dream7000 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 baterku ti vybijat nebude, ale pre spravne fungovanie sa navi musi nakodovat podla auta, nemusis hned do autorizaku, staci niekto sikovny s VAGom /VCDS/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonsaj Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 zdravim.. neviem to tu najst.. da sa RNS510 zapnut aj mimo auta?? akym sposobom?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 připoj napájení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilo29 Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 zdravim vas mam oct.II facelift 2009 a dal som si tam teraz rns 510 chcem sa opytat ci my to treba dat nejako nakodovat v servise? a ci my bude vybijat bateriu alebo nie vie my niekto poradit? a este sa chcem opytat ci je to normalne ked vypnem radio a vytiahnem kluc tak v radiu nieco huci potom to prestane a o chvilu zase huci je to normalne? dakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonsaj Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 připoj napájení zapojil som na pin 12 - a na pin 15 + a cca 13V a nic sa nedeje. V aute sa navigacia normalne spusti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pklimsa Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Zdravím všechny, měl bych prosbičku našel by se někdo ochotný kdo by zaslal přes SZ link na ověřenou a funkční verzi East EU? Stahoval jsem už z více zdrojů a u verze 7477 při zadání cíle v Chorvatsku navi napíše: k tomuto cíli nelze navigovat u verze 7334 vše funguje. Rád bych měl mapy aktuální a funkční před plánovanou dovolenou. Případně bych i přijel k majiteli funkčních map na instalaci nejlépe z. MS kraje. Předem díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) Originál logo... http://www.megaupload.com/?d=D2IB5PBB Mě se celkem líbí tohle(to ale není originál): Editováno: 9. Srpen 2011, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Zdravím všechny, měl bych prosbičku našel by se někdo ochotný kdo by zaslal přes SZ link na ověřenou a funkční verzi East EU? Stahoval jsem už z více zdrojů a u verze 7477 při zadání cíle v Chorvatsku navi napíše: k tomuto cíli nelze navigovat u verze 7334 vše funguje. Rád bych měl mapy aktuální a funkční před plánovanou dovolenou. Případně bych i přijel k majiteli funkčních map na instalaci nejlépe z. MS kraje. Předem díky všem. v mapách v7.1 (7477) jsou chyby v Chorvatsku v7 (7334) je plně dostačující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 http://www.filesonic.com/file/1636910474 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Mě se celkem líbí tohle(to ale není originál): jak vypada original ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) V LOGU JE SKODA AUTO misto SKODA "VETEV" Editováno: 9. Srpen 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 http://www.filesonic.com/file/1636910474 A proc je soubor oznacen jako "LOGO_VETEV.ISO", pokud se jedna o verzi se slovem "Auto" misto te vetvicky ? To je nejake pomatene, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 (editace) logo_vetev.iso obsahuje flash s logem Skoda s vetvi. Je to napsane i v popisu u souboru. Editováno: 10. Srpen 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmracek Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Zdravím všechny příznivce Škoda, mám faceliftovanou Octavii II s columbusem a rád bych se zeptal jakou maximální velist karty SD přečta colombus. Koupil jsem 16GB a mám s ní problémy. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 32GB sdhc myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Mne precita max. 2GB a nesmie to byt SDHC ale obycajne SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Mne precita max. 2GB a nesmie to byt SDHC ale obycajne SD. No jestli ma facelift O2, tak tam bude mit nejaky novejsi FW, tak 2xxx a tam uz bude podpora jak rika Milhausek 32GB SDHC ... spis pribliz jaky mas problem, ono to byva casto kartou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Facelift s tim nema nic spolecneho, resil to az urcity upgrade FW Columba, uz se to tu take mnohkrate resilo, staci pohledat funkci "Hledat"... Mam facelift MR2010 (7/2009), a muj Columbus to z tovarny take neumel, ten firmware resici problematiku vysokokapacitnich SDHC prisel pozdeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilo29 Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 logo_vetev.iso obsahuje flash s logem Skoda s vetvi. Je to napsane i v popisu u souboru. ako to mam nainstalovat? skusil som to nainstalovat ale my to vymazalo logo vw a ostala my len cierna obrazovka pri zapnuti radia neviete my poradit co som zrobil zle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 je to flash pro Skoda Columbus ne pro VW RNS 510 flasni origo softem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilo29 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 je to flash pro Skoda Columbus ne pro VW RNS 510 flasni origo softem a nevies nahodou kde ho stiahnem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisanDvo Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Zdravim všechny, mám takový dotaz ohledně navigace Columbus. Je jasný, že v Columbusu nelze přehrávat filmy které jsou ve formátu .avi (DviX, Xvid) Nevím co je na tim pravdy, ale slyšel jsem už od pár lidí, že lze nacpat do Columba do softwaru nějaký program, který to přehráva. Má s tim někdo nějakou zkušenost? Docela by mě to zajímalo jestli je to pravda popřípadě jakej program? Díky za vaše názory rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Ahoj kluci,tak jsem to tady prolejzal asi hodinu ale nic jsem nenasel,tak jestli to tady bylo prosim neukamenovat....mam dve otazky.dal jsem columba s multi.volantem po FL.nove jednotky jak getwei tak podvolantovku...vse funguje jak ma....ale otazka je jestli umi columbus zobrazovat s Hf kdo vola atd. mam rok 2006 a originalni jednotku,neni tam nahodou pro zobrazovani potreba GSMIII? a druha otazka je jak se dohrava hlasove ovladani a jestli me to vubec pujde kdyz me telefon komunikuje s kolumbusem, ze me jenom prepne zvuk a stisi radio .dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 (editace) tak SW odblok hotov ... Ty jsi to nechal dělat někde v Praze? Jsem z TP a mastit někam kvůli tomu hafo kiláčků se mi dvakrát nechce. Editováno: 25. Srpen 2011, autor: ziza23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Ahoj kluci,tak jsem to tady prolejzal asi hodinu ale nic jsem nenasel,tak jestli to tady bylo prosim neukamenovat....mam dve otazky.dal jsem columba s multi.volantem po FL.nove jednotky jak getwei tak podvolantovku...vse funguje jak ma....ale otazka je jestli umi columbus zobrazovat s Hf kdo vola atd. mam rok 2006 a originalni jednotku,neni tam nahodou pro zobrazovani potreba GSMIII? a druha otazka je jak se dohrava hlasove ovladani a jestli me to vubec pujde kdyz me telefon komunikuje s kolumbusem, ze me jenom prepne zvuk a stisi radio .dekuji za odpoved máš starou hf jednotku která neumí columbus, když dáš novější GSMII 1z0035729 nebo 1z0035729B bude ukazovat i na columbovi, nebo gsmIII 5n0035730A,B,C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.