Royce Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Je to VAG ;-) jinak nejdříve zkus vyměnit jenom ten výfuk, vymazat paměť závad a už by to nemělo řvát znova.. jestli jo tak výměna sondy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik1 Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 (editace) Je to VAG ;-) jinak nejdříve zkus vyměnit jenom ten výfuk, vymazat paměť závad a už by to nemělo řvát znova.. jestli jo tak výměna sondy Tak to nakonec dopadlo lépe než jsem tušil. Na VAGU se ukázaly pouze "náhodné" chybové hlášení a poté co jsme tyto chyby vynulovali, tak zatím vše v poho. Ale jak se oteplí, tak přední vyfukové porubí jde ven a montuji nové. Jinak díky za info Chemik. Editováno: 15. Únor 2010, autor: chemik1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Za chvíli se znovu objeví.., taky jsem to měl.. třeba měsíc klid a pak zase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes.t Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Za chvíli se znovu objeví.., taky jsem to měl.. třeba měsíc klid a pak zase... A jak jsi to vyřešil. Také mi to pořád hlásí. Vymažu a do měsíce je to tam znova. V servisu mi řekli , že je to špatný katalyzátor a cenu asi 35000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 No ono to bohužel může mít více příčin.. katalyzátor je jedna z nich. Spíše zkus nějakého opraváře než škodovácký servis... U mě to byl děravý první díl výfuku, takže lambda sonda měřila občas moc kyslíku a řvala že špatné spalování... Ale dírka malá takže se to objevovalo jako náhodná chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.