Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jsem nahral mapy od BMW 2017 professional + speedcams.

Maji to rozume na 3 dvd east,midle,west

vlezlo na obyc dvd-r od verbatimu a navi si to natahla na hdd. Tak otestuji funkcnost a uvidime. S DL mi totiz stavkoval notas.

IMG_0604.JPG

Editováno: , autor: wdave
Vloženo (editace)

Dobrý den.Stale se mi nedaří změnit uvitací logo na Columbusu. Vše dělám podle návodu a při instalaci vše proběhne v pořádku,ale nemám tam žadné logo jen černou obrazovku než naskočí klasické menu. Nevím v čem dělám chybu.

IMG_4427.JPG

IMG_4428.JPG

Superb_Columbus.png

Editováno: , autor: Fany63
Vloženo

Tak mapy funguji super zatim bez TMC nejspis jsem zapomel na 1 soubor jeste to zkusim rozfakcit, k tomu logu take jsem zkousel a logo pak nebylo zadne. Z5 puvodni dostane znovu prehrani FW.

Vloženo

Fany63: ja som mal tiež podobný problém že mi miesto loga zobrazovalo len čiernu obrazovku. Naposledy keď som sa babral s mapami, tak som musel použiť SWL Recovery CD (čo sa používa pri problémoch s nahrávaním softu) a odvtedy mi ho zas začalo zobrazovať.

Vloženo
Před hodinou, zelo7 napsal:

Fany63: ja som mal tiež podobný problém že mi miesto loga zobrazovalo len čiernu obrazovku. Naposledy keď som sa babral s mapami, tak som musel použiť SWL Recovery CD (čo sa používa pri problémoch s nahrávaním softu) a odvtedy mi ho zas začalo zobrazovať.

ano také jsem musel přehrát SWL a logo mám původní

Vloženo (editace)

Co musí mít člověk pro úspěšné přehrání:

1. správnou verzi swl.fli shodnou s verzí nahranou v navigaci

2. informace, jak logo vytvořit se správným ID - opět jsou zde změny vůči verzím softwaru.

Logo se nahrává do "zařízení" v navigaci, které zajišťuje komunikaci mezi ostatními "zařízeními" v navigaci. V případě chyby při nahrání je z toho těžítko. 

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo (editace)

Ahoj,

Měl bych ještě dotaz ohledně map West europe V14 (8477). Na těchto mapách ještě nejsou v ČR převedené rychlostní komunikace na dálnice? Nainstaloval jsem je na disk ale dálnice příklad D4 Příbram- Praha je stále jako rychlostní. Dále ještě u V14 nemám u Freistadtu (Rakousko) do Linzu celou dálnici kousek tam chybí je to možné? :D

Díky za odpovědi.

+ Když jsem neprve nainstaloval mapy east V13, tak po další instalaci map V14 west ztratili mapy co jsem měl v east jako například chorvatsko a další a když jsem znovu nainstaloval east v13 tak se ztratili mapy francie a aktualizace silnic čr a dalších zemí, takže tam momentálně mám zase V13 east

Editováno: , autor: cabry
doplnění
Vloženo (editace)

Zkoušel tady někdo porovnávat VW V14 s těmi zkonvertovanými mapami 2017 od BMW ?

Třeba wdave ?

Ten s nimi jezdí od půlky dubna, tak by mohl mít nějaké poznatky už...

Ono to jde otestovat jednoduše tak, že v navi může být nainstalovaná V14 a BMW se spustí z DVD.

Třeba cestou tam sledovat, jak naviguje a co ukazuje VW a cestou zpět ty od BMW . Zajímalo by mne, zda je tam rozdíl. Nechce se do toho někomu?

Stálo by ho to jen jedno DVD...Já nemám 510 abych to mohl otestovat...

Editováno: , autor: clouseau
Vloženo
před 7 hodinami, cabry napsal:

Ahoj,

Měl bych ještě dotaz ohledně map West europe V14 (8477). Na těchto mapách ještě nejsou v ČR převedené rychlostní komunikace na dálnice? Nainstaloval jsem je na disk ale dálnice příklad D4 Příbram- Praha je stále jako rychlostní. Dále ještě u V14 nemám u Freistadtu (Rakousko) do Linzu celou dálnici kousek tam chybí je to možné? :D

Díky za odpovědi.

+ Když jsem neprve nainstaloval mapy east V13, tak po další instalaci map V14 west ztratili mapy co jsem měl v east jako například chorvatsko a další a když jsem znovu nainstaloval east v13 tak se ztratili mapy francie a aktualizace silnic čr a dalších zemí, takže tam momentálně mám zase V13 east

hezky jsi to popsal, jen cetl jsi si nekdy tohle vlakno trosku vic?

Mapy jsou rozdelene na west a east, v radiu lze mit vzdy a pouze 1 nahranou cast, druhou lze mit na dvd a pouze pouzivat, nikoliv prehravat...cr je na pomezi, nase podklady, byt nruplne jsou obsazenebv obou, ale west je podrobnejsi.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...