Publikováno Únor 16, 200718 r Vždy se mi líbil středový rámeček v jiné barvě než palubka. A tohle jsem jěště neviděl. Co na to říkáte?
Únor 16, 200718 r cool, z dialky to vo mne evokuje take tie prerabky aut na design kravy, pripadne dalmatinca. biela latka s ciernymi skvrnami. k tomu by sa hodily take sedadla a vyplne dveri ... ale teraz vazne, mne sa to nepaci. je to dost vyrazne.
Únor 16, 200718 r Autor Jasně, zkoušel jsem to jak to bude vypadat. Ale mám jěště jeden náhradní rámeček. Možná by to chtělo více do černa.
Únor 16, 200718 r Vždy se mi líbil středový rámeček v jiné barvě než palubka. A tohle jsem jěště neviděl. Co na to říkáte? Zda se mi to nejake divoke?! Spis bych to dal,,bud do sribrne kera je posledni dobou hodne rozsirena,,,nebo do barvy jaky mas auto ale jestli se ti libi tak,proc ne:)
Únor 16, 200718 r Mě se to nelíbí... ale znám spoustu lidí, co mají takhle vybarvený třeba i mobil... tak proč né i toto Spíš bych volil jednobarevné - změť barev nic pro mě.
Únor 16, 200718 r mě taky nee já dal kdysi do feldy dekor titan a kolegyně chtěla svou taky vylapšit a zbyla ji nějaká samolepící tapeta v tomto vzhledu a tak si feldu uvnitř taky vyzdobila
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.