Říjen 4, 200717 r Má už někdo z vás ten nový Trinax nebo o tom jen pořád všichni kecaj a nikdo to nekupuje???Zajímaly by zkušenosti,popř. nějaké foto z interieru A kolik že ta sfiňa stojí? Hele ty "sfiňo", stačí do vyhledávání zadat slovo TRINAX a myslím, že tady najdeš témat dost, kdyby ne, zkus třeba sekci novinky, tam jedno určitě je, takže to tady zamykám.
Říjen 11, 200717 r Cus, RNS510 je TRINAX? Pokud ano tak mas problem, softwarove to zatim neumi snad nikdo. Kamos to v Prasakovy resil tak, ze dal dva vypinace do zaslapek pro tlacitka u radici paky. Vypina s tim nejaky signaly CANBUS na konektoru radia (tusim Gala signalizaci). Ovsem ma to hacek - pak to nenaviguje ...
Říjen 11, 200717 r ovšem má to další háček.POkud vypneš Can,tak se Navi po 30minutách vypne a taky,nejde podsvětlení
Říjen 11, 200717 r a znáte někdo 4460 TV-free adapter? mají ho na www.maxxcount.de a prý je kompatibilní i s oktávkou. S tím by to nefungovalo bez problémů?
Říjen 12, 200717 r Is there anobydy alive here ?? :-)There are some new pics : fine its the same what I have seen after 3 or 4 month ago here in mladá Boleslav
Říjen 12, 200717 r ma RGB vstup takze pro ten EMTEC ten adapter nepotrebuji, ale pripojuji ho prez nej. Od adapteru sem si koupil prodluzovaci cinch-cinch kabel 2m a vyvedl ho zezadu prez popelnik pod loketni operku (zadne diry v interieru). Jen k tomu EMTEC prehravaci je potreba koupit sitovy adapter 5V/2A cca 550-800kč bud do zapalovace nebo primo z elektriky vozu a taky se hodi externi IR cca 100kč cidlo pro dalkovy ovladac aby mohl byt HDD pekne schovany a nebyl na ocich. musím uznat že si docela odvážný ta cena za převodník 3,6tis je už lepší ,ale pořád mi tym chybí ten TV tuner - což Alza Tuner a převodník nabízí a je jen do 2000Kč tedy:http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm - takže to stále trumfuje" -------------------- Ovšem tebou použitý: http://www.alza.cz/emtec-movie-cube-80gb-2...b2-0-d60025.htm Převod na RGB atd ...+ All Media Formats - je cenove asi bezkonkurenční (škoda že stále chybý TV tuner (Dual) - pak by to bylo dokonalý ) )
Říjen 12, 200717 r sorry za tu otázku, asi jsem trochu mimo, ale co to tu posledních pár příspěvků rozebíráte?? to chcete do TRINAXu dostat příjem televiního vysílání??? nebo jak??
Říjen 12, 200717 r sorry za tu otázku, asi jsem trochu mimo, ale co to tu posledních pár příspěvků rozebíráte??to chcete do TRINAXu dostat příjem televiního vysílání??? nebo jak?? YES - a to co nejlevněji
Říjen 12, 200717 r Aha.., nooo, koukám ten TRINAX, to bude moc šikovná věcička... Možná to bude blbá otázka, ale za kolik a kde se dá sehnat?? Pokud vím, tak jako volitelná výbava do vozu škoda není.. Upraveno Říjen 12, 200717 r od jvees69
Říjen 14, 200717 r Dostal se mi do rukou Návod k obsluze Columbusu. A tam píšou, že to má TV tuner, jak Analogovej, tak Digitální. Tak není zapotřebí nic řešit.
Říjen 14, 200717 r no tak to nevím tento co mám doma já TV tuner nemá asi bude záležet v jakém stupni vybavenosti ten columbus bude Upraveno Říjen 14, 200717 r od pavelkr
Říjen 14, 200717 r Dostal se mi do rukou Návod k obsluze Columbusu. A tam píšou, že to má TV tuner, jak Analogovej, tak Digitální. Tak není zapotřebí nic řešit. Fakt? To by byla celkem zásadní a nová info...
Říjen 14, 200717 r kluci a neni to nahodou jenom ze se pres obrazovku da dodatecnej tuner ovladat. ja uz treba vydel s e satelitnim radiem ale verze amerika je taky verze s telefonem na blutu
Říjen 14, 200717 r kluci a neni to nahodou jenom ze se pres obrazovku da dodatecnej tuner ovladat. ja uz treba vydel s e satelitnim radiem ale verze amerika je taky verze s telefonem na blutu Taky se mi nezdá, že by Škodovka udělala takový krok kupředu...
Říjen 14, 200717 r kluci a neni to nahodou jenom ze se pres obrazovku da dodatecnej tuner ovladat. ja uz treba vydel s e satelitnim radiem ale verze amerika je taky verze s telefonem na blutu Taky se mi nezdá, že by Škodovka udělala takový krok kupředu... kouknete se nekdo na tohle tady sou nove infohttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/MFD3-RNS-510-VW-NEW-Touch-screen-DVD-Navigation-unit_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38653QQihZ009QQitemZ190161372907QQrdZ1QQsspagena eZWD2V
Říjen 14, 200717 r kluci a neni to nahodou jenom ze se pres obrazovku da dodatecnej tuner ovladat. ja uz treba vydel s e satelitnim radiem ale verze amerika je taky verze s telefonem na blutu Taky se mi nezdá, že by Škodovka udělala takový krok kupředu... kouknete se nekdo na tohle tady sou nove infohttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/MFD3-RNS-510-VW-NEW-Touch-screen-DVD-Navigation-unit_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38653QQihZ009QQitemZ190161372907QQrdZ1QQsspagena eZWD2V No tam píšou, že je možné přidání TV tuneru.
Říjen 15, 200717 r Zatim to nevim na 100%, ale myslim, ze todle jej jen pripojeni origo BTH jednotky k RNS.Po te se veskere funkce mobilu objevi v te navce.
Říjen 15, 200717 r TAdy RNS v Superbu.Vypinace jsou prehozene pod loketku.ZAtim to nekeca pri navigovani, ale uz jsem dostal echo, ze to bylo rozbehano v Passatu B , tudiz by v Supu by taky nebyl problem.
Říjen 15, 200717 r Info: ale jestli dobre ctu tak je tam jen jak tv ovladat ale ne ze je primo v navigaci to je nejspis mimo ni dodatecne
Říjen 15, 200717 r Neznam, ale podle popisku je to ono co potrebujes... Tak prý tahle hračka za 169€ obsahuje pouze dva konektory propojený drátkama a na jednom z nich je tlačítko. Takže hledejme dál
Říjen 16, 200717 r Nejak se mi to nezda. V navodu se tomu docela vjenujou (10stran) a neprijde mi ze by tam psali neco o tom, ze je to zavisle na vybave. Co jsem zjistoval u kamarada, co dela ve firme, kde je delaji, tak je nekolik verzi min.2. A potvdil mi, ze pro Skodovku by ta Navigace mela mit Tv tuner.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.