drozkar Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 No tu mapu znám, ale otázka zněla co s columbusem, aby to hrálo . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Přepnout si v oblasti s příjmem RADIO na DAB a prvně je nutné celkem chvíli čekat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozkar Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Ale já píšu o tom že mi rádio sice vyhledá stanice s DAB+ ale ty nehrají. Jen stanice v oblasti pokrytí DAB. Otázka zněla a zní: Lze upravit Columbuse ať už sw nebo hw tak aby to normu DAB+ zvládlo. Ještě jednou parametry: Superb 2013, Columbus s TV, NAV, DAB, Sound system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 DAB a DAB+ nejsou kompatibilní, DAB+ používá navíc audio kodek AAC+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Mel bych takovej malej dotaz... myslite že odchazi mechanika kdyz dam instalovat mapy a ve třičtvrte nahravani se vse vrati na zacatek a instaluje znova ? nikdy jsem stim nemel zadny problem palim stejne jako predtim tak nevim.. filmy na dvouvrstvem dvd prehrava vpohode i instalaci jen zničeho nic to instaluje porad dokola a nic... chtel jsem tam dat west europe a nepovedlo se... nesetkal se stim nekdo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 tohle mi dělalo špatný dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 zkousel jsem uz 3 . pouzivam stale stejne verbatimky dvd dl jeste me napada jestli vypalovacka v pc neni uz nejaka vadna.. težko rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 spíš stáhni jiný image map a ten vypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 (editace) Tak dnes jsem zkoušel u kamarada to dvd a bezproblemu jede.. me to pouze instaluje porad dokola takze problem asi v mechanice columbusu .. myslite ze by pomohlo mechaniku vyndat a manulane nejak vyčistit?? ty čistici dvd toho asi moc nepocisti .ale na to že columbus rv 2014 tak moc dlouho teda nevydrzela bez problemu Editováno: 21. Červenec 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 řešení je prosté, mě takle cyklovalo dvd dl,tak jsem použil tento program maps-tools-2.3.0 ,tak vyberte položku -stlačit na dvd jednovrstvé,vypal a jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Ano ano to znam .. delal jsem stim i pres SD kartu jen me spis mrzi ze 2014 a uz hapruje mechanika.. nemam problem si tam mapy nahrat jinym zbusobem .. no kazdopadne koupil jsem si novou vypalovacku tak třeba bude preciznejsi vyzkousim uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Už jste někdo zkoušel z O3 columbuse do O2 facelift? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 jo vypalovačkou to muže být,mě vypalovačka na novým pc nejde pod 4X rychlost a tenkrát jsem četl ,že ty šitovní za pár korun mechaniky LG a spol ,byly na to nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 No ja bych rekl ze LG je celkem TOP vypalovačka LG mam ale ani ta mi nejde pod 4x u dvdDL ted otestuju samsunga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Už jste někdo zkoušel z O3 columbuse do O2 facelift? 5564535533.jpg Nějak si nedokážu představit, že by se dopasoval do tunelu O2 ten celej rámeček a za druhé, jak by fungoval, když už to není jen "Rádio" ale používá se i na nastavení apod... Pokud už by to někdo rozjel v OII, bude to tak akorát na okrasu, využití toho co to rádio umí v OIII bude podle mě minimální Jen se chci zeptat, zda to myslíš pouze teoreticky, nebo co tě vede k tomu o té výměně přemýšlet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Vedeho k tomu, ze je to ten novejsi... To same tu bylo u budiku z oIII. nejde to a nikdy nepujde, architektura can i zabezpeceni je uplne jina a nejde to naroubovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 LG tenkrát na začátku ,ted už je to asi špička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luki1255 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Ahoj, nevite jaky je nejnovejsi firmware pro columbuse HW: H52, SW: 2844, popripade jake nejnovejsi mapy tam pujdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 mapy ti tam půjdou všechny. SW: Skutečně máš H52? Jaké je zákaznické číslo - > 3T0 035 680 ?X? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Ahoj mam hw h04 sw 1024, co mi tam půjde za firmware? colomb ukazuje rok 10.07.2007, auto je mr08 díky Ustí nad Labem kdo by byl schopnej to popřípadně přehrát a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkluz Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Sháním aktualizaci fw+map do RNS 510, Plzeň. Kdyžtak SZ nebo na mail michaelvybiral@seznam.cz Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Ahoj mam hw h04 sw 1024, co mi tam půjde za firmware? colomb ukazuje rok 10.07.2007, auto je mr08 díky Ustí nad Labem kdo by byl schopnej to popřípadně přehrát a za kolik? Umí, nebo poradí někdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 (editace) Cau panove Mam dotaz.kolega ma OII po LF r.v.2013.Ted tam dal Columba misto Swing a nefunguje mi ovladani na volantu (na predchozi OII r.v. 2008 mu to slo) pomuze prehrani SW?? Popripade jakej tam dat.Uz jsme ho kdysi prehravali,takze vime jak na to,ale nevime jakej tam ted dat........Ted tam je SW 1024. Moc dik Pavel Editováno: 14. Srpen 2015, autor: wilson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Zdravim, dnes behem navstevy servisu mi byla zjistena zavada u Columbuse - zkrat na kostru a to vcetne zkratu na radiu... Cim to je zpusobene?? Vse vcetne stresni anteny bylo dodelavano. Po vynulovani chyby a pote cestou se sam od sebe vypnul, po opetovnem zapnuti se cca 1-2min nic nedelo a dal vse funguje. Stava se mi, ze se jednou za cas vypne sam od sebe, ztraci signal, apod. Cim je to zpusobene? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 Jaky mas rok vyroby? Vseobecne bych videl zavadu v radio desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.