Blacky Vloženo 11. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 zajimavy, odvazny, ale libi se mi to. Jeste sadu fotek jak to sviti a blika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 přesně tak, pojem "malinko" si každej představuje jinak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 předplacenka na policejní důkladnou kontrolu-xenony, parabola, blinkry.To vidím tak na správní řízení a 50táců pokuty. Kdo se boji, nesmi do lesa. Je pravda, ze u nas mame nejpropracovanejsi system policejni represe, podporenej faktem, ze kdyz ma soused neco "nelegalniho" tak se to nesmi a je treba to hned naprasit nebo minimalne pohanit. Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze pokud nebudes mit dvoumetrovy kridlo, nadechy, vrtulky, folie z hypernovy, nejezdis jak kokot a nemas to v kombinaci s nejakym vrakem, tak si te policajti nevsimaj. (a kdyz uz, tak na ne nedelat ramena, jako nekteri a pak jim to auto fakt prolustrujou horem dolem) S tou svitivosti blinkru, pokud by treba nekdo vymenil oranzovou zarovku za oranzovou LED, tak i po tomhle zatmaveni to bude svitit vic nez nezatmavena LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) Hlavne je u nas nejpropracovanejsi system tuzerstvi. Co se divam v zahranici, tak sem tam treba este snad nevidel HIDky a zacerneny okna vpredu snad asi dvakrat u mladych pubosu. Editováno: 12. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tappaja: mě se nezdá že zde máme policejní represy vůči řidičům......ty ano? To tě asi nikdy nechytili poliši třeba v rakousku nebo německu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 tappaja:mě se nezdá že zde máme policejní represy vůči řidičům......ty ano? To tě asi nikdy nechytili poliši třeba v rakousku nebo německu..... V Nemecku ani v Rakousku ne, ale pobyvam v Recku, za skoro dva roky me staveli 2x, jednou hned ze zacatku, bracha mi dovez auto a nedal papiry. Dechova zkouska, kontrola papiru, ktery sem nemel u sebe. To ze se se mnou domluvil pekne anglicky a rekl mi, at necham bratra spat a jedu, na me udelalo dobrej dojem, ze jen nebuzerujou. Druha kontrola, mel sem vse, ale propadlou zelenou kartu, kterou mi pojistovna poslala domu do CR, chvili strasil pokutou, ale pak pustil jen s napomenutim. Rozhodne tohle jednani na me melo kladnejsi dopad, nez bejt jeste nasranej z pokuty a nadavat na policajty. Osobne si nedovedu predstavit, jak by se tohle poresilo v CR, tam by te minimalne zastrelili na miste (no dobre, mozna by vzali nejaky body), protoze ses ten nejvetsi pirat a jezdis bez dokladu. (ja vim, obe veci byla moje chyba, sypu si popel na hlavu - to je pro moralisty, kdyby chteli prudit) aD HID sady, nejlip tak 6000K a vejs a jeste v parabole, za to bych nechal odstavit auto, mozna jeste lip - sestrotovat. Zatmaveny predky mame na svejch autech nekolik let, zase, pokud nejses kokot a nemas tam cernocernou tmu, tak nikdy nic nikdo neresil. A s autem sem v nemecku, rakousku byl. (me se zase nelibi zatmaveni z fabriky ala SunSet, to bych si asi nedal radsi nic, vypada to jak "zasobovani" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 mám taky folie na celým autě, střední, žádný tmavoty ), byl jsem mockrát na slovensku a v rakousku, a nikde žádný problém. Je to jak píše Tappaja o vystupování, nikdy sem nebyl arogantní, proto jsem nikdy nedostal většího flastra. Známí z mého okolí (jsou to mimochodem ti co na polici nejvíce nadávají) vystupují arogantně, povrchně a nesmyslně. Potom se strašně diví že je policisté jebou za každou blbůstku... Můžu to vzít taky jinak, na většině aut zde na foru jsou RS nárazníky, RS kola, a jiná větší kola, diody ve světlech, na osvětlení SPZ, a to i v různých šílených barvách jako jsou modrá, červená, zelená. Jsem zastáncem originálního stylingu (pozor, ne tuzingu), a proto mám na celým autě osazené bílé vysocesvítící diody, parkovačky, osvětlení spz (koneckonců má je i nový Lexus, a je otázka času, kdy je bude mít většina moderních aut), proto nechápu takovou kritiku na tyto světla. Proboha proč by měli brát řidičák, a dávat pokutu 50 000Kč?? ) Většina policistů si bude myslet že jde o faceliftové světlomety. ) Nebo někoho z vás už zastavili policajti, a chtěli vám vzít řidičák a dávat 50tKč za to že máte na svý 1.6 octavii RS nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ani nemohli, když je homologovanej a je to standardní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) xenony a ještě nehomologované jsou povolená na fabii II ??-nejsou !, tak tím pádem se vozidlo stává nezpůsobilé k provozu a za to je pokuta ve správním řízení 5tkč do 10tkč Od července je nový sazebník pokut.trochu sem se spletl, ale za blbý xenony můžeš dát až na rok auto do garáže Editováno: 12. Říjen 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Nehceš ukázat, jak to svítí? Já bych tomu nějak moc nevěřil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Nehceš ukázat, jak to svítí? Já bych tomu nějak moc nevěřil... kdo říkal že nechci ukázat jak to svítí? Jde o to, že foťák si to pochroustá díky expozici a uzávěrce jak chce on, takže to bude neobjektivní. Ledaže bych měl vedle rozsvícenou stejnou fabii, na porovnání, což nemám... Ale je to jedno, jak je vidět, tak tady máte všichni naprosto originální věci, tak jak to vyšlo z výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Neříkám, že nechceš, ptám se, zda nechceš...zajímalo by mě, jak to prosvítí to černé zabarvení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Hlavne je u nas nejpropracovanejsi system tuzerstvi. Co se divam v zahranici, tak sem tam treba este snad nevidel HIDky a zacerneny okna vpredu snad asi dvakrat u mladych pubosu. já jsem se hodně divil, když jsem v Německu na dálnici potkal cca 10 aut, co mělo HID přestavby a oslňovalo to dost (a byly to německá auta). Bylo to sice převážně ve východní části Německa, ale dneska už je to spojený, takže na západě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) mno v tomto pripade Bojler placa nesmysly. Tuzingovejch aut jezdi v Nemecku, Rakousku, Polsku, Slovensku, Anlgii, Svedsku i Ibize(Spanelsko) hromada. A zrovna totalne "mafiansky" auto s cernejma foliema vsude potkam snad pokazdy, co za hranice jedu ( cca 1x za 2 mesice) V zadnem pripade to neni zalezitost jen CR. Snad jen protoze sme vetsi socky, tak to delame amaterstejs a mame tady vic Ciganu, ktery takhle tuzej ziguly a šáde. Tak uz toho nechte. FBS: klidne nahod fotky. At mame predstavu, i kdyz zkreslenou. Rozhodne je to pekny. Editováno: 12. Říjen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 (editace) Anglie - za tyden ani jedno cune, podzim 2008 Francie - 10 dnu na cestach a krom maniku se rvoucima reprakama taky nic, leto 2009 Nemecko - nekolik pubosu v Golfech Italie - prakticky nic, nekolikrat rocne Rakousko - občas puboši, velmi málo, několikrát ročně cestou do Itálie a trvale kolem hranic S množstvím u nás a u ostatních východních zemí se to vůbec nedá srovnat. Von když si taky rakušák koupí holotu se slabým motorem, tak to jaksi bere jak to je a nedělá z toho něco jinýho. Zrovna nedávno sem se vo tom s jedním bavil, že u nás jaksi kultura trochu jinde.. Samozřejmě pokud bych někomu šláp na kuří oko, tak se omlouvám. Editováno: 13. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Tuzingovejch aut jezdi v Nemecku, Tam ale policajti nie su taky mimoni ako tu. Tam ti naparia pokutu aj za falosnu antenu na streche a nevahaju otvorit kapotu a prekontrolovat nasvanaie a originalitu svetiel a technicak prides kym napocitas do troch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 a je to tak sprááávně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) tak můžu to mít na autě nebo ne? mám na mysli, že bych to tam měl bez xenonů? jinak by se mi to líbilo bez černýho blinkru a parkovačky prostě černej nebov barvě auta ten střed, jak je ta parabola nebo co to je Editováno: 13. Říjen 2009, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Prodáno do Mladé Boleslavi. Jasně že to můžeš mít na autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Kua , Vypadaj fakt nádherně , kolik by mě stály ? mam teď paraboly a chtěl bych tam dát čočky .. když mi poradíš budu rád .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 asi budu stat jeden technicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 ale houby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Zdravím, chcem sa spýtať či sa od roku 2007 zmenili nejako svetlomety na FII. Tvar asi ani moc nie ale zdá sa mi že inak svietia keď stretám na cestách. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Pani, neviem, co ste sa tu tak rozvasnili pre tie zatmavene svetla. Ked sa nad tym zamyslite, zistite, ze je to vlatne v poriadku. Stretavacie svetla maju sosovku (cocku) a preto parabolu nepotrebuju. Takze moze byt cierna. Parkovacky s ledkami to zatmavene sklo bez problemov presvietia. Ked nie 1 invexna diododa, tak 5x konvexna urcite. Otazkou su uz len tie blinkre. Tie mohli byt zatmavene menej, ale verim, ze to je viditelne. Takze sa laskavo ukludnite. Dajte si za jeden a bude to ok. Tu je dokaz, ze aj cierne svetla mozu mat homologaciu: http://www.thom.xf.cz/index.php?page=detai...=17&group=2 FBS_brno: , ja by som od teba take svetla kupil. Nemas na predaj? Som z Brna. Editováno: 30. Listopad 2009, autor: drag84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Pokud dobre vidim, ta svetla nemaji blinkr prekryty cernym sklem. OT: "som z Brna" je věta století... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.