tomson1 Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Viděl jsem je v superbu ve světle vnitřního osvětlení a vypadají skvěle. Asi by to neměl být problém dodělat na octávku. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Asi nejjednodussi je koupit vnitrni osvetleni ze Superba, vypada podobne jako z octavky, pasuje naprosto presne, jen je potreba natahnout kablik kvuli podsviceni. Superbacky svetylko ma podsviceny spinace a ma ty dve cerveny diody. Na vrakovisti cca 400kč. Plus nova svorkovnice - nova 105Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) AAAA sorry..sem LAMA...koukam ze mas OII tak to nevim :-( to svetlo ze Superba pasuje na OI na novou Octavii asi tezko :-( Tak jedine dodelat dve cerveny LEDky do svetylka osvetleni interieru... Editováno: 11. Únor 2007, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 tomina: Nejsi lama, svetlo ma OII taky stejny. Je to presne tak, staci zamenit vnitrni osvetleni a natahnout jeden fous. Osvetleni ze Superba uz mam v aute, jen ten kablik jsem jeste nenatahl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Ale kto by chcel ušetriť, tak stačí navŕtať do svietidla dve rovné diery a dať do nich dve LEDky, trochu ich utopiť, aby na ne nebolo z miesta vodiča vidieť a ešte odporúčam nalakovať steny tej diery na čierno, aby sa neleskli (pokiaľ nie je čierne celé svietidlo). Aspoň takto to majú vyriešené iné značky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) Ale kto by chcel ušetriť, tak stačí navŕtať do svietidla dve rovné diery a dať do nich dve LEDky, trochu ich utopiť, aby na ne nebolo z miesta vodiča vidieť a ešte odporúčam nalakovať steny tej diery na čierno, aby sa neleskli (pokiaľ nie je čierne celé svietidlo). Aspoň takto to majú vyriešené iné značky. Myslíš něco takového: Popis: Levná alternativa k pochromované objímce (bez LED). Černá umělá hmota pro diody LED 5 mm. Potřebný otvor průměr 8 mm. Cena 8,50Kč. Editováno: 14. Únor 2007, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Ani nie, lebo objímka na obrázku má na konci lievik a ten nezabráni tomu, aby si na LEDku videl. Hoci šlo by to použiť, ak by sa LED v tom lieviku dostatočne utopila, aby na ňu vodič nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 RE Maverick nechceš natáhnout ten fous a nafotit interier jak vypadá v noci jestli to má cenu dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) RE Maverick : Taky se připojím. Chtěl bych taky foto, jak to vypadá nainstalované v OII. Editováno: 14. Březen 2007, autor: Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Já bych asi zkusil koupit rovnou originál http://auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 čoveče ty seš z těch originálů nějakej odvařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Já bych asi zkusil koupit rovnou originál http://auto.asp2.cz/octavia-2-interier.aspx že by Aleš v převleku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 čoveče ty seš z těch originálů nějakej odvařenej To ani ne....ale jsem tady novej bylo to v zápalu snahy pomoct. Mohlo mě napadnout, že ten shopík tady už bude provařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.