PcGamer Vloženo 21. Září 2019 Sdílet Vloženo 21. Září 2019 tak to by snad meli umet v skoro kazdym servise ne?? zkusim naky v okoli obvolat a uvidim:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Kluci chci se optat.Vyměnil jsem Amundsena+ za Columbuse 3T0 035 680 a mám Gateway 1K0 907 530 S .... nebude to vybíjet baterii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 (editace) V 11. 3. 2019 na 15:54, Stringo napsal: Zkus ty mapy konvertované z BMW, tam je obyčejné DVD a starší mechaniky s ním nemají takový problém jako s dvouvrstvým DVD. Tohle sice není poslední verze, ale mám ji a nenašel jsem zatím nic neaktuálního. https://uloz.to//!iCVsIiPsvDU4/bmw-middle-europe-2017-for-columbus-iso Soubor byl smazán :-( nešel by znovu nahodit? Díky. Editováno: 10. Říjen 2019, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Tak jsem zkoušel nahrát mapy V16 přes SD kartu,ale nic po skončení celého procesu se na HDD nic nenahrálo :-( A to jsem zkoušel 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 To iste sa stalo aj mne. Nahodil som tam cd s aktualnou verziou firmwaru, prepisalo firmware a aktualne mapy boli uz v radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 podle my-gti.com kde je i VERSION.TXT bych právě měl poslední firmware,ale nevím nahrával jsem mapu přes redukci micro sd na SD,ale to by snad němělo vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 tak hotovo..nahrán zpět firmware z verze 5274 na 4120 přes CD s my-gti.com ....sice obavy zda to půjde byly,ale co šel jsem do toho.Nahrány poslední mapy Západní Evropa 2019(V16) přes SD kartu.Vše funguje jak má a stálo mě to jen 4 CD **mou chybou :-)** a podpora přes internet lidí co se o to zajímají a rádi bezúplatně pomůžou.Teď jen zajedu nakodovat multifunkční volant atd. za guru fora dieselpower.cz do Orlové za Paskalem někteří ví o koho jde***mimo jiné zlatý člověk co rád poradí i když nemá čas.Na rozdíl od některých co sice naznačí jak na to,ale dovez,přijeď a hlavně měj prachy a není problém**....jsem si pořád říkal,že tyto diskuze na www forech o autech jsou o pomoci dalším členům...no,ale je to jinak.Nic méně mě vše funguje jak má a děkuji všem co rádi pomohly a pokud budu moci někomu já poradit,tak není problém a stačí se ozvat.Ještě pokud je někdo z Ostravska tak mám kontakt na chlapíka co o navigacích v autech a odblokování či vyčtení kodu...atd za pár kaček a ještě poradí co a jak stačí napsat a dám kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 nakodovat volant? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 nestacil by nahrat Fix pro o2 predfl, ktery na my-gti je taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 (editace) bandyboss tobě jsem chtěl taky poděkovat za podporu přes internet.Už jsem počítal,že ti ji pošlu,ale vše se podařilo.....nevím zda ten Fix pomůže,ten jsem nezkoušel,ale zda by i pomohl tomu když přepnu na páčce menu v maxidotu,tak už se nedostanu zpět na jinou položku,až do vypnutí klíčku. Editováno: 26. Říjen 2019, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 pomuze je prave pro O2 predFL na rozchodeni multifunkce atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 je to tento 4020_sk_fix.rar ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 28. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2019 Funguje i ten fix...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Ještě tam nahrát POI body a bude to komplet.Nevím proč,ale na té mapě jsou POI ale v navigaci se nezobrazují :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley10006 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 V 25. 10. 2019 na 19:44, galaher napsal: tak hotovo..nahrán zpět firmware z verze 5274 na 4120 přes CD s my-gti.com ....sice obavy zda to půjde byly,ale co šel jsem do toho.Nahrány poslední mapy Západní Evropa 2019(V16) přes SD kartu.Vše funguje jak má a stálo mě to jen 4 CD **mou chybou :-)** a podpora přes internet lidí co se o to zajímají a rádi bezúplatně pomůžou.Teď jen zajedu nakodovat multifunkční volant atd. za guru fora dieselpower.cz do Orlové za Paskalem někteří ví o koho jde***mimo jiné zlatý člověk co rád poradí i když nemá čas.Na rozdíl od některých co sice naznačí jak na to,ale dovez,přijeď a hlavně měj prachy a není problém**....jsem si pořád říkal,že tyto diskuze na www forech o autech jsou o pomoci dalším členům...no,ale je to jinak.Nic méně mě vše funguje jak má a děkuji všem co rádi pomohly a pokud budu moci někomu já poradit,tak není problém a stačí se ozvat.Ještě pokud je někdo z Ostravska tak mám kontakt na chlapíka co o navigacích v autech a odblokování či vyčtení kodu...atd za pár kaček a ještě poradí co a jak stačí napsat a dám kontakt. A proč jsi nepoužil 5274 ? A nemáš někde všechny potřebné soubory co byli zapotřebí k instalaci ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasic Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Ahoj, chtěl bych se zeptat. Nahrával jsem nový firmware a mapy do RNS 510. Ale po upgrade firmware mi zmizelo menu s TV. Nevíte kde se stala chyba? Případně jak ho tam znovu dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vašek87 Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Cus, takovej dotaz Mám rádio Columbus 2009. Chci to spárovat s telefonem (Huawei) a hlásí to, že zařízení je nekompatibilní. Tip Bluetooth jednotky : 5N0 035 730 B Setkal se s tim někdy někdo? Dikes za rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 Ahoj, neválí se někomu náhodou doma rámeček pro columbus pro O2 FL s climatronicem ve stříbrno/karbonovém dekoru? Jinak bych se chtěl zeptat, vím, že to jde, jen nevím jak. Prodal jsem kdysi Columbuse a dal do auta Bolero, auto jsem prodal kamarádovi a dal si tam Columbuse, FW jsme aktualizovali na 5238 (nyní je HW i SW verze stejná jako u předchozího Columbusu), jak se prosím dá přes VCDS změnit boot logo ze starého na nové? Přes boot image to nechci dělat, když ten FW už by to měl mít v sobě a stačilo by to přepnout přes tu diagnostiku. Možná plácám nesmysly, ale myslím, že jsme to tak kdysi dělali. Děkuji za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 22. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2019 Zdar borci, najde se tu nějaký sebevrah, který by mi udělal downgrade (5274 -> 2xxx) na Columbusu + nahrál mapy? Laboroval jsem nad tím několik večerů s nulovým výsledkem. Ideálně Brno o okolí, ale zvládám cokoliv po trase Brno - Praha ;) Díky předem! Vojta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 není problém Humpolec 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Take muzu downgrade udelat v okoli Mikulova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Ahoj a díky moc. @Alessi za reakci! Domluvím se s @Milhausek. Hezké svátky! Vojta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v01ta Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 před 13 hodinami, Milhausek napsal: není problém Humpolec Díky moc, rád využiji Tvé nabídky! Akorát se mi nedaří Ti odeslat soukromou zprávu. Kdy se Ti to hodí, abych se zastavil? Dík Vojta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.