rlozincak Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 ahoj lidi, nemáte někdo fw 1164. Potřeboval bych udělat downgrade. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 proč downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rlozincak Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 (editace) upgradeoval jsem na vyšší verzi, ale nerozdělilo mi to disk, takže potřebuji to vrátit zpět, nahrát verzi 2680 a pak vyšší. Editováno: 13. Září 2012, autor: rlozincak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rlozincak Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Ahoj lidi, zeptám se tedy jinak. Dělal jsem upgrade FW z 1164 na 3810 u OII před FL, maxidot, MF volant, parkováky vpředu, vzadu (fungujou na columbusu - změna RJ), HW - H11, SW - 1164. FW 3810 jsem měl upravený pro před FL. Upgrade naběhne aplikace projdou, ale u HDD to spadne do chyby. Po přečtení mnoha příspěvků zde, jsem usoudil, že bych nejdříve měl nahrát FW 2680 a pak teprve vyšší. Nebo je jiná cesta jak ugrade dokončit? Napadá mě nějak rozdělit partišny na HDD. Je to možné?? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Nejspíš bude chyba na HDD a bude ho nutné vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 vyměníme hdd,není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rlozincak Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 (editace) vyměníme hdd,není problém. Ahoj, hlásí to chybu 10302. Je to doopravdy chyba HDD? Editováno: 15. Září 2012, autor: rlozincak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rlozincak Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Ahoj, tak jsem to vyřešil tím, že jsem do columbuse nahrál FW 4020 upravený pro před FL. Všechno funguje, navigace, maxidot, parkováky, MF volant. I HDD je v pořádku. Ale jinak díky za rady. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Hmm tak jsi měl jen špatné CDčko s tím prvním firmware....ať žije net.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Nevite nekdo duvod,proc mi pri couvani parkovaci asistent neztlumi automaticky radio?Dle manualu v menu columba by mela byt moznost nastaveni PDC-snizeni hlasitosti-nastavení hlasitosti při parkování, ale tuto volbu tam vubec nemam.Mam fw 4020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 jaká jednotka parkováků? zobrazuje se na navigaci couvání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 Nezobrazuje..ale parkovaky a columb je na aute z vyroby,ztiseni pri couvani by melo byt funkcni i bez jine jednotky ne?Zkusmo jsem vytahl odblok obrazu ale stejne to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 (editace) Lidi, prosím o pár rad, týkajících se Columbuse: 1) z nějakého neznámého důvodu není možno na mém autě naprogramovat Amundsen (OII 2008, předface), zřejmě chybou gateway jednotky - nikdo se s tím v této souvislosti dosud nesetkal, no já musím mít vždy něco "extra". Dotaz tedy zní, zda Columbus pracuje na všech jednotkách Gateway bez rozdílu, tedy zda je možno mj. aktualizovat SW, popř zda-li je možno nakonfigurovat pouze 2 + 2 repro v předních dveřích, či nikoli? 2) Ať už je to nemožností naprogramování, nebo navigací, Amundsen má mizerný zvuk - tedy prostor je OK, basů se však nedočkám ani na "+9". Je placatý a pro poslech s cílem vychutnání hudby nepoužitelný - je na tom Columbus lépe? 3) Všude všichni straší s krádeží Columbuse - mnozí tvrdí, že jej mají už x-let a nic, jiní zase, že se krade co týden, nebo že se Amundsen krade stejně. Jaké jsou tedy zkušeností vás majitelů - vyplatí se do toho rizika jít, či nikoli? Z centra Prahy sice nejsem, ale zloději jsou všude, navíc s autem denně jezdím po všech čertech.. Předem všem díky za odpovědi Editováno: 22. Září 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2012 Sdílet Vloženo 22. Září 2012 columbus umí spojení se všemi gateway.... amundsen ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 23. Září 2012 Sdílet Vloženo 23. Září 2012 Tak jeste doplnim presne info ohledne meho columba,na radiu vzadu mam oznaceni 1Z0035680A,po upgradech fw mam v servisnim menu oznaceni 3T0035680B,HW-versionH05,SW-version 4024.Diky za moznou napovedu ohledne park.asistenta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartan67 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Nemate nekdo zkusenost s vypadky SDHC karty?Mam SDHC Kingston 32Gb,columb ji nacte a funguje,po probuzeni radia jiz nefunguje...nevim zda neni omezen pocet souboru,mam tam asi 112 slozek s hudbou,karta je naformatovana rychlym formatem na fat32,velikost alokacni jednotky jsem nemenil,fw columba je 4020.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Cau chlapi potreboval bych nahrat nove mapy do columbuse ( nekdo okoli brna ci znojma) diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 (editace) Zdravim. Prosel jsem skoro cele vlakno, ale nenasel jsem to, co resim. Mam v aute Columbuse (2012), dnes jsem nahral nove mapy 7894 a chtel bych nahrat i novy FW (cely system se mi zda hodne pomaly). V soucasne dobe mam FW 3894. Lze updatovat pomoci CD nebo ne? Jaka verze je nejnovejsi a soucasne nejlepsi? Predem diky za reakce! Editováno: 29. Září 2012, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-blaster Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 čau lidi, chtel bych se zeptat, když tam vlozim to DVD s mapama a aktualizuju mapy jak dlouho to asi trva nez se to nakopiruje na disk? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Asi půl hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Ahojte, je tu niekto z KE co by mi vedel spojazdnit na maxidote menu AUDIO a NAVIGACIA??? Uz neviem co mam robit Octavia 2, 2008 pred FL, COLUMBUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Co to je KE?Nemáš blízko do Kopřivnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 KE sú Košice na Slovensku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec-ke Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 KE su KOSICE a to je uz daleky vychod Slovenska ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.