jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 To je divny v 2006/2007 2.0TDI jsem menil jen panel a klaphu na vzduch...a prepinovani a fugnuje vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 jj, to uz je vice penez, topeni cca 3-4k a hlavne kupa prace, palubka dolu atd. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 tak je mozny ze to jde jen vymenou te klapky, vim ze u FL bylo myslim o jednu men ( setri sfine ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Přikládám pohled na klimu 2005 O2 a 2011 O2 nevidím zadny rozdil 2005 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Vstupní šachta topení pro 2005 má dvě serva po face jen jedno a ta se musí vyměnit pokud chce climatronik z face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Jo uz to vidim ted si uvedomuji ze jsem to taky menil na 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Máte někdo zkušenost s GPS v columbusu Začal mi blnout příjem GPS mám 0/10 satel. myslel jsem že je špatná anténa koupil jsem jinou když jsem připojit tak na sekundu bylo 9/10 a 3D fix a pak cca 10 sekund a bylo 0/10 nevíte někdo kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) Jako je to pěkné na tom Columbusu, že člověk vidí obrázky ( za mě pěkně graficky propracované ) ale zase že bych kvůli tomu chtěl investovat ( možná teď plácnu nesmysl ) 5000,- zase to se mi za efekt dávat nechce, o ničem jiném to není, nic navíc ta výměna nepřinese a osobně ten panel FL mi nepřijde hezčí než ten předFL ale to je věc vkusu... Editováno: 29. Říjen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 FL je hezci - samo subjektivne, ale hlavne drzi stejny, moderni design jako Columbus ... Dale uz jen kvuli 2 stupnum ( rychlosti ventilatoru ) u nastaveni AUTO bych to nechtel zpet ... predFL, ten na uto rve jak krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 to znamena ze cez VAG sa to neda nejako nastavit,? vies mi dat aj info presnejsie alebo odkaz na nejaku stranku_ Dakujem Kup si PolarFis http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16611 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) Chtěl jsem se zeptat jak jste řešili problém u navigace Škoda Columbus, že navigace ukazuje špatnou polohu na mapě cca 500m. Navigace byla normálně funkční, nedával jsem žádné nové mapy ani SW. SW 5238 a V12. Jenom se navigace na chvilku kousla a zobrazovala pouze hodiny. Tenhle stav trval asi hodinu. Jak jsem auto zamknul a vrátil jsem se asi po 30 minutách tak navigace normálně naběhla, ale GPS poloha na mapě už byla špatná! Originální GPS anténa ploutvoprut na střeše vždy přesná poloha! Reset pomocí tlačítek nepomohl. Máte nějaké nápady? Díky. Editováno: 29. Říjen 2015, autor: Domm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) To mám to stejny.Mám novou antenu GPS a je to to samy Editováno: 29. Říjen 2015, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domm Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 V tomhle stavu je navi nepoužitelná! Je pravda, že mi navi ukazuje aktuální polohu místa, kde se seknula. Zkusím tam zítra přijet s vypnutou navi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Nemáte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek371983 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Jo tak proto mi to tu rozmlouvali kdysi [emoji2] Taky jsem chtěl zobrazovat na Columbus nějaké informace o nastavení topení... kaslem na zobrazovanie teploty vela omačky okolo toho je ,ale rad by som spojazdnil aspon aby to ukazovalo parkovaci senzory,je potreba asi nova RJ-poradte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 kaslem na zobrazovanie teploty vela omačky okolo toho je ,ale rad by som spojazdnil aspon aby to ukazovalo parkovaci senzory,je potreba asi nova RJ-poradte .Nová ŘJ a asi přepinovat a nakódovatNemáte s tím někdo zkušenost?Zkusil bych NAVI na noc úplně odpojit a třeba se chytne ráno po zapojení. Mě to po instalaci taky cca den ukazovalo chybně polohu, ale pak si to sedlo, třeba tohle pomůže taky...Předpoklad je samozřejmě vědět PIN k rádiu [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Na PIN se to prece nezepta. (Pokud ji teda vrati do stejneho auta...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Presne, PIN je uložený tuším v budíkoch. Keď aj po zapnutí vypýta kód tak stačí otočiť kľúčikom v zapaľovaní do prvej polohy aby sa zobudili riadiace jednotky a ono si to načíta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Tak dneška ho vymontuji a odvrtam nejty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Jaké nejty [emoji33] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Místo šroubů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 To jako fakt [emoji2] tak to se ti asi zloděj pěkně vyřadí okolo, až to zjistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Neboj už tam byly 2x sundaly ramecek a byly v hajzlu do te doby jsem pribehl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 A ted chystam dýmák ...na připojení na alarm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Ty vole to jsou ksindlové... A rozdíly něco okolo? Nebo bez poničení úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.