XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 PO. Kedysi som ta oslovil pri Maxe v PO. Sedel si s malou vzadu v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Aha, jasne, som ja hlava deravá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Mam subor Volkswagen_DVD_Navigation_V7_EUROPE.iso ktory ma 6,5 GB. Su tie mapy take velke alebo mam fake? Ak take velke asi si musim kupit DL napalovacku, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Pokojne to môže byť také veľké. Ale či máš staré mapy, alebo už nové zistíš až keď to vypáliš a dáš do navi a prehliadneš si mapu. Navrhujem, nájdime nejaké úseky, ktoré v mape v 6.2 chýbajú a v mape v7 už sú a tak bude hneď každý vedieť, či je to fakt v7, alebo len fake. Akurát ja mám už len v7, tak neviem posúdiť, či tam ten úsek predtým bol. Napríklad by ma zaujímalo, pri akých obciach začínajú a končia jednotlivé diely našej slovenskej diaľnice D1, najmä úseky nachádzajúce sa medzi Považskou Bystricou a Prešovom. Ak mi niekto napíše, pri akej obci to končí a začína, tak to môžem overiť vo V7 a uvidíme, aký je tam rozdiel. Prípadne napíšte, čo tam nie je a malo by byť a ja sa pozriem, ako je to v mojej v7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SusHa1 Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Zdravím, měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže columbusu do octavie po fl ve výbavové verzi prima. Chtěl jsem bolero, ale to nemá dvd mechaniku... Co všechno bude k samotné montáži columbusu potřeba (kabely apod.)? Je to montáž nějak extra náročná? Díky J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Zdravím, měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže columbusu do octavie po fl ve výbavové verzi prima. Chtěl jsem bolero, ale to nemá dvd mechaniku... Co všechno bude k samotné montáži columbusu potřeba (kabely apod.)? Je to montáž nějak extra náročná? Díky J. rámeček, gps anténa, nakodovat gateway a navigaci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SusHa1 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 A montáž je jak náročná? Asi se musí rozebrat půlka auta, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 30 minut práce pro základní funkčnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Dnes som si všimol, že tie nové mapy V7 majú na Slovenku už konečne rýchlosť 50 km/h v obci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ro.sarek Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ahoj, mám SUP II Exclusive 2010 s radiem Bolero, uvažuji o změně za Columbus jsou nutné nějaké úpravy kromě doplnění o GPS antenu. díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Pro základní funkčnost nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Nutné nakodování gateway a navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Můžu někoho poprosit o link kde bych stáhnul mapy v7? Asi bych je našel sám, ale nerad bych instaloval něco neprověřeného a něco posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Dnes som si všimol, že tie nové mapy V7 majú na Slovenku už konečne rýchlosť 50 km/h v obci. A co ine trasy? Je to uz lepsie.Tie trasy co som ti pisal si kontroloval. Nemohol by si mi ich prehrat do mojho columba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 To bude problém, lebo ja tie mapy mám len v Columbusovi. Nie na DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Ahoj prosím jaká je verze nejnovější mapy a firmware? A je možné to sehnat od někoho z prahy?Děkuji Mám poslední FW 2860 a mapy V6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaabaa Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Ahoj prosím jaká je verze nejnovější mapy a firmware? A je možné to sehnat od někoho z prahy?Děkuji Mám poslední FW 2860 a mapy V6 Ahoj, nové mapy jsou V7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plevis74 Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Zdravim nemohol by niekto kto ma mapy east/west V7 urobit iso z DVD a uploudovat na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Chtel bych poprosit o radu. Zkousel jsem zde na foru jak tlacitko "hledat" tak projet toto vlakno, ale 125 stranek jsem nedal :-D Vymenili jsme radio dodane spolu s autem za Columbuse a po stranach vznikli nehezke mezery. Chtel jsem se zeptat zda existuji jen nejake jakesi zaslepky, nebo se musi vymenit celej ramecek stredoveho panelu a popr. ze ano, tak jestli nemate nejakej tip na dobrej eshop kde by se dal ramecek, nebo zaslepky sehnat ve stribrne barve... jedna se o Octavia 2 facelift (2009) Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 žádné záslepky se koupit nedají!! jedině celý rámeček - ve škodovce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikydrtic Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Rámeček http://skodateile.cz/index.php?pg=products&menu=Škoda|Octavia%20II(A5)%20facelift&low=9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Diky za odpovedi a odkaz... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Prosim vas jak udelat aby mi slo na faceliftovým volantu v predface O2 ovladat hlasitost ? jde mi prepinat pisne a telefon ale hlasitost nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Mě to taky nefungovalo, potřebuješ jiný FW. Obrať se na člověka co ti to tam montoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Můžete někdo zaslat odkaz na firmware kde to pujde?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.