IgorB Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 2660/2662/2664/2666 Co su to za cisla? Najnovsi FW? Pisali ste, ze to ma byt 1160/1162/1164/1166... Ale ani to sa mi nepodarilo zohnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 2260/2262 Já teda mám verzi 2664 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Chci se zeptat proč zapínáš AF ve skrytém menu??? kde se jinak da AF zapnout ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wackey Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 to wackey:Máš v autě odblok obrazu za jízdy??? JJ mam, delalo to i pred i po...vis cim to muze byt??? Zeby stary FW? Akorat co zpusobil odblok je ten ze kdyz sednu do auta jde z repro nekdy sum (nez nastartuji). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wackey Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 kde se jinak da AF zapnout ? Ja sem to taky nalezl jen v servisnim menu, akorat staci z menu vyskocit a je tam zase AF off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wackey Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Je tu nekdo ochotny nahrat mi aktualni FW a zprovoznit MF volant (Praha a okoli)?? Prip. co to obnasi...vyse jsem se docetl ze pro volant staci novejsi FW a jiny rikaj ze zase vymenit podvolantovku a gateway. Poradi nebo udela nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Ma nekdo stejne zkusenosti? Mam dodelaneho Columbuse nejaky ten tyden a cas od casu mi zacne blikat displej...nevi nekdo cim to je? slysel jsem nazor ze si to nerozumi s jednotkami v aute (Columbus byl pry urcen od MR2007). Jo jo, jak říkáš také mi čas od času problikne displej navi a dělá to od doby co je zapojen odblok a navi mám ve vozidle 2007 Rady si nikdo zatím neví. Předpokládám, že to bude konstrukcí odbloku, který funguje bohužel pouze na cca 98% a nikoliv 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wackey Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Jo jo, jak říkáš také mi čas od času problikne displej navi a dělá to od doby co je zapojen odblok a navi mám ve vozidle 2007 Rady si nikdo zatím neví.Předpokládám, že to bude konstrukcí odbloku, který funguje bohužel pouze na cca 98% a nikoliv 100%. Ale tak me to delala jeste nez jsem mel odblok, cili to musi byt necim jinym. Bud si to nerozumi nebo jestli to nedela zem, zjistil jsem ze snad audience mela jinde zem - jiny pin. Je to mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carel Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Chci se jen zeptat zda ji někdo už viděl a zda náhodou by nenašel i nějakou tu fotečku....+ popis funkcí. Ahoj , koupil jsem origo hybrid tuner k RNS 510 ,nemáte někdo schema zapojení konektoru na tuneru ? u konektoru na navi vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ahoj , koupil jsem origo hybrid tuner k RNS 510 ,nemáte někdo schema zapojení konektoru na tuneru ?u konektoru na navi vím. Aha, to me take zajima, je to tedy pripojitelne ke Columbovi (v manualu je sekce pro jeho ovladani) ? Mas nejake dalsi info k tomu tuneru ? Kde a za kolik ? Neni k tomu dodavana zadna dokumentace pro pripojeni ? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 No zapojit je to sranda horší je to sehnat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ahoj , koupil jsem origo hybrid tuner k RNS 510 ,nemáte někdo schema zapojení konektoru na tuneru ?u konektoru na navi vím. Kde jsi ho sehnal a za kolik? Zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Já sehnal za sedmičku i s kusy káblu.prý z havárky-no nevím.Jinak inzerce annonce a podobně,on se někdo ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tu mas schemu.Ja to mam zapojene a ide to O.K Treba ti kupit kabel 7L6 971 742B ten je s 18 pin koncovkou a ty ju musis podla schemy zamenit za 26, ta ma cislo 7L6 972 726 a tiez natiahnut kable can bus. Antenu obycajnu so zosilovacom a ide to. TV_Tuner_54_pinout.pdf tv_tuner_rns_510.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 na TRINAXu mam problem s AF (alternativní frekvence). Musim ji vzdy zapinat pres servisni menu RADIO -> SETUP -> AF - ON. Po vypnuti a zapnuti TRINAXe se opet nastavi na AF - OFF. Jde nekde nastavit napr. pres VAG aby zustalo trvale ON ?fw mam 904. tj. predelavka na Columba nikdo nevi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Já sehnal za sedmičku i s kusy káblu.prý z havárky-no nevím.Jinak inzerce annonce a podobně,on se někdo ozve JJ ono se to rado pri narazu trha... Neni tam jeste kus masa >? o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carel Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 (editace) Chci se jen zeptat zda ji někdo už viděl a zda náhodou by nenašel i nějakou tu fotečku....+ popis funkcí. Díky za schemata a rady , sehnal jsem ho ještě dráž než cosby tj cca za 8.600,- .Kabel si vyrobím sám , dalších 1500,- se mi nechce dávat. Ještě prosbu neměl by někdo schema zapojeni v autě na RNS 510?To schema od cuja je na tu předešlou ještě s 18 pin konektorem.Na nový je 26pin Editováno: 20. Srpen 2009, autor: carel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Ked ti mozem poradit tak kebel si nevyrabaj ,ale kup.Ja som to tak isto dal robit a ked chces aby bol taky ako od vyroby,co musi byt tie tienenia a tak ,tak bude velmi hruby. Vzadu aj vpredu je malo miesta takze sa zacne lamat a obraz zacal vypadavat az uz to vobec neslo.Takze nakoniec som dvakrat kupil.NEOPLATI SA TO TO MI VER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 A co sa tyka tej schemy.Tak som ti poslal dobre.Tam je schema aj 18 aj 26 pinova Teba ma zaujimat strana 4 co je 26 pinova pre columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carel Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 A co sa tyka tej schemy.Tak som ti poslal dobre.Tam je schema aj 18 aj 26 pinovaTeba ma zaujimat strana 4 co je 26 pinova pre columbus. No jo , mas pravdu , to jsem ale slepucha slepá ....tak jeste jednou dekuju fakt jsem to prehlid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Rád by som sa opýtal, či by nebol ochotný sa niekto podeliť o link na najnovší soft pre Columbus 3T? Experimentujem s TV tunerom, nechce mi to však po kábli napájať predzosilňovač. Treba to niekde aktivovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svatko Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Tu mas schemu.Ja to mam zapojene a ide to O.KTreba ti kupit kabel 7L6 971 742B ten je s 18 pin koncovkou a ty ju musis podla schemy zamenit za 26, ta ma cislo 7L6 972 726 a tiez natiahnut kable can bus. Antenu obycajnu so zosilovacom a ide to. Aky dlhy je ten kabel 7L6 971 742B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Rád by som sa opýtal, či by nebol ochotný sa niekto podeliť o link na najnovší soft pre Columbus 3T?Experimentujem s TV tunerom, nechce mi to však po kábli napájať predzosilňovač. Treba to niekde aktivovať? tam nedas obic tuner musis mit primo prevodnik k RNS510 a ten ti az potom dokaze zapnout ten rezim pro tv tuner jiny je to pokavat mas origo TV tuner jinak chodi tv tuner origo pod každym softem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Nebiem aky presne je dlhy ,ale dostane v combiku zo zadu do predu k navi. Bezproblemov a je tam aj rezerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Tak to je fajn, že se tady rozjíždí téma DVB-T pro Columbuse Sháním origoš a nejlépe funglovku tuner, dá se s tím kolegové fandové něco dělat??????????? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.