mischicka Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Má už někdo z vás ten nový Trinax nebo o tom jen pořád všichni kecaj a nikdo to nekupuje???Zajímaly by zkušenosti,popř. nějaké foto z interieru A kolik že ta sfiňa stojí? Hele ty "sfiňo", stačí do vyhledávání zadat slovo TRINAX a myslím, že tady najdeš témat dost, kdyby ne, zkus třeba sekci novinky, tam jedno určitě je, takže to tady zamykám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Cus, RNS510 je TRINAX? Pokud ano tak mas problem, softwarove to zatim neumi snad nikdo. Kamos to v Prasakovy resil tak, ze dal dva vypinace do zaslapek pro tlacitka u radici paky. Vypina s tim nejaky signaly CANBUS na konektoru radia (tusim Gala signalizaci). Ovsem ma to hacek - pak to nenaviguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 ovšem má to další háček.POkud vypneš Can,tak se Navi po 30minutách vypne a taky,nejde podsvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 a znáte někdo 4460 TV-free adapter? mají ho na www.maxxcount.de a prý je kompatibilní i s oktávkou. S tím by to nefungovalo bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panas Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Is there anobydy alive here ?? :-) There are some new pics : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Is there anobydy alive here ?? :-)There are some new pics : fine its the same what I have seen after 3 or 4 month ago here in mladá Boleslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 ma RGB vstup takze pro ten EMTEC ten adapter nepotrebuji, ale pripojuji ho prez nej. Od adapteru sem si koupil prodluzovaci cinch-cinch kabel 2m a vyvedl ho zezadu prez popelnik pod loketni operku (zadne diry v interieru). Jen k tomu EMTEC prehravaci je potreba koupit sitovy adapter 5V/2A cca 550-800kč bud do zapalovace nebo primo z elektriky vozu a taky se hodi externi IR cca 100kč cidlo pro dalkovy ovladac aby mohl byt HDD pekne schovany a nebyl na ocich. musím uznat že si docela odvážný ta cena za převodník 3,6tis je už lepší ,ale pořád mi tym chybí ten TV tuner - což Alza Tuner a převodník nabízí a je jen do 2000Kč tedy:http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm - takže to stále trumfuje" -------------------- Ovšem tebou použitý: http://www.alza.cz/emtec-movie-cube-80gb-2...b2-0-d60025.htm Převod na RGB atd ...+ All Media Formats - je cenove asi bezkonkurenční (škoda že stále chybý TV tuner (Dual) - pak by to bylo dokonalý ) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 sorry za tu otázku, asi jsem trochu mimo, ale co to tu posledních pár příspěvků rozebíráte?? to chcete do TRINAXu dostat příjem televiního vysílání??? nebo jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 sorry za tu otázku, asi jsem trochu mimo, ale co to tu posledních pár příspěvků rozebíráte??to chcete do TRINAXu dostat příjem televiního vysílání??? nebo jak?? YES - a to co nejlevněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 (editace) Aha.., nooo, koukám ten TRINAX, to bude moc šikovná věcička... Možná to bude blbá otázka, ale za kolik a kde se dá sehnat?? Pokud vím, tak jako volitelná výbava do vozu škoda není.. Editováno: 12. Říjen 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dostal se mi do rukou Návod k obsluze Columbusu. A tam píšou, že to má TV tuner, jak Analogovej, tak Digitální. Tak není zapotřebí nic řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 (editace) no tak to nevím tento co mám doma já TV tuner nemá asi bude záležet v jakém stupni vybavenosti ten columbus bude Editováno: 14. Říjen 2007, autor: pavelkr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Dostal se mi do rukou Návod k obsluze Columbusu. A tam píšou, že to má TV tuner, jak Analogovej, tak Digitální. Tak není zapotřebí nic řešit. Fakt? To by byla celkem zásadní a nová info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 kluci a neni to nahodou jenom ze se pres obrazovku da dodatecnej tuner ovladat. ja uz treba vydel s e satelitnim radiem ale verze amerika je taky verze s telefonem na blutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 kluci a neni to nahodou jenom ze se pres obrazovku da dodatecnej tuner ovladat. ja uz treba vydel s e satelitnim radiem ale verze amerika je taky verze s telefonem na blutu Taky se mi nezdá, že by Škodovka udělala takový krok kupředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 kluci a neni to nahodou jenom ze se pres obrazovku da dodatecnej tuner ovladat. ja uz treba vydel s e satelitnim radiem ale verze amerika je taky verze s telefonem na blutu Taky se mi nezdá, že by Škodovka udělala takový krok kupředu... kouknete se nekdo na tohle tady sou nove infohttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/MFD3-RNS-510-VW-NEW-Touch-screen-DVD-Navigation-unit_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38653QQihZ009QQitemZ190161372907QQrdZ1QQsspagena eZWD2V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 kluci a neni to nahodou jenom ze se pres obrazovku da dodatecnej tuner ovladat. ja uz treba vydel s e satelitnim radiem ale verze amerika je taky verze s telefonem na blutu Taky se mi nezdá, že by Škodovka udělala takový krok kupředu... kouknete se nekdo na tohle tady sou nove infohttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/MFD3-RNS-510-VW-NEW-Touch-screen-DVD-Navigation-unit_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38653QQihZ009QQitemZ190161372907QQrdZ1QQsspagena eZWD2V No tam píšou, že je možné přidání TV tuneru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Neznam, ale podle popisku je to ono co potrebujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Zatim to nevim na 100%, ale myslim, ze todle jej jen pripojeni origo BTH jednotky k RNS.Po te se veskere funkce mobilu objevi v te navce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 TAdy RNS v Superbu.Vypinace jsou prehozene pod loketku.ZAtim to nekeca pri navigovani, ale uz jsem dostal echo, ze to bylo rozbehano v Passatu B , tudiz by v Supu by taky nebyl problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Info: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Info: ale jestli dobre ctu tak je tam jen jak tv ovladat ale ne ze je primo v navigaci to je nejspis mimo ni dodatecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Nejdriv si musis sehnat ten tv tuner.Uvnitr RNS nic neni=))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Neznam, ale podle popisku je to ono co potrebujes... Tak prý tahle hračka za 169€ obsahuje pouze dva konektory propojený drátkama a na jednom z nich je tlačítko. Takže hledejme dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Nejak se mi to nezda. V navodu se tomu docela vjenujou (10stran) a neprijde mi ze by tam psali neco o tom, ze je to zavisle na vybave. Co jsem zjistoval u kamarada, co dela ve firme, kde je delaji, tak je nekolik verzi min.2. A potvdil mi, ze pro Skodovku by ta Navigace mela mit Tv tuner. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.