Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Má navi nějakej výstup na spuštění zesíku při spuštění rádia, nebo napadá někoho jak to vyřešit aby dostal zesík signál při spuštění rádia? Teď to mam udělaný na klíček, ale není to ono.

nikdo ? :help:

• o 2 týdny později...
Vloženo
Folie, nebo teda primo zatmaveny skla od skodovky tam mam, spis me zajimavy nejaky extra vychytavky, nejlip kdyby to tomu volovi ustrelilo rovnou kvetak, ale zas pak ten bordel na sedadlech :-)

fólii tam mám taky, takže se nebohý zloděj při vloupání trápil tak, že mi u toho ještě zohýbal rám okna. Ale povedlo se mu to. Takže okno v prdeli, dveře v prdeli a navigace? Taky v prdeli. A to všechno v neděli odpoledne na smíchově. Teď mám auto v servisu a místo navigace díru jak po porodu.

Vloženo
fólii tam mám taky, takže se nebohý zloděj při vloupání trápil tak, že mi u toho ještě zohýbal rám okna. Ale povedlo se mu to. Takže okno v prdeli, dveře v prdeli a navigace? Taky v prdeli. A to všechno v neděli odpoledne na smíchově. Teď mám auto v servisu a místo navigace díru jak po porodu.

To je mi lito...to bylo nekde na ulici? Podzemni garaze?

Vloženo
To je mi lito...to bylo nekde na ulici? Podzemni garaze?

Venku na ulici Ke Koulce. Strašně mě to "kaká". Já si tu navigaci hrozně oblíbil, ale kupovat jí tam znovu, dokud nemám garáž, už nebudu :'( :'(

Vloženo
Hm, tak to je sice pěkné, ale víc mě štve ten maxidot, resp. nemožnost jeho přepnutí při navigování.

Maxidot jde prece pri navigovani prepinat normalne, jen podrzis kolibku v horni poloze dele a uz si vybiras, co chces

Vloženo
Tak s HW se nenašel nikdo, kdo by znal problematiku!!

Máte již někdo zkušenosti s TV tunerem co se před nedávnem objevil na netu v prodeji /cca 7.000,-- Kč/??

Nemáš nějaký odkaz, kde se ten TV-tuner objevil?

Vloženo

Nevedel by mi niekto uploadnúť posledný FW pre Columbusa niekam, odkiaľ sa to dá aj stiahnuť? Napr. na Rapidshare. Z torrentu, na ktorý je tu niekde odkaz to ide neskutočne pomaly.

Vloženo

by asi slo jak dlouho to tam chces nechat ? ma jedno ftp, nemuzu ti na ne dat heslo, kdyz mni to posles treba ICQ transferem tak ti to tam uploadnu a dam ti link na stazeni.

Vloženo

včera jsem jezdil new superbem a na navigaci se autíčko zobrazovalo, nyní počkám na faceliftovou řj parkáče a dám si ji do auta pak písnu zprávu jestli to už poběží

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...