Přejít na obsah

Naše koníčky, zájmy...


Peterer

Doporučené příspěvky

No jedno kridlo prerazeny, druhy nastiply od vrtule, prerazena ocasni cast, vcetne tahla od serva, komplet uchyceni motoru slo do srace, motor zustal viset, vrtulku sem nenasel ;) no a to bude asi vsecko. Pak uz jen rozbitek predek po narazu se hybnou silou prorvala baterka skrz trup :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lol.. :smich: to si pamatuju když sem lítal naposled.. anténa se mi dostala do vrtule a namotala na motor a éééro šlo hned k zemi.. od tý doby sem nelítal, pač éro totál v pytli.. zničený i serva.. a nejak se nemam k tomu abych to dal dokupy..

jinak s křidelkama to bude masakr.. kamarád si je dodelával na easynu a dal i silnější motor a je to drak.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo taky tam byl vcera jeden ES s kridelkama a lita to pekne. Ono vubec se mi zda ze ES leta lepe nez ten WH, ale tak precijen je to drazsi model a neni to china jako to moje. ALe jak sem psal, myslim si, ze na nauceni se packovat to proste staci, stejne u toho modelu nechci zustat a pak se posunout dale. ;)

Jinak ... najdi nekde fotooos zniceneho eeera a podel se ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

foto nemam.. jen to co sem dával sem.. jak tam byl bez křídel.. serva tomu chybí.. táhla tam taky nejsou.. nebo sou zničený, tet už si nepamatuju..

lepidlo mi došlo a aktivoš taky, tak musim koupit a zkusim dát dokupy.. jinak čumák byl celej urvanej něco jako se stalo tobě.. ale ten sem přilepil na místě když se to rozbilo.. a když sem zistil že je v pytli i servo apod. tak sem to hodil do báglu a jel domu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...