Listopad 8, 201212 r Musím se připojit s chválou! Tak má vypadat přínosný příspěvek a pomoc druhým - DÍKY MOOOC!
Listopad 25, 201212 r ja si zakoupil Turtle Wax sada na světlomety takze zkusim to renovovat 25.12. pak dam par fotek
Listopad 26, 201212 r ja si zakoupil Turtle Wax sada na světlomety takze zkusim to renovovat 25.12. pak dam par fotek To mě docela zajímá tak potom vše důkladně zdokumentuj a nahrej tady fotky... Uvažuju že bych přeleštil na RSu přední lampy ale moc se mi do toho nechce rýpat aby pak nedopadly ještě hůř
Prosinec 25, 201212 r Motoristi, dnes jsem uspěšně zrenovoval mé světlomety které mám na autě od původu ( 11 let ) je to foceno mobilem (android ) , použil jsem sadu Turtle wax pro renovaci světlometů. Tak skvělý výsledek jsem nečekal , viz fotky doufám že je to dobře vidět. CZ návod na zadní straně sady. Na fotkách označení Hotovo - je vidět ještě nezaschlá vrstva krycího "lepidla" které tvrdne do 24 hodin ( proto to vypadá na fotkách hůře než v realu) . za mě dostává tento produkt 10 z 10 bodů Dotazy ->> do schránky Upraveno Prosinec 25, 201212 r od George_rider
Prosinec 25, 201212 r Další fotky (před ) příloha pravé hotovo - z vašeho pohledu EDIT a Upraveno Prosinec 26, 201212 r od George_rider
Prosinec 25, 201212 r nevidim v tom teda zadnej rozdil !!!!!! predpokladam ze jsi to delal rucne ! na kolik to vyslo ?
Prosinec 26, 201212 r nevidim v tom teda zadnej rozdil !!!!!! predpokladam ze jsi to delal rucne ! na kolik to vyslo ? 300 kč dělano ručně , fotak na mobilu není tak detailní ale jde to dobře vidět i na foto -> před(5).jpg X hotovo(7).jpg vidim rozdil ikdyž si sundam brýle ! Tak možna to vypada v realu lip než na fotkach.... to si piš že to vypada luxusně (škoda že to nemužeš vidět v realu - stojí to za to), dnes jak ta krycí vrstva zaschla/zatvrdla - vypadají ještě lépeProstě si to kupte a budete spokojeni. PS: konečně to lépe svítí ,ale foto z doby svícení špinavými světely bohužel nemám 2new fotky ↑↑↑↑↑↑↑ Upraveno Prosinec 26, 201212 r od George_rider
Duben 22, 201312 r Protože mám jedno světlo nové, bylo potřeba druhé alespoň vyleštit. Takže, leštil jsem sadou od CAREXu a výsledek mě mile překvapil i když rozdíl mezi novým a leštěným světlometem je tomu kdo o tom ví patrný, renovovaný světlomet je nepatrně zašedlý, Ptám se tedy proto: Je to normální, nebo jsem leštil (renovoval) nedostatečně??? Upraveno Duben 22, 201312 r od Dubák
Duben 22, 201312 r zrenovované světlo nebude vypadat nikdy 100% jak nové (zlepšení na původní verzi 90-95% ano, když bylo světlo TOTALNĚ zašlé tak tomu nepomuže žádná sada na renovaci ),
Květen 16, 201312 r Všichni tady renovujete naprosto luxusní světlomety. Já to měl tak zašlý, žlutý a erozí rozpraskaný, že nebyly vidět ani žárovky Vzal jsem to taky Carexem, je to samozřejmě o hodně lepší, ale zas by to chtělo. Mat je tam zpět. Ale baví mě ty hlody na krabici, že to zvládne předek a zadek jednoho auta. Podle mě s tim můžu udělat třeba dvacet aut.
Květen 17, 201312 r Doplním jen maličkost... Kdo se chystáte leštit na autě s otevřenou kapotou, hoďte si něco přes motor a celý otevřený prostor. Docela jsem si to tam zasvinil při leštění pastou a ze spreje proti hlodavcům to omýt moc nejde.. )
Květen 17, 201312 r Nevím jak to je u fabči, ale u O2 je celkem jednoduchý ty lampy vyndat. Takže je to lepší dělat mimo vozido
Květen 17, 201312 r Souhlasim s Dubákem, taky jsem si to tam slušně zasvinil. U Fabule ty lampy úplně snadno vyndat nejdou, takže jsem je jen povysunul, abych si nesedřel lak.
Květen 17, 201312 r mam za sebou rozlestovani dvou paru orig. XENU na FI a vzdy mimo auto dela to bordel peknej a nehlede na to ze z plotu a dlazby to taky neslo dvakrat extra dostat,... ale JAR vzdycky pomuze nicmene lepsi plot a dlazba, nez auto
Květen 29, 201312 r www.autolesk.cz tam kupte sadu na renovaci a máte je jak nové, osobně vyzkoušené a doporučeno dalším lidem, samá chvála.
Červenec 3, 201312 r Mám dotaz ohledně hranatých mlhovek na F1... dá se nějak sundat sklo a vyčistit je zevnitř? Mám je zevnitř docela zažloutlé a dírou pro žárovku se tam dost špatně dostává... Díky Upraveno Červenec 3, 201312 r od wingman
Červenec 10, 201312 r Mám dotaz ohledně hranatých mlhovek na F1... dá se nějak sundat sklo a vyčistit je zevnitř? Mám je zevnitř docela zažloutlé a dírou pro žárovku se tam dost špatně dostává... Díky a co zkusit verzi co popisuje kolega výše? třeba to tímhle způsobem půjde.. budu to taky zkoušet na velkej světlech, mám je zevnitř jak prase http://forum.skodahome.cz/topic/19760-jak-rozlestit-predni-svetla/?p=1674653 Upraveno Červenec 10, 201312 r od karpi
Červenec 10, 201312 r Dal som jednému vyleštiť svetla. Myslite že to stačí tak? Alebo dajú sa ešte lepšie? Upraveno Červenec 11, 201312 r od lakystar
Červenec 11, 201312 r co to je ? vzdyt z toho nic nejde poznat som pridal nejaké fotk fotené aj cez deň
Červenec 11, 201312 r Mňa raz volal kamarát na pomoc a leštili sme to podla tohto navodu http://www.autorubik.sk/tipy-a-triky/ako-vylestit-skrabance-na-prednych-svetlach/ a vysledok bol v pohode
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.