tch97 Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Ahoj vsem - jsem z ceskych budejovic a potreboval bych nahrat nove mapy do columbuse a odblokovat video za jizdy a pak bych potreboval do octavie 2 (rv. 2005) naistalovat columbuse aby to proste fungovalo - a kolik by to asi tak vyslo? nevyznam se v tom. diky vsem - mail: tch9782@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Zdravím, mám dva problémy, či spíše dotazy. Mám Columbuse a teď jsem byl v servisu, kde odpojovali baterku a od té doby to při každém zaplnutí chce PIN od telefonu (pin zadám a vše OK až do vypnutí). Studoval jsem návod i zkoušel hledat, ale nemohu to nikde najít kde se to nastavuje. Na další dotaz jsem přišel když jsem studoval ten manuál, mám HF GSM III, ale na Columbusovi se mi nezobrazuje nabídka SMS. Je možné to nějak aktivovat? (jinak SMS se mi zobrazují na Maxi Dotu) Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 pin zadej na maxidotu a zvol volbu ulož!! na columbusu volba ulož není.. o jakou OII se jedná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 super, funguje, díky moc!!!!!!!! mám O2 face r.v. 3/2010 (prima) 1,9 TDI, ale Columbuse jsem dokupoval později, resp. i ten GSM III jsem si nechával dodělt pozdějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MisanDvo Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Halooooo chlapy nevíte náhodou někdo něco k tomu? Díííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Ahoj vsem - jsem z ceskych budejovic a potreboval bych nahrat nove mapy do columbuse a odblokovat video za jizdy a pak bych potreboval do octavie 2 (rv. 2005) naistalovat columbuse aby to proste fungovalo - a kolik by to asi tak vyslo? nevyznam se v tom. diky vsem - mail: tch9782@gmail.com ferda25 je ze Strakonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tch97 Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 (editace) ferda25 je ze Strakonic Dekuji moc, uz jsem domluven s Milanem od Humpolce. ;-) Editováno: 30. Srpen 2011, autor: tch97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabias2000 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Zdravím.Dal jsem si do Octavie II scout 2007 před faceliftem navigaci Columbus,koupenou 2011.Vše funguje parádně,ale na maxidotu pokud dám navigaci(šipky) a pak chci zvolit zpátky hlavní menu tak to nejde vyvolat přes páčku palubního počítače,ale musím vypnout a zapnout rádio a objeví se mi hlavní nabídka.Neřešil někdo tento problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Známý problém. Je potřeba upravený soft. Když přijedeš tak ti to spravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabias2000 Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 (editace) Zdravím upravuje se soft. v navigaci nebo panelu přístrojů.Verze soft.v navigaci je 2664.Dělám v autorizovaném servise a ze strany Škodovky je samozřejmě negativní odpověd.Chce to jeden zákazník a za kolik. Editováno: 5. Září 2011, autor: fabias2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 v mapách v7.1 (7477) jsou chyby v Chorvatsku v7 (7334) je plně dostačující nevíte někdo zda je ve verzi mapy 7.2 už nový pražský okruh? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 v každé verzi 7 je pražský okruh..ale záleží jaký máš fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klfree Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 (editace) v každé verzi 7 je pražský okruh..ale záleží jaký máš fw Nemám povolené servisní menu, ale mám za to, že tam je jeden z prvních, tedy něco kolem 1100, ale nevím... Dneska jsem vypálil 7.0 a okruh tam je, nemám to ale na HD, jen na DVD. Navi je 3T0 035 680 není u ní žádná revize, HW 03, SW 0904 - teď tam je něco kolem 1100. Jaký fimw tam můžu dát? Podotýkám, že mám původní gateway. Díky. Nevíte o někom v blízskosti Kladna, resp. jezdím skoro každé odpoledne v pátek Kladno-Blansko, kdo by mě gataway nakodoval (mám doma Q verzi). Editováno: 9. Září 2011, autor: Klfree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaha Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 navigace mimo jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 upravuje se soft v navigaci,napiš odkud jsi a někdo už ti pomůže... ferda25,Já,joska, cosby... je nás tady více.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabias2000 Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Zdravím jsem z Opavy.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilo29 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 zdravim chcem sa opitat ci my bude zobrazovat climatic na rns 510 mam octaviu 2009 facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Udělá mi někdo odblok obrazu za jízdy? Jsem z Tp a nechce se mi kvůli tomu jezdit půl republiky. Díky za odpovědi, klidně do SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Odblok není problém. Jen jsem pro tebe asi daleko - východní čechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Odblok není problém. Jen jsem pro tebe asi daleko - východní čechy. Tak spíš se mi nechce mastit někam 300km kvůli 5-10 minutám. Zase pokud bych to spojil s nějakým tím výletem už by se dalo třeba uvažovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilo29 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 odblok obrazu rns 510 v sabinove alebo vpresove robi to niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 ahoj, jestli jsem zvolil spatne vlakno tak se omlouvam... mam OII r.v 2005 ambiente, vymenil jsem audience za columbus (vymena gateway a predelani zapojeni kvuli parkovakum) a mechal dat maxidot. problem na ktery se chci zeptat je nasledujici.... jak se na maxiku prepina mezi obrazovkami MFD/Radio/Navi ? kdyz jsem v MFD tak podrzim na pacce chvili tlacitko "dolu" a vybehne seznam nabidky... vyberu co chci, to je ok. ovsem kdyz jsem v Navi/Radio tak uz nejsem schopen timto zpusobem menu vyberu vyvolat. vzdy musim vypnout/zapnout columba, aby maxik skocil do MFD pak uz si menu zase dokazu vyvolat a zvolit zase bud Radio/Navi... trosku me to stve. tak se chci zeptat jestli delam neco ja spatne, pripadne kde by mohl byt zakopany pes ? michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Zakopaný pes je v podvolantovce. Je potřeba upravit software v navigaci. Ve východních čechách můžu upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Tady v tomto příspěvku už je dávno uvolněné řešení: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 (editace) No to je sice hezké, ale jakou má dotyčný podvolantovku nepíše. Takže není jisté jestli má navi upravenou pro předFL a v autě FL podvolantovku nebo obráceně (což je pravděpodobnější). S posíláním softu lidem, kteří o tom (asi) nic nevědí mám své zkušenosti. Editováno: 18. Září 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.