OKI Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Ako viem zistiť či mám v aute MBA a MSR , ABS a ASR tam určite je ,cez dekoder kódov sa to nezistí je to octavia elegance TDI 81 kW r.v.2001 MR02 , MR03 to určite má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Podle štítku v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 pokud jsi zkoušel tento dekodér: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Dekoder.htm a tam si to nenašel tak to tam nemáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKI Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 a vam to cez ten dekoder ukáže mne nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) jak to že nee?četl jsi řádně to,že mezi písmenymáš dát středník?tohle ; ???jinak je jedno velká malá písmena.pokud ti něco z toho neukáže tak si ten daný kod opiš a odešli kolegovi meilem adresu má dole pod dekodérem!!!!!!!! Editováno: 10. Únor 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OKI Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 kodovník funguje ale či konkretne MSR a MBA to ukaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 vše co obsahuje auto za výbavu je uloženo v těch kodech,ty kody dekoduje ten dekoder a pokud se ti to tam nezobrazí tak to tam zřejmě není,protože jiné například ABS,EDS a pod.to ukazuje,tzn.muselo by to ukázat i MSR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 to zaujíma aj mňa, mám Octu Drive (classis s novou palubovkou len par veci ma prihodenych), ABS mam ale neviem či sa štandardne dávali aj MBA a tieto veci... V dekodéri o tom ani zmienka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 MBA“ mechanický brzdový asistent je součástí všech vozů Škoda Octavia vybavených protiblokovacím systémem brzd ABS i u Octavia Tour od modelového roku 2002 a u nové Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 MBA“ mechanický brzdový asistent je součástí všech vozů Škoda Octavia vybavených protiblokovacím systémem brzd ABS i u Octavia Tour od modelového roku 2002 a u nové Octavie a je tam okrem MBA k ABSku ešte niečo sériovo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Chalpi vysvetlite mi toto: V dekóderi mi vyšlo toto: "QG2 = Prodl. servisní interval deaktivován". Aký mám teda servisný interval? Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Nikto neporadí????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 načti VAGem kódování a je to mohl to kdokoliv změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.