Dodo-Kolín Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Musím se připojit s chválou! Tak má vypadat přínosný příspěvek a pomoc druhým - DÍKY MOOOC! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 neni zac uz sem se na to dohadovani totiz nemohl divat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 ja si zakoupil Turtle Wax sada na světlomety takze zkusim to renovovat 25.12. pak dam par fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Pod stromeček jo :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2012 ja si zakoupil Turtle Wax sada na světlomety takze zkusim to renovovat 25.12. pak dam par fotek To mě docela zajímá tak potom vše důkladně zdokumentuj a nahrej tady fotky... Uvažuju že bych přeleštil na RSu přední lampy ale moc se mi do toho nechce rýpat aby pak nedopadly ještě hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 (editace) Motoristi, dnes jsem uspěšně zrenovoval mé světlomety které mám na autě od původu ( 11 let ) je to foceno mobilem (android ) , použil jsem sadu Turtle wax pro renovaci světlometů. Tak skvělý výsledek jsem nečekal , viz fotky doufám že je to dobře vidět. CZ návod na zadní straně sady. Na fotkách označení Hotovo - je vidět ještě nezaschlá vrstva krycího "lepidla" které tvrdne do 24 hodin ( proto to vypadá na fotkách hůře než v realu) . za mě dostává tento produkt 10 z 10 bodů Dotazy ->> do schránky Editováno: 25. Prosinec 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 (editace) Další fotky (před ) příloha pravé hotovo - z vašeho pohledu EDIT a Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 nevidim v tom teda zadnej rozdil !!!!!! predpokladam ze jsi to delal rucne ! na kolik to vyslo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 Tak možna to vypada v realu lip než na fotkach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 26. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 (editace) nevidim v tom teda zadnej rozdil !!!!!! predpokladam ze jsi to delal rucne ! na kolik to vyslo ? 300 kč dělano ručně , fotak na mobilu není tak detailní ale jde to dobře vidět i na foto -> před(5).jpg X hotovo(7).jpg vidim rozdil ikdyž si sundam brýle ! Tak možna to vypada v realu lip než na fotkach.... to si piš že to vypada luxusně (škoda že to nemužeš vidět v realu - stojí to za to), dnes jak ta krycí vrstva zaschla/zatvrdla - vypadají ještě lépeProstě si to kupte a budete spokojeni. PS: konečně to lépe svítí ,ale foto z doby svícení špinavými světely bohužel nemám 2new fotky ↑↑↑↑↑↑↑ Editováno: 26. Prosinec 2012, autor: George_rider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 (editace) Protože mám jedno světlo nové, bylo potřeba druhé alespoň vyleštit. Takže, leštil jsem sadou od CAREXu a výsledek mě mile překvapil i když rozdíl mezi novým a leštěným světlometem je tomu kdo o tom ví patrný, renovovaný světlomet je nepatrně zašedlý, Ptám se tedy proto: Je to normální, nebo jsem leštil (renovoval) nedostatečně??? Editováno: 22. Duben 2013, autor: Dubák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 zrenovované světlo nebude vypadat nikdy 100% jak nové (zlepšení na původní verzi 90-95% ano, když bylo světlo TOTALNĚ zašlé tak tomu nepomuže žádná sada na renovaci ), 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Všichni tady renovujete naprosto luxusní světlomety. Já to měl tak zašlý, žlutý a erozí rozpraskaný, že nebyly vidět ani žárovky Vzal jsem to taky Carexem, je to samozřejmě o hodně lepší, ale zas by to chtělo. Mat je tam zpět. Ale baví mě ty hlody na krabici, že to zvládne předek a zadek jednoho auta. Podle mě s tim můžu udělat třeba dvacet aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubák Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Doplním jen maličkost... Kdo se chystáte leštit na autě s otevřenou kapotou, hoďte si něco přes motor a celý otevřený prostor. Docela jsem si to tam zasvinil při leštění pastou a ze spreje proti hlodavcům to omýt moc nejde.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Nevím jak to je u fabči, ale u O2 je celkem jednoduchý ty lampy vyndat. Takže je to lepší dělat mimo vozido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Souhlasim s Dubákem, taky jsem si to tam slušně zasvinil. U Fabule ty lampy úplně snadno vyndat nejdou, takže jsem je jen povysunul, abych si nesedřel lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 mam za sebou rozlestovani dvou paru orig. XENU na FI a vzdy mimo auto dela to bordel peknej a nehlede na to ze z plotu a dlazby to taky neslo dvakrat extra dostat,... ale JAR vzdycky pomuze nicmene lepsi plot a dlazba, nez auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 www.autolesk.cz tam kupte sadu na renovaci a máte je jak nové, osobně vyzkoušené a doporučeno dalším lidem, samá chvála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wingman Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 (editace) Mám dotaz ohledně hranatých mlhovek na F1... dá se nějak sundat sklo a vyčistit je zevnitř? Mám je zevnitř docela zažloutlé a dírou pro žárovku se tam dost špatně dostává... Díky Editováno: 3. Červenec 2013, autor: wingman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 (editace) Mám dotaz ohledně hranatých mlhovek na F1... dá se nějak sundat sklo a vyčistit je zevnitř? Mám je zevnitř docela zažloutlé a dírou pro žárovku se tam dost špatně dostává... Díky a co zkusit verzi co popisuje kolega výše? třeba to tímhle způsobem půjde.. budu to taky zkoušet na velkej světlech, mám je zevnitř jak prase http://forum.skodahome.cz/topic/19760-jak-rozlestit-predni-svetla/?p=1674653 Editováno: 10. Červenec 2013, autor: karpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakystar Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 (editace) Dal som jednému vyleštiť svetla. Myslite že to stačí tak? Alebo dajú sa ešte lepšie? Editováno: 11. Červenec 2013, autor: lakystar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 co to je ? vzdyt z toho nic nejde poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakystar Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 co to je ? vzdyt z toho nic nejde poznat som pridal nejaké fotk fotené aj cez deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 11. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Mňa raz volal kamarát na pomoc a leštili sme to podla tohto navodu http://www.autorubik.sk/tipy-a-triky/ako-vylestit-skrabance-na-prednych-svetlach/ a vysledok bol v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.