Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To snad není možný,asi před hodinkou jsem se vracel z Plzně a před Prahou jsem zastavil na tý Benzině,co je ještě na dálnici,abych si koupil něco k pití.Hned jak jsem vystoupil,přišel ke mně kluk a ptal se jestli ho vemu do Prahy,od pohledu nějaká smažka,tak jsem mu řekl,že stopaře neberu.No tak asi 10 metrů popošel a postával tam a koukal na moje auto,bylo mi to divný,tak jak jsem zašel za roh benzinky,schválně jsem se přes roh mrknul,jestli tam něco nedělá,no a ten čurák už měl v ruce šroubovák a chystal se na zámek u kufru.Ihned jsem vylít,zařval a vyběhlo jsem za ním.Měl ale sto metrů náskok a zmizel tam někde v poli ve tmě,tak jsem se na něj vysral.Ale můžu vám říct,že jsem měl černo před očima,kdybych ho chytil,tak ho vážně snad umlátím.A nejlepší bylo,že jsem měl v kufru staženou roletku,takže tam bylo vidět no a já tam nic neměl

Tak to je docela hustý, škoda že si ho nechytil mohlo bejt o jednu smažku míň.

:076 svině zasraný, škoda, že sis nemohl bouchnout za nás za všechny :(

No po pravdě nevím co by se stalo,kdybych ho chytil,byl to takovej chcípák a já mám 2 metry a vážím přes metrák,takže je možná lepší že mi utekl.Ale měl jsem fakt černo před očima

Vloženo
srandek: he doufám že ten salam byl aspon prošlej a hezky se posral po něm! Zajimavé .. Tam kde bydlíš si teda davat bacha .. Tady u nás zatim nic nechaš telefon na palubce,deš do kramu a furt tam je ....

Bylo to v létě, takže zřejmě ten salám moc ok nebyl :D

Vloženo

Tak u nás doma na Felicii odcizeno v průběhu let:

- anténa

- znak z pátých dveří

- 2ks kompletních kol - a to nasralo nejvíc, cikorky, když to čórovali, tak se nezalamovali ani se špalkama nebo cihlama, prostě to chytli za blatníky a následně pustili na zem :fakac: Poku*vili tak lak nejen na prahu, ale na předním blatníku vznikla vlivem nepatrného nalomení hrany blatníku malá prasklina, která začala po dvou měsících rezavět. Samo sebou pak pojišťovna o dodatečném plnění, které evidentně souviselo s krádeží kol, nechtěla ani slyšet fuck Bohužel ta prasklinka byla fakt malá a my ani policajti jsme si jí při ohledání nevšimli... :(

A "jen" dvě kola ukradli jen proto, že druhá strana auta byla nalepená na zdi... A tak od té doby už Felda měla bezpečáky na kolech <_<

Fabia zatím nic a modlím se každým dnem, aby to tak zůstalo...

Vloženo

říkal kamarád co dělal u měšťáků, že se z vysílačky často ozývalo: "majitel chytl zloděje ve svém autě, jeďte tam rychle, než bude průser" :-)

Přiznám se, že bych u auta nikoho chytit nechtěl, asi bych se taky neudržel :-(

BTW: obdivuju, jak máte zmapované co vám kdy ukradli. Mě už toho z auta ukradli tolik, že už jsem překled ztratil :-((

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mno, tak mám bohužel taky příspěvek. Po dlouhé době mi v Praze šlohli Symphony z O1. Obratem jsem koupil nove za 2500,-Kč (kdoví, jestli to nebylo to moje B) ). Rádio mi vydrželo přesně 10 dní, takže už jsem zase bez muziky.

Zase přemýšlím, co teď. Koupím si jiné s odnímatelným panelem a navíc se rozhoduju, že rozeberu palubku a rádio nějak spojím s autem napevno, aby bez demontáže palubky něšlo vytáhnout. Co si o tom myslíte? Je to blbost?

Diky za nazory,

kath

Vloženo

Některá rádia mají vzadu takový pojistný šroub a kolmo na to plátek silnějšího plechu. To je dostatečná pojistka. Má to jediný háček - když ti do auta vleze nějaká smažka, tak se ho buse snažit dostat ven násilím a poškrábe ti půlku palubky :-(((

Vloženo

Ted doklady kurvy jedny už mě to sere nejdřím narazím na podvoníky z mobilem takže teď mám pučenej starej křáp a teď tohle. Měl sem tam občanku, řidičák, kartu studenta kartu pojištovny a novou tramvajenku za 670,- a 200,-Kč kurvy jedny nakopat je dohlavy. Proč já nemám štěstí a nevšimnu si toho bych mu zlomil ruku a skopal zmrda :disgust: Kurva tady se krade to je hnus

Vloženo

Možná že když rádio bude pevně přišroubovaný k palubce tak si taky myslím že spíš nějaká smažka udělá víc škody než když by si jenom vzal rádio.

Vloženo

je to podobný jako zamčená přihrádka u spolujezdce. Máš tam sice jenom mapu, ale to smažka neví a začne ho zajímat, že je zamčená... Výsledkem je náběh na infarkt majitele, když uvidí tu spoušť... :-)

Vloženo

měl jsi ten dfendlock zamčenej? Já jenom, jestli se tím mám večer zdržovat, nebo můžu ten klíč rovnou sundat z kroužku...

Kolegovi asi před měsícem chtěli vzít Fokuse - defendlock zničili, ale po pír metrech je zastavil imobiliser. Snažili se tam něco rozebírat a spojovat, ale nepřišli na to. Asi to bude jinak, než na Oktávkách. Čímž mě napadá jedna kacířská (možná off-topic) myšlenka - nešla by nějak "poladit" elektrika přidáním něčeho z jiného auta?? Evidentně sejmout defendlock a obejít elektroniku na škodovce už umí každý :-(((

Vloženo

na fabulce musím udělat ťuk ťuk, zatím nic..........snad to tak i vydrží, ale favorita mi bjeli klíčem, když sme měli favorita 1995 tak to byli hodiny, radio a nějaká hračka, když feldu tak nám čornuli antenu a znak na pátejch dveřích.................jen pro zajímavost, známá se takhle odpoledne vracela v centru Liberce k autu (parkoviště hlídané u nemocnice) a vidí jak z jejího auta vystupuje cizí člověk, byla z toho v šoku, vůbec nevěděla která bije a tak mu říká "Pane, co tam děláte to je moje auto" a dotyčný se na ní podíval a s klidným hlasem ji řekl "Abyses neosrala ty káčo jedna" a odešel....................říkala že byla tak v hajzlu že si nemohla vzpomenout na číslo na policajti, když jim zavolala tak si sedla na chodník a jak byla rozhozená tak do jejich příjezdu se nepodívala zda ji něco chybí.................USEKNOUT JIM RUCE A DOVOLIT POŠKOZENÉMU BÝT SNIMA HODINU V ZAVŘENÉ MÍSTNOSTI BEZ KAMER

Vloženo

hodina je zbytečná ztráta času... já bych s nima by vyřízenej tak rychle, jako oni v našich autech... a pak bych je ještě poslal do uranovejch dolů, aby si vyzkoušeli pořádnou prácičku...

Vloženo

Tak si nejakej poberta chtel privlastnit muj zadni sterac a evidentne nevedel jak na to, protoze sterac zustal, ale v tom uzsim krcku kde drzi je zlomenej :disgust: vim ze je to prkotina proti vykradenymu autu, ale jelikoz jsem student a otacim kazdou korunu nez ji nekomu dam, tak me to celkem stve :angry: kolik muze stat novej? jooo, takze jestli se nekomu doma vali zbytecnej sterac, tak ho beru :D

Vloženo

Farnell: Ja som si stierač na predošlej Fabii ulomil sám, keď som v zime menil lištu. Skrehnutý plast, puk a bolo. Za samotné plastové rameno zadného stierača som zaplatil nejakých 240 Sk.

Vloženo

Ja mám ten stierač akurát nemám na ňom tú krytku nad maticou odkial vykúka ostrekovač... ehm...vchádzal som do garáže a našťastie len toto pošlo v čorty...

Vloženo
Farnell: Ja som si stierač na predošlej Fabii ulomil sám, keď som v zime menil lištu. Skrehnutý plast, puk a bolo. Za samotné plastové rameno zadného stierača som zaplatil nejakých 240 Sk.

Je tak to je v pohode, ja jsem myslel ze se bude muset koupit celej komplet, to je fajn ze jde koupit jen ta cast -_-

• o 2 týdny později...
Vloženo

No ještě když jsem měl oktu I, tak mě ukradli xenony i s blinkrama a ještě mě poničili ostřikovače. Nikdy nezapomenu na ten pocit když jsem se blížil k autu a byly tam jen díry... Samozřejmě uštípnuté všechny konektory no prostě hrůza...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...