kominík Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Prosím o pomoc, při demontáži kaslíku u spolujezdce se mi rozkočilo světýlko i s s tím bazmekem co ho vypíná.Za boha ho nemohu slořit zpátky (pružinka) aby fachčilo. Nemá někdo fotečku která by mi pomohla?? V DP nic není Mám Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 TAky se me rozpadlo, tak jsem ho rozslapal a objednal nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Jenze novy stoji skoro 400 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 Jenze novy stoji skoro 400 Kc To je fakt, ale nemam rad lednicku bez svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pgp Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Prosím o pomoc, při demontáži kaslíku u spolujezdce se mi rozkočilo světýlko i s s tím bazmekem co ho vypíná.Za boha ho nemohu slořit zpátky (pružinka) aby fachčilo.Nemá někdo fotečku která by mi pomohla?? V DP nic není Mám Fabii Zajdi si do prodejny a nech si ukázat nový spínač. Mně se to rozpadlo taky a složil jsem to podle vzoru a funguje to. Jo a přeju pevné nervy, ta pružinka se tam dost blbě dává ale za ty ušetřené čtyři kila ta námaha stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Potřebuji pomoct. Rozpadlo se mi světýlko osvětlení přihrádky a nemůžu přijít na to jak tam má být ta pružinka. Nemáte někdo fotku? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 2, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 co das ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 1.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Jedna strana té pružiny je vidět. Ale ta druhá ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 1, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 2, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Pořád tu de..... pružinku nemůžu dat jak patří. Jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Tak nikdo víc ? Potřebuji lepší foto........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Př výměně žárovek za LEDKY se mi podařilo ostranit krytku, a druhá část osvětlení mi zapadla za kastlík. Po rozberání kastlíku jsem řešil stejný problém jako ty. Mně osobně pomoholy tyto fotografie a vše pracuje tak jak má. Chce to trochu trpělivosti s pružinou, která se hůře nastavovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 (editace) Př výměně žárovek za LEDKY se mi podařilo ostranit krytku, a druhá část osvětlení mi zapadla za kastlík. Po rozberání kastlíku jsem řešil stejný problém jako ty. Mně osobně pomoholy tyto fotografie a vše pracuje tak jak má. Chce to trochu trpělivosti s pružinou, která se hůře nastavovala Postupoval jsem nasledovně: 1) na bílou rozpytlnou krytku jsem nasadil černý čep pro pružinu 2) na černý čep jsem nasadil pružinu 3) 1. konec pružiny jsem zapřel o levou stranu čepu - 1 foto kdy 1. konec pružiny se musí opírat z venku za měděnou zarážku 4) 2. konec pružiny jsem přetočil na pravou stranu - 2 foto kdy 2. konec pružiny se musí opírat za měděnou packu 5) shora jsem nasadil 2. část rozptylné krytky - je důležité aby měděná packa dosedla do zářezu 6) před montáží do kastlíku jsem si nastavil polohu LEDKY 7) kompletně smontované osvětlení jsem vložil přes kastlík do otvoru a zacvaknul HOTOVO Editováno: 21. Únor 2012, autor: Jirka Honák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Diky za navod, taky se mi to rozpadlo a dal jsem to dohromady. Jakou jste nakonec pouzili LED ? Nemuzu nic vhodneho najit, roztec je 25 mm a nejmensi sufitovou LED jsem nasel 31 mm a nejsem si jist, zda se vleze. Nejlepsi by byl odkaz, rada, cokoliv. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Také jsem nenašel rozměrově vhodnou LED, napájel jsem tam na kontakty vnitřek LED sufitky, kterou měli v elektro materiálu a líbila se mi, jak svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Zkusim tam dat tu 31mm, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Tak se mi stála nemilá věc. Také při výměně žárovky se mi to celé rozpadlo, ale v můj neprospěch mi pružinka spadla někam za obložení a už se mi jí nepodařilo najít.. Nevíte někdo kde by se dala sehnat, nebo nějáké tipy na nějákou alternativu? Popřípadě nevíte kolik může stát nový díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Novy dil stoji pry kolem 400 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia2002 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tak nikdo víc ? Potřebuji lepší foto........... potreboval by som aj ja taketo svetlo alebo aspon podobne....nemas prehlad kde by som to nasiel? alebo kde by som to objednal? dik odpis mi na 93danielso93@gmail.com ked budes taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Breen Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ja to zase nemuzu zkompletovat,cert aby do toho kopnul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.