Luďa Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 prespat muzete u nas v praci ... zachytna stanice vas rada privita a ubytuje Máte dost dlohý postele a peřiny? A topíte? Aby mi tam nebyla zima a neomarodil jsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 prespat muzete u nas v praci ... zachytna stanice vas rada privita a ubytuje Máte dost dlohý postele a peřiny? A topíte? Aby mi tam nebyla zima a neomarodil jsem! Tak dlouhy periny a postele urcite nikde nemaj!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 No koukám, že to tady je samej kamarád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 prespat muzete u nas v praci ... zachytna stanice vas rada privita a ubytuje Máte dost dlohý postele a peřiny? A topíte? Aby mi tam nebyla zima a neomarodil jsem! Tak dlouhy periny a postele urcite nikde nemaj!!! dobrým průvodcem budiž náš všemi oblíbený a obdivovaný OGGY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 je to standard, ale dostanes i skotskej strik a poradnej pruvan aby ses probral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 prespat muzete u nas v praci ... zachytna stanice vas rada privita a ubytuje Máte dost dlohý postele a peřiny? A topíte? Aby mi tam nebyla zima a neomarodil jsem! Tak dlouhy periny a postele urcite nikde nemaj!!! dobrým průvodcem budiž náš všemi oblíbený a obdivovaný OGGY sakryš nedělejte ze mě zase nějakýho násosku Já obrážim jenom zavedený putyky, na novoty si moc nepotrpim Jináč se spaním pro dlouhány to bude asi těžký. pro jednoho bych měl místo ve sklepě na stojáka a druhej buď do postýlky k malýmu nebo do vany. Mé ubytovací kapacity jsou bohužel omezené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 octaviaman: tak ten kámoš by ti ty budíky udělal. Stačí říct kdy, kde, jak, proč atd. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No koukám, že to tady je samej kamarád Vzdyt jo!! Domluvime teda nejakej ten sraz? Na Kamenaku ci jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No koukám, že to tady je samej kamarád Vzdyt jo!! Domluvime teda nejakej ten sraz? Na Kamenaku ci jinde? U Lúcy bysme spát nemohli? Když bys tam nespal Ty, min. jedno volné místo by tam bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No koukám, že to tady je samej kamarád Vzdyt jo!! Domluvime teda nejakej ten sraz? Na Kamenaku ci jinde? U Lúcy bysme spát nemohli? Když bys tam nespal Ty, min. jedno volné místo by tam bylo Nene, nemohli!! Tady spim porad JA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 No koukám, že to tady je samej kamarád Vzdyt jo!! Domluvime teda nejakej ten sraz? Na Kamenaku ci jinde? U Lúcy bysme spát nemohli? Když bys tam nespal Ty, min. jedno volné místo by tam bylo Nene, nemohli!! Tady spim porad JA!!! Tady si spi, my budem spát tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 octaviaman: tak ten kámoš by ti ty budíky udělal. Stačí říct kdy, kde, jak, proč atd. .... jo,díkes,koupím ještě led smd (to bude ranec) a co za to chce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 octaviaman: tak ten kámoš by ti ty budíky udělal. Stačí říct kdy, kde, jak, proč atd. .... jo,díkes,koupím ještě led smd (to bude ranec) a co za to chce? Nějakej drobnej peníz. By to možná udělal i zadarmíko, takovýhle věci ho baví, ale nevim furt něco dělá. Teď dodělal letadlo (ulttralight), takže bude mít čas. Zeptám se ho co by za to chtěl, ale on mi to určitě neřekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Tady si spi, my budem spát tam To by neslo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 octaviaman: tak ten kámoš by ti ty budíky udělal. Stačí říct kdy, kde, jak, proč atd. .... jo,díkes,koupím ještě led smd (to bude ranec) a co za to chce? Nějakej drobnej peníz. By to možná udělal i zadarmíko, takovýhle věci ho baví, ale nevim furt něco dělá. Teď dodělal letadlo (ulttralight), takže bude mít čas. Zeptám se ho co by za to chtěl, ale on mi to určitě neřekne. O.K. zatím moc díky,nějak to nespěchá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Lidičky nazdárek, opozdilci z dovolených jsou tady, ale jsem v neskutečný časový tísni, už mě to začíná sejřit. Od dovolený nejsem furt doma. Koukám bude se chystat nějaká spářka Editováno: 17. Září 2007, autor: Miha77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Lidičky nazdárek, opozdilci z dovolených jsou tady, ale jsem v neskutečný časový tísni, už mě to začíná sejřit. Od dovolený nejsem furt doma.Koukám bude se chystat nějaká spářka No nějakou spářku by to určitě chtělo. Ale jak tak koukám, tak tady nějak vázne domluva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Lidičky nazdárek, opozdilci z dovolených jsou tady, ale jsem v neskutečný časový tísni, už mě to začíná sejřit. Od dovolený nejsem furt doma.Koukám bude se chystat nějaká spářka No nějakou spářku by to určitě chtělo. Ale jak tak koukám, tak tady nějak vázne domluva. Nejlepší bude aby se toho někdo chytil,nahodil termín a bude, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Lidičky nazdárek, opozdilci z dovolených jsou tady, ale jsem v neskutečný časový tísni, už mě to začíná sejřit. Od dovolený nejsem furt doma.Koukám bude se chystat nějaká spářka No nějakou spářku by to určitě chtělo. Ale jak tak koukám, tak tady nějak vázne domluva. Nejlepší bude aby se toho někdo chytil,nahodil termín a bude, hm? Jo termín, ale až tak za měsíc, jinak jsem uplně mimo mísu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jo termín, ale až tak za měsíc, jinak jsem uplně mimo mísu. Asi budeme s bruderem v týdnu v ČB, nedáme aspoň pivko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jo termín, ale až tak za měsíc, jinak jsem uplně mimo mísu. Asi budeme s bruderem v týdnu v ČB, nedáme aspoň pivko? Kdy? Jasny pivko dame!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jo termín, ale až tak za měsíc, jinak jsem uplně mimo mísu. Asi budeme s bruderem v týdnu v ČB, nedáme aspoň pivko? Kdy? Jasny pivko dame!! Vidím to na zítra kolem 19 plus mínus, ale nejsem si úplně jist a nevím kam-IGY nebo 4dvory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Vidím to na zítra kolem 19 plus mínus, ale nejsem si úplně jist a nevím kam-IGY nebo 4dvory? Tak dame sraz nekde ve meste na benzince a pak se domluvime kde dame pivko jestli v IGY nebo Mercury nebo nekde v centru u namesti....OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ahoj pánové. Asi to sem moc nepatří, ale možná mi tu někdo pomůžete. Bratránek hledá práci v Českých Budějovicích nebo v Českém Krumlově a okolí. Dělal 5 let v počítačové firmě - HW, SW, elektro, grafika, prakticky i administrativu. Nevěděl byste někdo o něčem v podobném oboru? Něco kolem IT, elektra, zabezpečovaček, grafiky, prostě techniky všeobecně??? Je to super kluk a dříč a já mu slíbil, že se mu po něčem pozeptám Díky moc za každé info (radši přes SZ, ať tu nedělám moc velkej bordel ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ahoj pánové. Asi to sem moc nepatří, ale možná mi tu někdo pomůžete. Bratránek hledá práci v Českých Budějovicích nebo v Českém Krumlově a okolí. Dělal 5 let v počítačové firmě - HW, SW, elektro, grafika, prakticky i administrativu. Nevěděl byste někdo o něčem v podobném oboru? Něco kolem IT, elektra, zabezpečovaček, grafiky, prostě techniky všeobecně??? Je to super kluk a dříč a já mu slíbil, že se mu po něčem pozeptám Díky moc za každé info (radši přes SZ, ať tu nedělám moc velkej bordel ) Zeptam se...Ma vejsku nebo stredni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.