Prosinec 11, 200816 r Tak to je spatne, jsi zatim jediny co jsem videl ze mu to tak funguje. Nedalo by se poptat tam kde ti to delali, jak to udelali?
Prosinec 15, 200816 r Chlapi, tolik odborniku tady a nikdo nedovede poradit? Pokud je nekdo z ostravy, tak klidne prijedu zaplatim za zapojeni. Nebo prosim aspon jestli nekdo nema schema zapojeni u origo radia.
Únor 15, 200916 r Ahoj Chlapi mám toto radio v Roomsteru a vždy když ho zapnu tak zpočátku mi nic nehraje a na displeji se objeví nápis mute.Musím zajet až skoro do města kde je vysílač a pak až začnš hrát,vzdálenost od vysílače je cirka 4.km.Tak nevím čím to je že by byl tak slabý na příjem radia.V minulém autě Mi Blaupunkt hrál vždy v pohodě.
Únor 15, 200916 r Potrebujes domontovat FANTOMOVE NAPAJANIE radia. A bude hrat na 100% !!! Hladaj tema tu je.
Únor 19, 200916 r Tak jsem to rozebral a fantonové napajení tam bylo ,ale nebylo napajeno.Připojeno a radio hraje supr.
Březen 1, 200916 r Nazdárek. Tady je pár fotek z montáže neorig. rádia Pioneer DEH 1120,plastového rámečku a kabelu.Rámeček a kabel jako set 2 v 1 za 780,- rádio 2080,- na audiocar .cz. Dodáno 2 den po objednání. Pro zapojení bylo třeba jen zapojit červený drát na stále napájení a vše nainstalovat. Rádio funguje nazávisle na klíčku.
Březen 1, 200916 r ten rámeček s tym rádiem vypadá pěkně.Zapíná se Ti automaticky s klíčkem,nebo to musíš ručně.Kámoš bude kupovat fabku a neví jaký rádio,tak mu dám odkaz sem
Březen 1, 200916 r Radio se zapíná jen ručně. Je napojeno na stálé napájení. Upraveno Březen 1, 200916 r od Blacky Pravidla rikaji necituj posledni prispevek CTI PRAVIDLA!!!
Březen 2, 200916 r Na rádiu je,ale naní na origo přípravě.K aktivaci této a jiných funkcí (automat.zesílování za jízdy,podsvícení i když rádio nehraje,atd) je ještě potřeba připojit CAN-bus sběrnici.Stojí 500-1000 kč.Před montáží jsem to nevěděl.
Březen 10, 200916 r Nazdárek. Tady je pár fotek z montáže neorig. rádia Pioneer DEH 1120,plastového rámečku a kabelu.Rámeček a kabel jako set 2 v 1 za 780,- rádio 2080,- na audiocar .cz. Dodáno 2 den po objednání. Pro zapojení bylo třeba jen zapojit červený drát na stále napájení a vše nainstalovat. Rádio funguje nazávisle na klíčku. Dotaz: Jak, u všech všudy, drží ten kovový rámeček na uchycení rádia v té plastové redukci ? A je ještě někde uchycen ? Přece není možné, aby celé rádio udržela v tom přerostlém kastlíku jen ta plastová redukce....nebo jo ? Omlouvám se za možná debilní dotaz, měl jsem zatím venku jen tu záslepku a koukal, jak to vypadá pod ní a jaké jsou tam dráty a není mimoc jasné, jak tam celé to rádio drží....
Březen 11, 200916 r Fakt ? To rádio přece něco váží, to se to nevylomí ? Asi tam pro klid duše udělám ještě nějaký bastl, aby bylo rádio v zadní části alespoň zapřené... Upraveno Březen 11, 200916 r od Míša
Březen 11, 200916 r Drží v té plastové redukci a pak se zezadu do radia prišroubuje "uchycení" a to zapadne vzadu v prihrádce do pripraveného otvoru.Na mojich fotkách je ten černý čudlík vidět.
Březen 11, 200916 r Ach tak,to je ovšem jiná. Předpokládám, že "dudlík" je součástí balení rádia, stejně jako plechový rámeček. Je tak ?
Březen 15, 200916 r Jo, jo, už to mám na stole, díky. Čekám, až odezní lenost a půjdu to tam zamontovat:-)
Březen 18, 200916 r Tak kolegové, jenom pro pořádek. Lenost pominula a tak jsem včera do své FII "red corrida holota-line" combi classic zabudoval SONY CDX-GT31U. Použil jsem obvyklou redukci MOST/ISO s vestavěným napájením antény a plastový rámeček 1DIN. Neb jsem tvor nedůvěřivý, uchopil jsem před montáží voltmetr, MOST konektor si opřel tak, že sekce napájení byla vlevo a sekce repro vpravo, v právém dolním rohu napájecí sekce napíchl mínus a jal se šátrat plusovou sondou po dalších konektorech. Hned vedle, v levém dolním rohu napájecí sekce, na mě vykouklo trvalé plus a pozor, hned nad ním další !!!! Bez ohledu na to, jestli byl klíček v zapalování nebo ne, na obou zmíněných pinech mám z výroby v přípravě trvalé flus. Kouknul jsem na zadní stranu MOSTu, do dolního rohového levého pinu vedl tenký červený a ten nad tím byl tlustý červený a k němu do stejného pinu ještě tenký červený. Tak si říkám chlapče, máš na háku někde honit spínané plus, stejně musíš nosit panel domů a když vezeš matku nebo tchýni, tak musí hrát v autě Gott, dechovka nebo musí být ticho, rádio se bude vypínat a zapínat ručně. Připojil jsem kabelovou redukci, k tomu ještě SONY redukci ISO/rádio, zkontroloval jsem aby seděl průřez drátů (na SONY redukci rádio/ISO je žlutý drát tlustý a červený tenký, tak jsem zajistil, aby tlustý žlutý z rádia byl napájen tlustým červeným z MOSTu ) a šoupnul to tam. Hraje to dobře, jen mě mate, že se rádio zapne s vložením panelu. Už jsem neměl čas zkoušet, zda drží paměť (ono jí ale nic jiného nezbyde, když na ní vede trvalý flus). V mém MOST konektoru je to zapojeno skutečně zajímavě, že ? Jo a pro úplnost, na horních dvou pinech napájecí sekce MOSTU jsou taky nějaké drátky, ale těch jsem si nevšímal:-)
Březen 18, 200916 r Zdarec, tak jsem dnes laboroval na FII s radiem sencor a zatím se zadařilo. Byla tam origo příprava tak jsem chvilku na konektoru zkoušel a našel i spínanou šťávu. Zapojil jsem zem-zem, paměť- červený stálý proud (je tam 2x), napájení- červenomodrý spínaný. To napájení má, ale háček- průřez drátu je poloviční než u ostatních drátů:-( myslíte že může nastat nějaký problém? Zatím vše šlape jak má. Děkuji M. P.S. pro úplnost, při zapojení na originál přípravu, rádio pořád hrálo, display byl rozmazaný a neůplný. Upraveno Březen 18, 200916 r od Mild1
Březen 30, 200916 r nazdarek nasi si koupili novou fabii 2 a mame problem se zapojenim radia koupil jsem ktomu redukci ISO ale porad nemuzu najit na kablech plus a minus tedy kable od auta je tam hnedo zluty to je podle me minus a vedle je cerveny tenky a nahore nad tim je cerveny tlusty a tenky zkousel jsem vselijake kombinace a nic nevi si stim rady mohl by nekdo poradit dik
Březen 30, 200916 r Zdravím, hnědá je zem a červená nad +(je tam 2x)trvalé napájení, červenomodrý(tenký) je spínaný. http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4...ed273e8&j=0 Upraveno Březen 30, 200916 r od Mild1
Duben 20, 200916 r Prosím o radu. Mám F II a je bez kabeláže. Moje otázka je ,jak natáhnout kabely od rádia aby hrálo(neptám se na repro). Jde mi o to ,že nechci kupovat nějaké redukce atd.. Pěkně na přímo. Jeden kablík - ,druhý + , a kam spínané + , jelikož nad pedály je nějaký polystyren a nechce se mi jej zničit a ke sínačce se dostanu prý jen když sundám volant. To už se mi tedy nechce vůbec...prosím poraďte...díky....Jak tedy na to???
Duben 20, 200916 r mnoo polystryrenove vyplne pod palubkou se neboj. Jde vyndat v pohode. Proste ji trosku prohni a vyndej. Pak se dostanes zezadu k pojistkam, kde si muzes napojit vsechny draty co potrebujes. kostru nekde najdes. Trvale plus taky. ev. si to proste zmer. Spinane plus je cerno-rudy vodic ve spinacce pozice 9. V pojistkovnici ho najdes. nebo si vyber nejakej co nejsilnejsi, na kterym se ti proste plus obevi. Zalezi, jak to chces zapojit, jestli ma radio hrat i bez klicku, nebo ne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.