Octavinek Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Zdravím, nevíte jakou barvu má + a - na zadních repro v O1 1998 chci dát repro do plata a chci to udělat správně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ...pokud to chceš udělat správně tak kabely natáhni nové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 (editace) ...pokud to chceš udělat správně tak kabely natáhni nové... Odkud, z předního sloupku? Naposled jsem to dělal u Felicie! Jo já a elektrika - můj nepřítel! Editováno: 9. Únor 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 ...ne...přímo od rádia a kabel o průřezu 1,5qmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 ...ne...přímo od rádia a kabel o průřezu 1,5qmm A z jaké zdířky ISO konektoru vedou zadní repra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 ...vnitřní čtveřice jsou přední repo a vnější jsou zadní repro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ...vnitřní čtveřice jsou přední repo a vnější jsou zadní repro.... Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.