Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Má navi nějakej výstup na spuštění zesíku při spuštění rádia, nebo napadá někoho jak to vyřešit aby dostal zesík signál při spuštění rádia? Teď to mam udělaný na klíček, ale není to ono.

nikdo ? :help:

• 2 týdny později...
Folie, nebo teda primo zatmaveny skla od skodovky tam mam, spis me zajimavy nejaky extra vychytavky, nejlip kdyby to tomu volovi ustrelilo rovnou kvetak, ale zas pak ten bordel na sedadlech :-)

fólii tam mám taky, takže se nebohý zloděj při vloupání trápil tak, že mi u toho ještě zohýbal rám okna. Ale povedlo se mu to. Takže okno v prdeli, dveře v prdeli a navigace? Taky v prdeli. A to všechno v neděli odpoledne na smíchově. Teď mám auto v servisu a místo navigace díru jak po porodu.

fólii tam mám taky, takže se nebohý zloděj při vloupání trápil tak, že mi u toho ještě zohýbal rám okna. Ale povedlo se mu to. Takže okno v prdeli, dveře v prdeli a navigace? Taky v prdeli. A to všechno v neděli odpoledne na smíchově. Teď mám auto v servisu a místo navigace díru jak po porodu.

To je mi lito...to bylo nekde na ulici? Podzemni garaze?

To je mi lito...to bylo nekde na ulici? Podzemni garaze?

Venku na ulici Ke Koulce. Strašně mě to "kaká". Já si tu navigaci hrozně oblíbil, ale kupovat jí tam znovu, dokud nemám garáž, už nebudu :'( :'(

Climatronic

Hm, tak to je sice pěkné, ale víc mě štve ten maxidot, resp. nemožnost jeho přepnutí při navigování.

přišel někdo na to, kde vzít z navi signál na aktivování zesíků ? :help:

Hm, tak to je sice pěkné, ale víc mě štve ten maxidot, resp. nemožnost jeho přepnutí při navigování.

Maxidot jde prece pri navigovani prepinat normalne, jen podrzis kolibku v horni poloze dele a uz si vybiras, co chces

Jenze tohle je jina verze, ty mas pro OII (1Z0...) a tohle je SII (3T0...) :)

To by mě stejně zajímalo co v tom je za rozdíl...nejde to nějak nastavit v té navi? Nakódovat nebo něco?

Nejde!

Je to pravda, nejde to! SW záležitost.

Mne by však zajímala jiná věc a sice, jaký je rozdíl v HW a sice HW04, HW03 a HW02 v provedení pro OII???

Tak to tady asi nikdo vedet nebude.

pdcmt4.jpg

Tak tohle je to o co přicházíme?

Tak s HW se nenašel nikdo, kdo by znal problematiku!!

Máte již někdo zkušenosti s TV tunerem co se před nedávnem objevil na netu v prodeji /cca 7.000,-- Kč/??

Tak s HW se nenašel nikdo, kdo by znal problematiku!!

Máte již někdo zkušenosti s TV tunerem co se před nedávnem objevil na netu v prodeji /cca 7.000,-- Kč/??

Nemáš nějaký odkaz, kde se ten TV-tuner objevil?

Nevedel by mi niekto uploadnúť posledný FW pre Columbusa niekam, odkiaľ sa to dá aj stiahnuť? Napr. na Rapidshare. Z torrentu, na ktorý je tu niekde odkaz to ide neskutočne pomaly.

kolik to ma MB?

Vyzerá to tak, že 297 MB.

by asi slo jak dlouho to tam chces nechat ? ma jedno ftp, nemuzu ti na ne dat heslo, kdyz mni to posles treba ICQ transferem tak ti to tam uploadnu a dam ti link na stazeni.

imagen017db3lw8thnz4.jpg

by měla nahradit CPU a funguje, to se v golfu V

včera jsem jezdil new superbem a na navigaci se autíčko zobrazovalo, nyní počkám na faceliftovou řj parkáče a dám si ji do auta pak písnu zprávu jestli to už poběží

dostalo se mi do rukou new update CZ,ale pro 3T0,takže bohužel 1Z0 má smůlu,nebere to

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.