milos_s Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Tak to jsi toho v životě moc neviděl Funkci jsem vždy používal za jízdy, takže ji vyfocenou nemám a sám kvůli Tvé paličatosti downgrade dělat nebudu, ale doporučuji Ti odpustit si vykřičníky a zkusit to. Nebo se zeptej zkušenějších... Teď mi chybí pro kalibraci head up displeje, proti CAN tam býval rozdíl 1 - 1.5 %. I CAN ukazuje větší rychlost než GSP, ale na rozdíl od budíků jen mírně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Nepíš tady nesmysly když tomu nerozumíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Navigace už par let opravuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Klidně si před tebou ten firmware nahraju do své navigace.. a dokážu ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Asi máš krátkou paměť, nebo sis nikdy pořádně neprošel servisní menu na starší navigaci. Tak na výsledek se těším. Ještě přidávám info o své: 3T0035680A HW H03, SW 0904 -> 2764 -> 5218 (právě u Ferdy, ten mi později vysvětloval proč mi chybí rychlost z GPS)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fincik16 Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 (editace) Ahojte. Vedel by mi niekto poradiť? Čítam toto vlákno, ale mám v tom docela už aj zmätok trošku. Mám COLUMBUS 3T0035686H, HW - H21, SW - 6270 a mapy 8048. Sú tieto mapy už staré? Ak áno, aká verzia by bola vhodná? Mal by som ešte otázku. Keď by som chcel pustiť niekomu film počas dlhej jazdy, musím prehrať FW, bez toho to nepôjde asi čo? Za rady ďakujem. Editováno: 28. Únor 2018, autor: fincik16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 (editace) Dalsi problemik.......stiahol som mapy V15 ako ste tu dali odkaz na uloz to....napalil na dvd ..a columbus vypisuje error.... Kde sa stala chyba?? Editováno: 1. Březen 2018, autor: stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Odkaz muže být dobrý, mechanika nečte dvd s mapama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Nemyslim zeby to bolo mechanikou....mapy V14 som nahraval tiez cez mechaniku a bolo to v lete.... skusal som u kamosa v aute a to iste.... napalovane to je minimalnou rychlostou ... a DVS verbatin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 A mapy V14 byli taky vypálené? Já mám mapy z toho stejného odkazů a je to Ok pokud nebyl problém s ISO při vypalování mělo by to bý dobře stažené. Zkusil bych otestovat povrch DVD nero DVD speed případně znovu vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Jj mapy V14 boli tiez vypalene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 1. Březen 2018 Sdílet Vloženo 1. Březen 2018 Zkusil bych ten test. Případně znovu vypálit klidně i na té stejné mechanice někdy může být drobná chyba v DVD vrstvě. Počítač přečte(mechanika opraví chyby) ale přehrávač si s tím neporadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 (editace) Ahoj, resil jsem ted u pritelkyne problem s nahravanim map do Columbuse.Klasika necetlo to dvouvrstve DVD. Nechtel jsem riskovat metodu SD karty. a tak jsem hledal. Na VW foru jsem nasel nasledujici odkaz, kde jsou mapy rozdeleny na 3 casti - 3 DVD.Jedna se o prekompilovane BMW mapy. Stahnul jsem verzi ,,central europe" , vypalil na klasicke jednovrstve Verbatim DVD. DVD se nacetlo okamzite a nabidlo to prehrani na disk. Cela akce trvala cca 30min a mapy jsou v Columbovi Pokud byste nahodou chteli navigovat v jine zemi, staci jen stahnout prislusne DVD a nechat se navigovat z nej, neni ani potreba prehravat cele mapy...Me se tenhle projekt rozhodne libi a myslim, ze je to dobra alternativa pro ty, kterym necte mechanika DL media a zaroven nechteji riskovat instalaci map z SD. ZDE je odkaz Snad to nekomu pomuze. PS: Popr. pro ty, co se nechteji registrovat tak primy link na central europe je ZDE Editováno: 2. Březen 2018, autor: jan.machalik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Jan. Machalik prosim ta: tie 3 DVD si napalil ako klasicke datove disky? mozes poslat aj priame linky na vychodnu europu a zapadnu? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Normálně vypálit image přes Nero, ultra iso... V mém postu je přímý link na central europe. Tato mapa obsahuje i Chorvatsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 ale ja som zo Slovenska, mne by sa predsa aj ta vychodna zisla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Regni se na to forum co jsem postoval, já tam registraci nemám, přímý link jsem našel na vw foru, a tam byl jen na central :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 dikicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Takže veľká vďaka chlapci za pomoc.. .mapy sa podarilo úspešne napáliť až na 3tie medium..... a teraz to už mam upgradnute na: SW : 5274 A mapy : 8515 (V15, 2018) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Ahoj Stenly, ten SW 5274 si napaloval tiez ako ISO, UDF ISO, UDF, alebo ako datovy disk? A mapy stred V15 si napaloval ako? Skusal som V15 west ISO subor napalit na DVD R DL, ale vypisuje mi chybny disk, tak asi to skusim iba ten stred cez DVD R. :/ zatial som neuspesny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Firmware i mapy jsou ISO vypálit ISO soubor snad dokáže i windows od verze 7. Firmware je na CD mapy na DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
27jose Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Nemáte niekto EAST ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Myslíš East od BMW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
27jose Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Áno od BMW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 chlapci, chtěl bych připojit mikrofon, ale nemám piny do konektoru, nevěděl by někdo kde je sehnat, případně čím nahradit pokud možno levně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.