Kokeš Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Prosím,mohli byste mě pomoct,hledám fotky dvoubarevnýho corrda,co bývá v česku na srazech.Nemužu ho najít,pomožte,díka(byl i v Tuning magazinu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Prosím,mohli byste mě pomoct,hledám fotky dvoubarevnýho corrda,co bývá v česku na srazech.Nemužu ho najít,pomožte,díka(byl i v Tuning magazinu) Myslíš Corrado Honzy Schneidera...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj,je to masakr největšího kalibru,máš link na náky fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jj,je to masakr největšího kalibru,máš link na náky fotky? mam o nem DVD myslim nekde....je tam jeho predstaveni a nejaky pokec k tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 hezký corrado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 jj,je to masakr největšího kalibru,máš link na náky fotky? Projdi si třeba galerii sezóny 2006 na http://www.tuningcup.cz - tam je toho ranec. No a představení Corrada bylo na DVD z Tuning Magazinu No. 04 (tuším 03/2006) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Pánové, nezlobte se na mě, ale Corrado je nádherné auto v originálním stavu. Tento kus, stejně jako ostatní tjůningy mi přijdou jako zprzněniny. Ono taky sehnat Coro v originálním stavu asi dneska bude docela umění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Pánové, nezlobte se na mě, ale Corrado je nádherné auto v originálním stavu. Tento kus, stejně jako ostatní tjůningy mi přijdou jako zprzněniny. Ono taky sehnat Coro v originálním stavu asi dneska bude docela umění. Mužeš mi říct konkrétně co se ti nelíbí? Docela by mě to zaajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Tak já myslím, že jsem to napsal 14.2.2007 v 17:03 hod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Tak já myslím, že jsem to napsal 14.2.2007 v 17:03 hod... Chtěl bych vědět,co se ti na něm zdá sprasenýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Tak já myslím, že jsem to napsal 14.2.2007 v 17:03 hod... Chtěl bych vědět,co se ti na něm zdá sprasenýho? Tak já to napíšu ještě jednou, abys to pochopil. Corrado je pro mě nejkrásnější v originálním stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.