Publikováno Únor 9, 200718 r Vy co máte vytlumeno, dával někdo z vás za reproduktor DYNAXORB ? Zajímá mě, jestli je to vůbec poznat, nebo to jsou vyhozené peníze.
Únor 22, 200718 r Já to v autě mám. Vzhledem ke kvalitám instalace jsem to tam dal preventivně a ani mně nenapadlo zkoumat zvuk bez Dynaxorbu a s ním. Z tohoto důvodu jsem nic nepsal. Musel jsem se rozhodnout jestli utratím nebo ne. Když jsem se rozhodl utratit prostě jsem ho tam dal. Připadne mi jako nesmysl dvojmo skládat a rozebírat dveře a všechno zapojovat a rozpojovat jen proto abych se přesvědčil o smyslu na vlastní uši. Peníze už byly utracené. Koneckonců v rámci ceny instalace byla částka za Dynaxorb prčovní. Takhle bys měl taky přemýšlet. Stavíš takovou instalaci aby cena za dva čtverečky Dynaxorbu byla opodstatněná?
Únor 23, 200718 r No konečně někdo. Já už mám dávno postaveno, jen se nudím, tak jsem přemýšlel, že bych to tam fláknul.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.