Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Musíš pak navigaci vyresetovat a tlačítko setup držíš tak dlouho, než ti tam to systémové menu skočí...to co tady píšeš je takový předstupeň a musíš držet tlačítko setup dál...

Reset: stisknu současně ty obě tlačítka se šipkami na levé straně štěrbiny dvd mechaniky a tlačítko info(to vedle tlačítka eject) na pravé straně štěrbiny dvd

Vloženo

Dík za návod, už som sa do servisného menu dostal. Okrem okamžitej rýchlosti, je tam ešte niečo zaujímavé? Keď dám položku Sound, tak zobrazenie výšok, stredov a basov, ukazuje moje okamžité nastavenie?

Vloženo
Jo kdyby jen nový software...co to hlasové ovládání....

Je nějaky novy software na Columbus ? Potřeboval bych, aby tam bylo mozno sledovat radary a rychlost

Vloženo
Radary "jen" zobrazuje, ale na překročení rychlosti neupozorňuje.........

Diky za info. Kde se da ten SW sehnat ? Mam verzi V4 a na DVD je napsano CD_6672. Je tam i funkce hlasoveho ovladani navigace ?

Vloženo

Chcem sa opýtať, ja som dostal k autu v januári DVD s mapami V3 z roku 2008. Známi dostal minulý týždeň tiež DVD V3. Bude to rovnaké, alebo ide o novú verziu? Aké sú to vlastne mapy? Je už niečo novšie.

Vloženo (editace)

Zjednodušeně 1Z0 035 680 je RNS510 do Octavie a 3T0 03 680 je do Superbu.

Když pohledáš v totmto vláknu tak se dočteš víc. Jen hledat.

Editováno: , autor: j0ska
Vloženo
Zjednodušeně 1Z0 035 680 je RNS510 do Octavie a 3T0 03 680 je do Superbu.

Když pohledáš v totmto vláknu tak se dočteš víc. Jen hledat.

Mám v tom hokej. Ja mám Navi origo v OIIFL a mám 3TO..... a SW 0904. Je už aj novší soft? Dík.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...