mfilip Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Vzpominam si kolik nadavek u toho padlo, jeste dnes. Nakonec se mi to podarilo. Urcite to taky slozis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Zdravím, mám otázku ne zdejší odborníky na elektriku FI.Rád bych dodělal dceři do její FI osvětlení odkládací schránky. Není zde někde náhodou natažený kabel ne toto osvětlení i u modelů, které nemají toto osvětlení z výroby? Není například tento kabel zamotán někde ve svazku za přístrojovým štítem, jako je například schován konektor i s kabeláží na osvětlení popelníku u vozů bez osvětlení popelníku ve svazku vedoucím k ruční brzdě. Například na BSG jednotce nemá dcera zapojenou třetí svorkovnici vpravo, ale stejně tam vede omotaný svazek kabelů bez svorkovnice. K čemu to slouží? Myslím si, že určitě bylo jen pár variant této kabeláže (ještě se tolik nešetřilo), a prostě se zapojilo jen něco. Podle el. schéma vede toto osvětlení ze spojovacího bodu za panelem přístrojů, tuším z pojistky č.4, najdu to tam někde? Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Tohle tam určitě není.. stačí natáhnout plus a kostru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Tak tohle jsem přesně potřeboval, už jsem to chtěl hodit do koše taková prkotina a celej den si lámu hlavu s tim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 A odkud je nejlepsi napojit kostru a plus, abych nemusel skoro nic rozdelavat a zasah do svazku byl co nejmensi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 nejblíž tam máš asi konektory od rádia.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 A nevis, daji se ty piny (kontakty) k radiu koupit samostatne, abych konektor vypichl ze svorkovice, a udelal si prodluzovaci prechodku - odbocku k tomu svetlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 určitě dají.. kdejaký audioshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 U origo osvětlení je to zapojeno na svorku "S", což zajišťuje, že se světlo po nějaké době (asi 30 min) samo vypne, třeba když zapomeneš zavřít dveře, či víko kufru a nebo dvířka odkládací schránky. Z tohoto důvodu to chci zapojit tak jak to má být. Když nenajdu nezapojené kabely za přístrojovkou, tak mi nezbyde nic jiného, než udělat odbočku od pojistky pro vnitřní osvětlení, odkud je to origo napájené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 To byla odpověď pro 007.. ten nechtěl nic rozdělávat.. samozřejmě, že origo je origo, taky bych to tak udělal. Nezapojené kabely za přístrojovkou opravdu nenajdeš! (Snad jen v případě, že tam původně osvětlení bylo, ale někdo před tebou měnil schránku a dal tam nějakou bez světýlka a kabel tam tedy nechal nezapojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 U autoradia by melo byt spinany plus, to mne bude stacit. Zas tak casto tam nelezu. Predpokladam ze "S" svorka je az v pojistkovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Pojistka číslo 4, vnitřní osvětlení (10A). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Zdravím, nevíte někdo, jak dodělat osvětlení odkládácí schránky spolujezdce tak, aby fungovalo jako originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 plus na svorku 30al (BSG - XP2, pin 6) a mínus klasicky kostra.. nic víc, nic míň.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 10. Únor 2013 Sdílet Vloženo 10. Únor 2013 Dneska jsem tam taky dal LEDku. Vzal jsem si ponaučení z tohoto vlákna a nejdřív jsem celou schránku vytáhl (5x torx a odpojit konektor). Potom teprve vytlačit světlo, vyměnit sufitku za LEDku a zpětná montáž. To celé za 5 minut. Skutečně nedoporučuji rvát to světlo dovnitř do schránky. Ze začátku to nejde lehce a pak to najednou povolí. Jak to vjede dovnitř, snadno spadne ta páčka s pružinkou a je vyděláno. LEDku jsem dával 31mm. Šla tam v pohodě. Kdybych měl větší, určitě bych jí tam dal. Odhaduji, že bez problémů tam vleze i 34mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 KLuci chci se zeptat zda nevíte kde bych mohl toto osvětlení sehnat i s konektorem. nechce se mi tam dělat nějaký diodový osvětlení ale pokavaď by stálo majlant tak by mi nic jinýho nezbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Ja ti nerozumim, co vlastne chces. Samotny dil stoji cca 500 Kc. Na vrakaci jeste mne.Mel by to byt dil 1H0 947 311, ale nejsem si jist, O1 uz nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 normálně na vrakáči za stovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Vyuzijem toto vlakno mam comfort vybavu teda som nemal svetielko v kastliku, teraz som zohnal cierny kastlik so svetielkom viete mi povedat kam to zapojit...Predpokladam ze nejaka priprava tam asi nebude .. tak teda otazka odkial tahat stalych 12+?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Najjednoduchšie z konektoru +12V stálych napájanie pamäte rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Dakujem za odpoved.. Myslis ze treba dava aj poistku nejaku?? este nemam to prave rozmontovane ale stalych 12+ na radiu je cerveny ci zlty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Tak to neviem takto spamäti, zmeraj merákom, ak nemáš tak žiarovkou a zistíš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 No jasne ja som to davnejsie riesil bo radio mi islo stale a zralo mi to baterku ale uz si nepametam ...ale diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sargič Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Zdarec, měl bych jen jeden takový dotaz. Když není auto nastartované, světlo v přihrádce svítí nebo ne? Narážím na vybíjení baterky při zamčeném autě ... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 me sviti ( i bez klice v zapalku ), kdyz schranku nezavru, tak sviti i pres 30 min nez dojde k automatickemu odpojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.