Martin.sv Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Mam doma 2 Columbusy ve dvou Octaviich 2, kdy jedna z tech dvou navigaci mi pri jizde i bez navigovani (bez zapnute navigace) hlasi Pozor: omezeni silnicniho provozu, pricemz ta druha mi toto nikdy nerekla, max. pri zapnuti navigovani. Je rozdil v softwaru?? A jeste jedna vec. Ta co mi hlasi tyto informace, reaguje na dotyk displeye se zpozdenim nebo az opakovane po stisknuti. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 23. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2017 Fany63: pokud pojedeš přes Prahu, tak ti daruju DVD s V15 west. Martin.sv: Asi rozdíl ve FW nebo verzi map. I se starým FW mi to hlásilo u V13 a V14. Ale ono to stejně hlásí dost pozdě (až když místem projíždím), občas to hlásí když už na místě nic není... Takže zase tak potřebný a skvelý to není. Teď mám 5238 + V15 a chová se to stejně. Mrkni co v tom máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Tak aktualizace map dokončena pomocí DVD a na první pokus se vše podařilo. Nicméně aktualizace trvala cca 2 hodiny, což je celkem dost. Ale hlavně, že je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Tak jsem se pokusil o instalaci do teď jsem to dělal přes SD. Stahl jsem z odkazu na uloz.to ale mapy nikde navigace nenapíše nic a pak disk vyjede ?? Jak přesně to vypalujete ja mám IMgBurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 klasicky jsem to stáhnul z uloz.to, rozbalil archiv. Tím ti vznikne adresář 8515 V15, rozkliknu a vše co je pod tímto adresáře vypálím na DVD. Nevypaluji adresář 8515 V15 ! ale data obsažená v něm. Vypálím rychlostí 4x programem ImgBurn, jako médium používám dvouvrství Verbatium DVD+R DL to jsem dal do mechaniky v autě, a za dvě hodiny bylo nahrané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Mapy ti to nahrávalo 2h??? Mě V14 trvaly 40minut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 V 10. 12. 2017 na 15:44, Milhausek napsal: a to je právě to.. ty pro nahrání z SD karty potřebuješ nějaké stupidní CD z internetu které ti to zkopírování spustí s nejasným výsledkem... já to CD nepotřebuji a mapy nahraji vždy se 100% výsledkem.. dnes už jsem 2x nahrál V15 Ano taky jsem vcera nahral mapy bez cd mechaniky. Ale ne kazdej ma doma RNS managera. Proto kazdy skusa z sd + CD i kdyz riskuje svou navi kdyz tie mechaniky jsou na pi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Ja nemám rns manager [emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 před 3 hodinami, mhhory napsal: klasicky jsem to stáhnul z uloz.to, rozbalil archiv. Tím ti vznikne adresář 8515 V15, rozkliknu a vše co je pod tímto adresáře vypálím na DVD. Nevypaluji adresář 8515 V15 ! ale data obsažená v něm. Vypálím rychlostí 4x programem ImgBurn, jako médium používám dvouvrství Verbatium DVD+R DL to jsem dal do mechaniky v autě, a za dvě hodiny bylo nahrané. Tak mě to hlásí chyba CD/DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 Stačí vyčistit mechaniku, taky mi to házelo a po vyčištění vše OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 28. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2017 před 1 hodinou, plasmo napsal: Stačí vyčistit mechaniku, taky mi to házelo a po vyčištění vše OK Mrknu jak to vytáhnout a pak ji vycistim to bude asi nejlepsi volba. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Ahoj jaka verze Firmwaru se da přehrat mám tam ted HW :H02 a SW 3814 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 V 28. 12. 2017 na 17:50, BouncesCZ napsal: Mrknu jak to vytáhnout a pak ji vycistim to bude asi nejlepsi volba. Diky Némáte někdo návod jak se dostat k čočce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 já to nejdříve čistil klasickým cédéčkém, co se kupuje jako čistící. Nechal jsem to pětkrát promotat a od té doby klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Tak mám hotovo našel jsem k tomu docela dobry návod tak kdyby to někomu pomohlo: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Richinc: Už to tady bylo asi 100x, ale ok https://gpsunderground.com/forum/forum/car-navi-system/car-gps-systems/volkswagen-seat-skoda/32206-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Děkuji,sorry nenašel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Tak originál DVD prehraju ale cokoliv vypaleneho ne !? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 Jak to pálíš? Musíš co nejnižší rychlostí cca 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 30. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2017 ImgBurn a rychlost 4x a jak uz jsem psal prehraju orig. DVD ale vypálené to nevezme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Dříve ty mechaniky dělaly problémy s pálenými DVD i ve stolních přehrávačích. Většinou to vyřešilo pálení na "+" ková média, protože s "-"kovými byly problémy. Šlo nějak o styl zápisu a prostě to blblo. Pokud palisandr na DVD R+ nejnižší možnou vypalovací rychlostí, tak by to mělo fungovat. Já pálím filmy na DVD RW+ rychlostí 8x (nižší mi nenabídne NERO) a funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Já mám skoro všechno na "+" a páleno rychlostí 4x nevím zda je ještě potřeba nějaké jiné nastavení v IMGBURN ale mě to včera prostě pořád vyhazovalo chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Tak to bude mechanika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Obávám, že jo ale ještě to budu zkoušet a budu se poohlížet po nový mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 31. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2017 Ahoj, Dusanbe mi tento tyden take prehraval mapy v mem Columbu C14/H26 a take to neslo z DVD. Nakonec musel vymenit mechaniku. Pritom mechanika v mem Columbovi je v poradku, filmy nacita bez problemu, at se jedna o +R nebo -R. Jestli oni si to od nejakeho roku nejak nepojistili proti prehravani z palenych DL medii... Uz jsem nekde totiz cetl, ze se starsim Columbusem neni problem a palena DL media normalne prehrava a naopak novejsi verze s tim problem ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.