel jsem pořád připojovat nabíječku na baterku.... Jenže se mi zařízení ztratilo - Chceš-li se něčeho zbavit, půjč to A proto se ptám, nemáte někdo něco podobného, popřípadě, nenechá se to někde koupit? Díky všem za odpověď PS Měl jsem to ještě na Citroena BX, ale mělo by to určitě fungovat na jakékoliv auto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 U škodovky ti to nebude fungovat, pokud nepřekleneš relé, které po 10ti minutách od vypnutí zapalování odpojí cigaretovou zásuvku aby v případě zapomenutého spotřebiče to nevybilo baterku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 U škodovky ti to nebude fungovat, pokud nepřekleneš relé, které po 10ti minutách od vypnutí zapalování odpojí cigaretovou zásuvku aby v případě zapomenutého spotřebiče to nevybilo baterku... Aha, dobrej postřeh... To je docela škoda, byla to fajn věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 do zapalovače jsem to ještě neviděl,ale mám to přímo na baterii!výrobce neznám ale zkus třeba Jablotron!jinak mě je to na nic garáž nemám a tahat prodlužovák z okna na park.se mi nechce ani omylem.ale neprodám dávám to na chalupě o dovolené když auto stojí a nejezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 do zapalovače jsem to ještě neviděl,ale mám to přímo na baterii!výrobce neznám ale zkus třeba Jablotron!jinak mě je to na nic garáž nemám a tahat prodlužovák z okna na park.se mi nechce ani omylem.ale neprodám dávám to na chalupě o dovolené když auto stojí a nejezdí. a neprodávej to, v zimě jezdím 106, a dnes po 14-ti dnech se mi gribla baterie, cvakání z palubovky a blikec kontrolek-to bylo vše na co se baterie Bosch-Silver po 3-letech zmohla, takže jdu vyhodit za baterii další dva papoušky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 ten obrázek tam nejde zvětšit ale tohle by mohlo být ono ale možná se pletu: http://jablotron.inshop.cz/inshop/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 U škodovky ti to nebude fungovat, pokud nepřekleneš relé, které po 10ti minutách od vypnutí zapalování odpojí cigaretovou zásuvku aby v případě zapomenutého spotřebiče to nevybilo baterku... Záleží na modelovém roku. octa po faceliftu má zásuvku stále pod napětím . co mám služební fabku , tak ta taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Vyčetl jsem na tom konzervátoru. Dobíječ DB02. Vyrábí autoelektronika Franek Rokytnice v Orlických horách Je tam nějaké číslo. Snad by to mohl být telefon 494 595188. Já mám provedení s konektory, existuje i se zásuvkou místo zapalovače. Je to perfektní zařízení pokud vůz nepoužíváte. Já to na akumulátor z veterána zapnu na podzim a vypnu na jaře. Pokud by byl aku vybitý tak do plného stavu ho konzervátor přivede tak za pět až sedum dní. podle kapacity akumulátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 myslím Borg kdysi měl něco na solar, jen to píchl do zapalovače a dal na palubku a světlo to dobylo samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) myslím Borg kdysi měl něco na solar, jen to píchl do zapalovače a dal na palubku a světlo to dobylo samo Asi TOTO, ale jak je to s tim odpojenim zapalovace? Editováno: 3. Únor 2007, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) jj nědo takovýho měl facelifty - 2,5 - 3 generace komfortu -mají zapalovač na přímo jednoduchá zkouška - vyply zapalování - zapalovač funguje Editováno: 3. Únor 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 No, nevím, ten solární by mě asi nepřesvědčil....Ale každopádně vím, že se to vyrábí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Takže, sehnal jsem onen konzervátor a to na www.luke.cz Stojí 420kč včetně doběrečného a poštovného a balného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Takže, sehnal jsem onen konzervátor a to na www.luke.czStojí 420kč včetně doběrečného a poštovného a balného Ano to je ten na němž je výrobce Franek. Ten už mám isa 3 roky a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Takže, sehnal jsem onen konzervátor a to na www.luke.czStojí 420kč včetně doběrečného a poštovného a balného Ano to je ten na němž je výrobce Franek. Ten už mám isa 3 roky a spokojenost. jj, jak si napsal typ, tak jsem to dal do vyhledávače a už to bylo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.