Dodo-Kolín Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) Jo, zrovna jsem o tom mluvil se strejcem v sobotu. TEMPO a no problemo. Asi si s tím trošku zanedlou pohraju, protože jsou už taky trošku matný.... Jinak luckymann: DOBRÁ PRÁCE! Editováno: 28. Září 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 luckymann to jsi dělal ručně neco strojově?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Já jsem si to včera zkusil růčo a v poho. Leštičkou to jde asi líp...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Tempo a lestit... menil jsem svetlo, daval jsem starsi svetlo z vrakace a bylo vyrazne matnejsi. Prvni co me napadlo bylo Tempo. Az pak jsem narazil na tohle vlakno. Tempo je univerzal na vsechno, bojim se az ho prestanou delat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ahoj, jelikoz nejsem vlastnikem potrebneho strojoveho parku, tak nezbyvalo nez rucne Urcite by to bylo jeste lepsi, venovat tomu vic casu luckymann to jsi dělal ručně neco strojově?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msmity Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Ahoj........kup si brusnej papir 2000.... a midlinkovou vodu.....rozlesti a pak to dolesti tempem......SUPER VZHLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 chcel by som sa spytat to aj ked mam zozltnute plasty tak to vylestim s tou pastou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato12 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 jasne, ja som lestil pred 2 tyzdnami, pôvodne mi už takmer splyvali s farbou , robil som to ručne cca 30 min obidve a vysledok nebe a dudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 aha a nemas nahodou nejake fotky?? ze ako to predtim vyzeralo a ako teraz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 inac s jakou handrickou by som to mal lestit? a potrebujem aby od toho lestenia to plexisklo bolo horuce??lebo ja som uz skusal to plexi vylestit s tempo pastou no ale nejako mi to neslo budem musiet asi kupit tu pastu......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branik5 Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 este by som sa chcel spytat ked si dam tu tempo mastu na svetlo musi byt sucha?? alebo este pokial vyschne musim zacat lestit?? a to plexisklo by malo byt ako dost horuce??dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Tak přemýšlím, že koupím taky ten Xerapol, sice nejlevnější na netu asi 160Kč a k tomu poštovné, ale snad to bude stát za to, světla to už potřebujou. jen to ruční leštění, to bude Nezkoušel to někdo i na boční okýnka u auta? Mám jak u řidiče, tak u spolujezdce poškrábané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 já leštil světla tempem a šlo to taky dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 No jde o to, že s tím nemám žádné zkušenosti, tak uvítám každou radu. Mimochodem hadřík teda flanelovej? A jak se ta pasta nanáší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 já měl normální hadr a pak jsem použil takový malý žlutý kartáček. pastu jsem nanesl, chvilku počkal a pak leštil a leštil a leštil, občas nanesl vrstvičku a zase odznova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brukem Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Zkuste se podívat na www.autolesk.cz, tam je vše potřebné. Není to zázrak, jen logika! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 (editace) Zdravím pánové, měl jsem světlomety dost zašlé zažloutlé a poškrábané. Celé toto fórum jsem přečetl a zkusil světla zrenovovat. Jelikož jsem student tak to muselo být co nejlevnější s nejlepším efektem. Koupil jsem tedy brusné papíry 800 na hrubé rýhy, 1200 na rýhy jemnější a 2000 na dobroušení. Všechny jsem namočil do mýdlové vody a postupně celé světlo přebrousil. Nakonec jsem nanesl vrstvu pasty tempo a pomocí leštícího nástavce na vrtačku světlo doleštil. Efekt byl úžasné a to vše za pár šupů!!! Brusné papíry celkem 27,-kč pasta tempo 84,-kč a leštící nástavec na vrtačku 62,-kč. Takže investice necelé dvě stovky a světlo je jako nové!!! přikládám obrázky před a po Editováno: 5. Květen 2010, autor: Patrik Rychta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Tak mi to nedalo a vrhl jsem se dnes do leštění předních světel na Fábii nevěřil jsem že to bude tak jednoduché ale bylo to tak práce na 15min pasta Tempo a vrtačka a výsledek je na světě víc foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafiak Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 No holt, a mne sa moje zazltnute svetlo rozlestit nepodarilo. Skrabance zmizli, ale svetlo je zlte - dokonca su na nom (asi z vnutra) dokonca nieco ako otlacky - proste take male kruhy ako keby mastnoty alebo coho... Mam pocit ze povodny majitel sa netrapil s kupovanim kvalitnych ziaroviek a teda plast zozltol zvnutra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Tak to je nějaké zajímavé ale jestli tam měl nějaké H7 100W nebo ještě víc, tak to je v háji pak jedině nové lampy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 proč nové lampy,světlo rozeber viz téma http://forum.skodahome.cz/topic/40145-oprava-xenonu/page__hl__xenony a vyleštit zevnitř.Stačí tuba silikonu a je to opět slepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato12 Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 No holt, a mne sa moje zazltnute svetlo rozlestit nepodarilo. Skrabance zmizli, ale svetlo je zlte - dokonca su na nom (asi z vnutra) dokonca nieco ako otlacky - proste take male kruhy ako keby mastnoty alebo coho... Mam pocit ze povodny majitel sa netrapil s kupovanim kvalitnych ziaroviek a teda plast zozltol zvnutra Skus to najprv tym šmirglom 2000-kou a mydlovou vodou. Tiež som mal zažlknuté, ja som najprv lestil tempom, vylestilo ale tiez tam boli nejake mapy, tu som vycital ako ku dokonalosti a prebrusil som smirglom a nakoniec tempom. Svetla su cire, sice maju nejake skrabance ale to asi tym ze som lestil tempom rucne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 tiež so leštil svetlá, lavé je ako nové, ale pravé pôvodný majitel menil kôli havárii a podla všetkého tam dal originál, ale to po niekolkých týždňoch vždy po leštení zmatnie a je videť rozdiel oproti tomu druhému. Takže predsa to nebude origo., aj keď sú na ňom logá škody. Lešenie má asi efekt iba u origo svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brukem Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) Pokud je na světle krycí lak, mělo by to jít Tempem, pokud to je holý plast, je nutné leštit pastou na tvrzené plasty. Tady je video z renovace: http://www.stream.cz/video/484094-lesteni-a-renovace-svetlometu http://www.stream.cz/video/483967-lesteni-a-renovace-svetlometu-plexi-a-tvrzenych-plastu Editováno: 18. Srpen 2010, autor: Olin Porušení pravidel-kopírování předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schwaara Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 Ahoj, mám popraskané jedno světlo asi od zimní směsi v ostřikovačích. Myslíte, že by to šlo alespoň částečně rozleštit? Nechce se mi s tím lopotit s nejistým výsledkem, máte tip (a ještě lépe i zkušenosti) na někoho, kdo se tím zabývá? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.