AGENTURA Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Dobrý den, při jízdě do kopce či s osobami nebo menším nákladem mi vrže zadní náprava. Tlumiče jsou dle servisu v pořádku. Poradí mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rada81 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 To by mě taky zajímalo. Před měsícem jsem nechával komplet překontrolovat podvozek a mechoš vyměnil co se dalo. Čepy přední spodní, čepy řízení, zadní tlumiče a je podle něj vše ok a bez vůlí. Ale při změně zatížení kola např. při brždění a pak zatočení vzadu něco nepříjemně vrže. Dělá to uložení zadní nápravy? Co je jakoby pod zadní sedačkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanda1971 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 zdravim s tím jsem měl take problem.Po vyměně tlumičů,uložení a silenbloků to bylo to samé.Problem byl v tom,že byla bouchlá miska uložení pera a při zatížení se pero ohybalo trochu do oblouku a drbalo o misku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Co já vím tak býval problém ve vrchnim uložení zat .tlumičů.Zkusil bych poutahovat a promáznout ty pěnové dorazy nasunuté na pístnici +vrchní uložení.Jinak také občas pískalo zajištění zad. sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.