Říjen 31, 201014 r Mam subor Volkswagen_DVD_Navigation_V7_EUROPE.iso ktory ma 6,5 GB. Su tie mapy take velke alebo mam fake? Ak take velke asi si musim kupit DL napalovacku, ze?
Říjen 31, 201014 r Pokojne to môže byť také veľké. Ale či máš staré mapy, alebo už nové zistíš až keď to vypáliš a dáš do navi a prehliadneš si mapu. Navrhujem, nájdime nejaké úseky, ktoré v mape v 6.2 chýbajú a v mape v7 už sú a tak bude hneď každý vedieť, či je to fakt v7, alebo len fake. Akurát ja mám už len v7, tak neviem posúdiť, či tam ten úsek predtým bol. Napríklad by ma zaujímalo, pri akých obciach začínajú a končia jednotlivé diely našej slovenskej diaľnice D1, najmä úseky nachádzajúce sa medzi Považskou Bystricou a Prešovom. Ak mi niekto napíše, pri akej obci to končí a začína, tak to môžem overiť vo V7 a uvidíme, aký je tam rozdiel. Prípadne napíšte, čo tam nie je a malo by byť a ja sa pozriem, ako je to v mojej v7.
Listopad 6, 201014 r Zdravím, měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže columbusu do octavie po fl ve výbavové verzi prima. Chtěl jsem bolero, ale to nemá dvd mechaniku... Co všechno bude k samotné montáži columbusu potřeba (kabely apod.)? Je to montáž nějak extra náročná? Díky J.
Listopad 6, 201014 r Zdravím, měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže columbusu do octavie po fl ve výbavové verzi prima. Chtěl jsem bolero, ale to nemá dvd mechaniku... Co všechno bude k samotné montáži columbusu potřeba (kabely apod.)? Je to montáž nějak extra náročná? Díky J. rámeček, gps anténa, nakodovat gateway a navigaci..
Listopad 7, 201014 r Dnes som si všimol, že tie nové mapy V7 majú na Slovenku už konečne rýchlosť 50 km/h v obci.
Listopad 10, 201014 r Ahoj, mám SUP II Exclusive 2010 s radiem Bolero, uvažuji o změně za Columbus jsou nutné nějaké úpravy kromě doplnění o GPS antenu. díky za odpověď
Listopad 10, 201014 r Můžu někoho poprosit o link kde bych stáhnul mapy v7? Asi bych je našel sám, ale nerad bych instaloval něco neprověřeného a něco posral
Listopad 10, 201014 r Dnes som si všimol, že tie nové mapy V7 majú na Slovenku už konečne rýchlosť 50 km/h v obci. A co ine trasy? Je to uz lepsie.Tie trasy co som ti pisal si kontroloval. Nemohol by si mi ich prehrat do mojho columba?
Listopad 13, 201014 r Ahoj prosím jaká je verze nejnovější mapy a firmware? A je možné to sehnat od někoho z prahy?Děkuji Mám poslední FW 2860 a mapy V6
Listopad 13, 201014 r Ahoj prosím jaká je verze nejnovější mapy a firmware? A je možné to sehnat od někoho z prahy?Děkuji Mám poslední FW 2860 a mapy V6 Ahoj, nové mapy jsou V7
Listopad 15, 201014 r Zdravim nemohol by niekto kto ma mapy east/west V7 urobit iso z DVD a uploudovat na net.
Listopad 22, 201014 r Chtel bych poprosit o radu. Zkousel jsem zde na foru jak tlacitko "hledat" tak projet toto vlakno, ale 125 stranek jsem nedal :-D Vymenili jsme radio dodane spolu s autem za Columbuse a po stranach vznikli nehezke mezery. Chtel jsem se zeptat zda existuji jen nejake jakesi zaslepky, nebo se musi vymenit celej ramecek stredoveho panelu a popr. ze ano, tak jestli nemate nejakej tip na dobrej eshop kde by se dal ramecek, nebo zaslepky sehnat ve stribrne barve... jedna se o Octavia 2 facelift (2009) Dekuji moc
Listopad 22, 201014 r Rámeček http://skodateile.cz/index.php?pg=products&menu=Škoda|Octavia%20II(A5)%20facelift&low=9
Listopad 27, 201014 r Prosim vas jak udelat aby mi slo na faceliftovým volantu v predface O2 ovladat hlasitost ? jde mi prepinat pisne a telefon ale hlasitost nejde?
Listopad 27, 201014 r Mě to taky nefungovalo, potřebuješ jiný FW. Obrať se na člověka co ti to tam montoval.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.