mischicka Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Smol a umísťuj, nejlépe sem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Smol a umísťuj, nejlépe sem :-) No dobře, chvilku to potrvá, ale kvůli tobě to nějak nabastlím .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Super! Nechci furt jen čekat co doli udělá, takže třeba mapy bych pokutil sám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Super!Nechci furt jen čekat co doli udělá, takže třeba mapy bych pokutil sám:-) Udělám na to nové téma v oddílu jen pro členy clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 (editace) Tak už se mi tam své POI povedlo nacpat. Stálo to trochu nervů, pár DVD a spoustu času. Použil jsem rns510.poi.inspector.v2.5 a trochu ruční úpravy. Mám tem teď radary, hrady, zámky, zříceniny, policejní stanice, pošty, McDonalds :-)Standa Problém s vypalováním vyřešen, tak kompletní návod na POI už je uveřejněn v sekci: Jen pro členy Fabia, Octavia a Roomster clubu k nalezení na hlavní stránce http://forum.skodahome.cz/index.php?act=idx a to pro členy zaregistrované třeba ZDE Editováno: 6. Srpen 2008, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nissmo Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Ty jo, blbej a ještě slepej, nejhorší možná kombinace. Nějaká sekce jen pro členy mi nic neříká, kde to najdu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 29.7 08 bylo vydáno Škodou MB aktuální zdělení týkající se RNS-chyba 862 zkrat antény a chrčení zadních repro při vypnuté navi.Navi je potřeba přefleschovat new SW.Sdělení má 5 stran,ale to rozepisovat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Nemáte někdo fotku jaky vypadá na Columbusu zobrazení činnosti park. senzorů? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Nazdar pánové a příznivci RNS510. Chtěl bych se Vás touto cestou jen zeptat a zároveň ujistit zda verze mapy 6317 - západní evropa je ta nejnovější???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Jasny, V3 West Europe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Děkuji za info a ujištění! Víte, jak to je v servisech ještě stále po půl roce prodeje navigaček vědí prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Ty jo, blbej a ještě slepej, nejhorší možná kombinace. Nějaká sekce jen pro členy mi nic neříká, kde to najdu?? To bude tím , že nejsi členem a nezaplatil jsi příspěvek, všem co jsou na tom stejně se tento odkaz na hlavní stránce nezobrazí !!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 No a povedlo se ti to přidat jako root-group, nebo jako součást existující skupiny ? Mám totiž zkušenost, jak z POI inspektora tak při ruční editaci, že root-group pak nezobrazuje ikony na mapě, ale pokud to dáš vnořené např. do skupiny DOPRAVA tak pak OK. Teď si zkouším pohrávat s NAVTEQ parametrama TPD-xxx, jestli by nešlo zapnout alerty na radary, ale bohužel to vypadá, že soudruzi ze Siemensu pro VW tohle uplně vynechali neboť RNS na tyhle parametry (které fungují ve VDO Siemens ručních navigacích) nereaguje. Už jsem zmršil určitě 50ks DVD různejma pokusama. Jo někdo tu chtěl návod step-by-step, takze pokud chcete, tak zde je to ve francouztine (ale nezoufejte, podle obrazku to jde) : http://www.touranpassion.com/forum/sutra209618.php , nebo google překlad: http://translate.google.com/translate?u=ht...sl=fr&tl=cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Vkládal jsem do skupin co jsou již origo přednastavené, neměl jsem potřebu zakládat si novou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr23 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 To bude tím , že nejsi členem a nezaplatil jsi příspěvek, všem co jsou na tom stejně se tento odkaz na hlavní stránce nezobrazí !!!!!!!!!!!!!!!!!! Zkoušel jsem se registrovat, bohužel registrační proces nějak stále nedoběhnul resp. mi stále nikdo nezaktivnil účet :-( a trvá to již 15 dní a nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Nepovedlo se někomu na RNS 510 rozběhnout externí monitor ?? Buď na strop, nebo do hlavové opěrky ?? Chtěl bych pro děti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Taky jsem o něm přemýšlel, sice děti jsou taky v rovině úvah, ale to ničemu nevadí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Jo melo by to jit, obzvlast u ty Sup verze. Neco takovyho uz tady delal clen martinrs na passatu. viz. ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Se mi nejvíc líbí ten dálkáč v té loketce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) mě se zas nejvíc líbí tlačko ENGINE START/STOP Editováno: 13. Srpen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 To je origo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Jasny, to jen ve Skodovce se porad drzi tech starych krapu! VW,AUDI,BMW,MB,RENAULT uz pouzivaji jiny "klicky"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 To není tlačítko ale klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 je to klíč, a podle mě neštastně řešeny (daleko lepší je systém u BMW s oddělenym START/STOP tlačítkem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jo melo by to jit, obzvlast u ty Sup verze. Neco takovyho uz tady delal clen martinrs na passatu. viz. ZDE No jo , ale on to krmí externím DVD přehrávačem a pouští si obraz do RNS 510 + 2 hlavové opěrky , to není to co myslím, chtěl bych to vyřešit bez toho dalšího DVD přehrávače, rovnou z RNS do těch opěrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.