martikk Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) Koupil jsem xenony ne zrovna v perfekním stavu: skla to měly za sebou a vnitřky ani nemluvě. Tak jsem se pustil do malé renovace. Koupil jsem jedno nové sklo druhé neměly na (http://www.autowak.cz/?p=productsList&iCategory=33), ale ne za 380,- ale 580,-. Měly by aktualizovat stránky. Druhé jsem koupil na vrakáči za 500,- . Pak už stačilo vzít horkovzdušnou pistol a začít rozebírat. Editováno: 18. Únor 2008, autor: martikk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) Pak přišla na řadu čočka a tady už zmiňovaná parabolka kde je umístěna výbojka. Měly obě vypalený pokovení, takže putovaly na pochromování. Bude hotový tak do 14 dní. Na čočce je vidět usazený bordel a ten je na celé parabole. Editováno: 18. Únor 2008, autor: martikk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tady je už všechno umytý a nachystaný na složení, jen co dorazí pochromované díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Tak to ti fakt tleskam.....Presne to chci udelat taky.... Je hodne velkej voser to rozlepit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Tak to ti fakt tleskam.....Presne to chci udelat taky.... Je hodne velkej voser to rozlepit???? Nejdřiv jsem to nožem opatrně proříz kolem dokola skla a tím černým plastem. Pak nahřát ten černý plast do horka a chvíli počkat ať se to lepidlo rozpustí. Začal jsem ze spodní strany světla. Špachtlu jsem strčil mezi sklo a černý plast a roztahoval od sebe. Šlo to až překvapivě lehce. Měl jsem to celí dole do 10 minut. Editováno: 21. Únor 2008, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 perfektí práce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Nevim, jestli zanaset vlhkost. Editováno: 19. Únor 2008, autor: Mikosar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Nevim, jestli zanaset vlhkost. Světla nejsou vakuovaná. A doma vlhko nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 pěkná práce , hoď ještě kontakt, kam jsi dak pochromovat, pokud budeš chtít, je možné přesunout téma do Instalačních manuálů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Philips Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Nejdřiv jsem to nožem opatrně proříz kolem dokola skla a tím černým plastem. Pak nahřát ten černý plast do horka a chvíli počkat ať se to lepidlo rozpustí. Začal jsem ze spodní strany světla. Špachtlu jsem strčil mezi sklo a černý plast a roztahoval od sebe. Šlo to až překvapivě lehce. Měl jsem to celí dole do 10 miut. Tak to je super... :palec2: A prosim te ten kryt ty cocky si sehnal ve Skodovce???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 ty jo parada hele..já sem to rozebíral jako ty jen z části..vyndaval sem si parabolu s čočkama do teho předního skla sem se fakt nepouštěl..si machr..čočka hezky ultrazvukem asi vyčištěná vid..je to hned znát..byla už dost matná ta původní..no paráda..ale povím že vyndávat samotné čočky ze světla jako takového to je jak ježek v kleci .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Tak to je super... :palec2: A prosim te ten kryt ty cocky si sehnal ve Skodovce???? Teď nevím co myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 ty jo parada hele..já sem to rozebíral jako ty jen z části..vyndaval sem si parabolu s čočkama do teho předního skla sem se fakt nepouštěl..si machr..čočka hezky ultrazvukem asi vyčištěná vid..je to hned znát..byla už dost matná ta původní..no paráda..ale povím že vyndávat samotné čočky ze světla jako takového to je jak ježek v kleci .. Všechno kromě čočky jsem umyl ve vaně vlažnou vodou a jarem. Parabolu jsem opatrně otřel ve vodě v gumových rukavicích ať nepoškrábu chrom. Pak jsem vyfoukal kapky fénem a doleštil prachovkou na plazmu. Čočku jsem jenom otřel vlhkou prachovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 squela praca, pekne este my chzbaju foto pre porovnanie parabolky pred pochromenim a po nom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 toto som chcel vedieť ako si čistil tu chromovu časť, budem sa trapiť aj ja a preto som sa bal ako to vyčistiť a nepoškodiť chrom bez tak jemny. Inak skvela praca, fakt na inštalačné manuály. Všechno kromě čočky jsem umyl ve vaně vlažnou vodou a jarem. Parabolu jsem opatrně otřel ve vodě v gumových rukavicích ať nepoškrábu chrom. Pak jsem vyfoukal kapky fénem a doleštil prachovkou na plazmu. Čočku jsem jenom otřel vlhkou prachovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Světla nejsou vakuovaná. A doma vlhko nemám Svetla, se ti budou zrejme po takove demontazi mlzit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Mikosar: určitě nebudou, protože i když jsou v OEM stavu, mají kanálky, který právě zajišťují výměnu vzduchu v nich a tudíž zabraňují mlžení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Taky nevidím duvod k mlžení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Taky nevidím duvod k mlžení. No pokud to neni precizne prilepene, tak nevim.....Zkus v -10°C po urcite dobe jizdy, podivat se na svetla, jestli se budou rosit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 je tu x lidí, co má podobný demontáže za sebou, někteří i vícekrát a u nikoho, co vím, nebyl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No teď to řeším. Né to mlžení, ale čím to přilepit. Mám ze starýho světla vyškrábaný to původní lepidlo a relativně by se mohlo dát po zahřátí zpátky. Zatím sem nic podobnýho nesehnal. Maximálně čertovo hovno je tomu trochu podobný, tak zatím nevím. Klasický silikon určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 a co lepidlo na autoskla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Myslím že to je ono, niečo podobné mám práve na to pripravené doma, ale dostal som to tak neviem kde to kúpiť. a co lepidlo na autoskla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Cocku jsi kupoval novou nebo jsi ji jen umyl? Vypada to docela jednoduse, asi se do toho pustim taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.