RonaldColumbus Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 On 4. 3. 2018 at 3:30 PM, stenly said: Takže veľká vďaka chlapci za pomoc.. .mapy sa podarilo úspešne napáliť až na 3tie medium..... a teraz to už mam upgradnute na: SW : 5274 A mapy : 8515 (V15, 2018) Stenly prosim ta, ty si najskor instaloval 5238 a potom si upgradeoval na 5274? Alebo hned na 5274? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Chalosi, je potrebna najskor instalacia SW 5238 az potom 5274, alebo mozem aj hned z verzie 2724 na 5274? Dikicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Chalosi a viete, co znamena toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Precti si tento a nasledujici prispevek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Chalosi a viete, co znamena toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Chalani, potialto mi prebehne instalacia, potom to vyhodi cd, a vypise tento riadok v ciernej obrazovke. Nic sa s tym nedeje a potom to chce instalovat odznova. Uz som to spravil 3x, ze by to mohlo nieco posunut, ale vobec nic. Vzdy to iste. Neviete poradit, co by to mohlo rozbehnut, resp dokoncit instalaciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Možná bych zkusil znovu vypálit firmware na jiné CD. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Vyskusam, dufam ze to pojde. S verziou by nemal byt ziaden problem, vsak? Mal by tam ist 5274? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Ja som upgradol hned na 5274 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Kks, nechce mi to ist, uz som bol aj na zahranicnych forach, maju ludia to iste co ja, dali to. Musi to ist aj mne ale hrozne si to zo mna zatial vystreluje :/ mozno skusim este u kamosa na inej vypalovacke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 On 2/23/2018 at 4:11 PM, BouncesCZ said: Ja ho koupil originál na Aliexpressu a vyšel cca na 400,- BouncesCZ prosim ta, ako si zistil, ktory laser potrebujes, je ich na aliexpres hrozne vela aj ked som zadal RNS 510 laser. Dakujem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 chalosi, uz mam FW 5274, a je to naozaj velky rozdiel v odozve zatial sa tesim Dakujem moc chalani za vsetky rady, co ste tu dali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BouncesCZ Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 před 10 hodinami, RonaldColumbus napsal: BouncesCZ prosim ta, ako si zistil, ktory laser potrebujes, je ich na aliexpres hrozne vela aj ked som zadal RNS 510 laser. Dakujem za odpoved Toto jsem kupoval a vse funkuje http://s.aliexpress.com/E7VVz2im Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cylles Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Dobrý deň, nechcem Vám to tu spamovať, je tu 253 stránok a za dva dni som sa nevedel presekať k nejakému postupu ako si upgradovať v mojom Columbuse mapy z verzie 2009 na nejakú aktuálnejšiu. Bol by som Vám vďačný ak by ste ma presmerovali na stránku v tejto téme, kde je postup viac rozobratý. Ďakujem veľmi pekne. S pozdravom Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planck Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Vždyť je to popsané max před 2 stranami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 24. Březen 2018 Sdílet Vloženo 24. Březen 2018 Postup je nasledovny. Stahnout mapy (uloz.to), vypalit nizkou rychlosti na kvalitni DVD+-DL, idealne Verbatim. Vlozit do Columbuse, pokud se DVD nacte, tak zkusit navigovani z DVD a pokud bude vse ok, tak muzes odkliknout instalaci na HDD. Bude to trvat v rozmezi 40min az 2 hodin, v zavislosti na tom, v jakem stavu mas mechaniku. Pokud to dvouvrstve DVD neprecte, tak o dve strany zpatky je prispevek odemne, kde je link na stazeni map pro klasicke DVD. Postup je stejny. Vypalis, zkusis, nainstalujes. Nic jinyho neni treba, verzi firmware neresis, mapy muzes nainstalovat jaky chces. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RonaldColumbus Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Ahojte, vdaka vam sa mi podarilo upgrade-ovat moju RNS510-ku, rad by som sa s vami podelil, ako sa to da. Chce to velku davku trpezlivosti a casu, pretoze ja som moc statstia nemal. Ale mam to.1) stiahnut si novy FW - ja som stahoval 5274 format ISO, pretoze lepsi nemozem. tu je link http://www.my-gti.com/3868/volkswagen-r ... repository2) tu sa mozete pozriet aky FW si mozete stiahnutje to zavysle od HW Vehicle. Ja mam HW Vehicle 0xC801 – HW Radio: 0006 C10/C11/C12 https://www.my-gti.com/3983/volkswagen- ... e-versions3)stiahol som si mapy na ulozto V15 WEST ISO. 4) Na DVD-R 4,7GB Verbatim som napalil cez NERO najpomalsiou rychlostou firmware 5274 ISO, vybral som moznost napalit ISO format (nie zvukovy disk, datovy disk alebo nieco ine, ale ISO obrazok), vlozil do navigacie a asi za pol hodinku bol novy FW v navigacii.5) Na DVD+R DL 8,5GB Verbatim som napalil cez NERO najpomalsiou rychlostou Mapy V15 West ISO. Tiez ako ISO Obraz.6) dal som mapy do navigacie, navigacia mi oznamila NOVE DVD MAPY, POKRACOVAT? dal som pokracovat, druhy oznam za 10 sekund, MAPY ULOZIT, ALEBO POUZIT? dal som ulozit. Asi za hodinu a pol az dve boli mapy vo vnutri.Este sa mi stala taka vec, ze sa mi na prvy druhy ani 25 krat nechceli mapy ulozit do navigacie, tak som cital a cital a zistil som, ze moze byt slaby laser. Odporucanie bolo bud kupit novy laser - ebay 15€, alebo cistiace dvd v obchode 7€. Kupil som najskor cistiace dvd. Pouzil a mapy boli hned dnu. Pomohlo. Super.Ako som zistil, co mam za FW, ake HW Vehicle, HW Radio? Podrzite dlho setup, asi 30 sekund a malo by vam to vyhodit nejake tajne nastavenia, kde to najdete v Info o navigacii. Mne sa to nepodarilo, mal som ju staru a tam to bolo zablokovane. Dnes mi to uz v tomto upgrade ide. Tak som musel volat kamaratovi a on mi to dal na kabel- napojil auto na servisny kabel a odblokoval to a aj mi to ukazal. pofotil som mobilom, aby som infosky nestratil a dalej doma hladal a skumal Najjednoduchsie a najcelistvejsie mi to prislo robit cez ISO format, je to jeden subor s velkostou skoro 7 GB v ktorom je vsetko. Teraz mi ukazuje mapa pumpy, parkoviska, restauracie atd v okoli, vdaka FW mam trosicku rychlejsiu odozvu zatukavania adresy, trosku krajsiu grafiku.Ak mate nejake otazky, pytajte sa. Toto je moj pribeh, ktory trval asi 2 mesiace, ale dal som to. Nepisal som vsetky chyby, zbytocnosti, ktore som robil iba veci, ktore mi priniesli osoh Vela statsia! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek123 Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 Treba se to bude nekomu hodit, Western europe a Central europe v15... na dvd 4.7gb... https://www.uloz.to/!jhH2W9XmYDmW/cd-8523-central-europe-rar https://www.uloz.to/!P7DK62p9gqTl/cd-8524-west-europe-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamP Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 mohu se zeptat zda je to včetně POI bodů? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Bude to bez POI. POI se dají nahrát dodatečně přes SDkartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamP Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 a jsou tu někde na fórum nějaké nové aktualizované ? nemůžu nikde najít poprosil bych o odkaz jestli je to možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 Tady na fóru nic nenajdeš, warez je tu zakázaný. Hledej na ulož.to apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 neumíte někdo do radia dostat češtinu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 SETUP (na rádiu) - SYSTEM (čtvrtá položka v levém sloupci) - LANGUAGE (první položka, vybrat češtinu)Nebo ty nemáš v rádiu vůbec češtinu nahranou? To bych slyšel poprvé, že ve Škodovce není nahrána čeština. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Nědky tam sice je volba češtiny, ale musí se vložit navigační DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.