Doli Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 sakraprace. koupim to radsi nekde v cesku, abych to mohl dopredu vyzkouset. to vraceni nebylo zrovna jednoduchy, resp. dostat z nich penize byla docela fuska. Nevim, jestli uz to u nas nekde maji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Zezadu navi jsou celkem 3 vystupy z toho dvojvystup na radio a tel a "jednovystup" na GPS antenu s SMB konektorem - potreboval bych vedet cislo dilu ty "svorkovnice" aby to tam dobre zacvaklo, vite nekdo ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Funguje mi to dobře.Vybočil jsem z Trasy a hned to přepočítalo.Zkoušel jsem to sice jen kousek,ale šlo to dobře.Nikde totiž teď nejedu,abych to vyzkoušel dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Mam na mysli ten kus plastu do kteryho se nacvakne konektor z GPS anteny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Dnes jsem ten adapter u Cosbyho videl na zivo i testoval a slape na 100% :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tady vidíte ten převodník,potom jak to lze krásně dát do tunelu-skoro nic není vidět a potom za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tady vidíte ten převodník,potom jak to lze krásně dát do tunelu-skoro nic není vidět a potom za jízdy. tak to je super....můžu jen závidět.....Cosby, půjde mi ten pazmek i na můj nexus než ho ještě vyměním za columbus???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nevím,nemám nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 nevím,nemám nexus ale měl si, ne?! třeba to někdo zkusí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 měl,ale nemám a nexus nemá DVD,tak jak to chceš asi zkoušet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usak Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 A nemusi se nahodou pro aktivaci zmacnknout hvezdicka na multifunkcnim volantu ? Tady to mate. Cosby poradil. Neni co resit. no to je prave presne to, co jsem mel ja a nesla tam ta navigace a neveslo se do sachty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 A nemusi se nahodou pro aktivaci zmacnknout hvezdicka na multifunkcnim volantu ? Tady to mate. Cosby poradil. Neni co resit. no to je prave presne to, co jsem mel ja a nesla tam ta navigace a neveslo se do sachty.... nemám multifunkční volant, ale moc se mi to nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 nemám multifunkční volant, ale moc se mi to nezdá Co se Ti nezda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamba Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 nemám multifunkční volant, ale moc se mi to nezdá Co se Ti nezda? ze by se na aktivaci mela mackat hvezdicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Cus, objevil jsem v DE nabidku na odblokovani obrazu za jizdy pro TRINAX a udajne to neovlivnuje NAVI. Zde link: http://www.carnavi-more.de/product_info.ph...6c092dd21a0f35c Snad to nekomu pomuze. P.R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tak znova.To je to co mám.Jde to dobře a aktivuji to tlačítkem na MF volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pylous Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Mám jeden úplně lamerský dotaz. Pochopil jsem, že jde vyměnit Columbus za Nexuse. Udělá mi to autorizovaný servis, nebo je to spíš záležitost šikovného člověka, který se v tom vyzná a prohodí to za 30 minut v garáži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Mám jeden úplně lamerský dotaz. Pochopil jsem, že jde vyměnit Columbus za Nexuse. Udělá mi to autorizovaný servis, nebo je to spíš záležitost šikovného člověka, který se v tom vyzná a prohodí to za 30 minut v garáži? No nie som ziadny odbornik, ale som si to radio prehodil sam za cca 10min aj so zapojenim a zasitim (schovanim) GPS anteny. A to na parkovisku. Musel som to predsa nejak otestovat. Editováno: 21. Listopad 2007, autor: Scenic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pylous Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Mám jeden úplně lamerský dotaz. Pochopil jsem, že jde vyměnit Columbus za Nexuse. Udělá mi to autorizovaný servis, nebo je to spíš záležitost šikovného člověka, který se v tom vyzná a prohodí to za 30 minut v garáži? No nie som ziadny odbornik, ale som si to radio prehodil sam za cca 10min aj so zapojenim a zasitim (schovanim) GPS anteny. A to na parkovisku. Musel som to predsa nejak otestovat. Myslel jsem si to. Ptal jsem se na to v autorizovaném servisu a tam mi řekli, že oficiální informace ze Škodovky je taková, že ty dva systémy zaměnit v Octavii II nejdou. Že Columbus má diverzní anténu a úplně jinou komunikaci přes canbus (nevím jestli je to správně...jsem opravdu laik). A přesto tady čtu, jak si kluci vesele jezdí. Tak by mě zajímalo, jestli je v tom nějaký zásadní háček, nebo jestli prostě stačí být šikovný a jde to nějak vyřešit. Protože já si chci taky vesele jezdit :-) Díky za případnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Co já vím, tak u některejch aut se ještě musí namontovat převodník can-busu 1.6 na 2.0. Ale jak je to u oktávky bohužel nevím. Jinak přehodit navigaci je práce na 10 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 měl,ale nemám a nexus nemá DVD,tak jak to chceš asi zkoušet?? Ale můžeš si to DVD k Nexusu připojit a pak potřebuješ nějak odblokovat obraz za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pylous Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Co já vím, tak u některejch aut se ještě musí namontovat převodník can-busu 1.6 na 2.0. Ale jak je to u oktávky bohužel nevím. Jinak přehodit navigaci je práce na 10 minut. Kterej logicky stojí 20.000 a není k sehnání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Co já vím, tak u některejch aut se ještě musí namontovat převodník can-busu 1.6 na 2.0. Ale jak je to u oktávky bohužel nevím. Jinak přehodit navigaci je práce na 10 minut. Kterej logicky stojí 20.000 a není k sehnání Ale jo, je k sehnání. V Německu stojí něco okolo 130 euro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 co stojí 20.000??Převodník Canu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pylous Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 co stojí 20.000??Převodník Canu?? Já to myslel z legrace. Proboha doufám, že nestojí :-) Ty víš u Octavky II o nějakém problému, proč by to nešlo prohodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.