Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím všechny odborníky i ostatní.

Prosím vás,nenašel by se tu někdo,kdo by mi pomohl s mím COLUMBUSEM? Stáhl jsem si nové mapy V3,ale protože jsem z toho jelen,srnec,daněk,tak nevím,jak to dostat do toho přístroje.Je to marné mi tu něco psát,co a jak,nelépe by bylo,kdyby se tu někdo našel,kdo by mi s tím pomohl a udělal.Samozřejmně,že bych přijel.

Všem předem děkuji za pochopení a za pomoc.

to neumíš vložit CD do RNS?

to neumíš vložit CD do RNS?

To jsem udělal,ale hlásilo mi to chybu.Tak co jsem udělal špatně?

špatně vypálil

špatně vypálil

Tak mi teda prosím Tě porad.V čem a jak to mám smahnout.Mám to vypálit i s tou složkou VW_DVD_6348_EE_V3 ,nebo to mám rozbalit a smahnout rozbalené?

nevím,nejsem pc odborník

nevím,nejsem pc odborník

Tak jestli můžeš,tak mi prosím Tě napiš odkaz,jestli jsem stáhnul to pravé,nebo nějakou volovinu,pak se s tím tedy nějak poperu.

Dík moc.

Já mapy nestahuji,tak ti neporadím.

Já mapy nestahuji,tak ti neporadím.

A kde a jak je získat jinak?Jsou docela dost drahé.

Tohle reste pres SZ, prosim. :)

Poradí mi prosím někdo,jak mám přepnout zobrazení map?Když stojím a nemám nastartované auto,tak je mapa krásně jasná a barevná,ale když nastartuji a chci se rozjet,mapa stmavne a změní se to jako na noční režim.Manuál k tomu nemám.

Děkuji za pomoc.

Návod je na stránkách škdoovky, ale jinak když klikneš na extra, tam je přepínání den noc a pak taky v nastavení.

Mas nastaveni pro rezim DEN/NOC na automaticky, to se pak ridi podle sepnutu svetel nebo svetelneho senzoru.

Takze SETUP -> DISPLAY -> DEN/NOC zvolit DEN

nebo rezim MAP -> EXTRA > prepnout na DEN

Navod na COLUMBUS je ZDE

Děkuji moc za radu,už je to OK

Ahoj.

Doporučte mi někdo prosím Bluetooth hensfree sadu,která by komunikovala s RSN 510.

Díky

Originál je originál. :) Myslím že jako jediná bude takhle komunikovat s Columbusem, tak jak má.

Dobře.Díky

No nevím,co mám já V3 tak má jinou grafiku oproti starším.

dobrej krmelec

Pavel R. presne tohle jsem si rikal ze tomu chybi!! :palec2: Jen ta cena... :feve: A ten mikrofon neni moc IN! lol

Cena te navi bude okolo 90.000.

Ja kdyz vidim tento prispevek, tak se musim smat lollol

Trosku starej prispevek!!

Petrusak: Hledej, hledej...ale urcite te to vyjde minimalne na 6-7tis Kc A sem uz ohlende HF nepis!! HF Bluetooth ma svoje tema...v Elektrice!

Upraveno od Doli

Tak nekdo jiz vymenil na Octavii RJ par. senzoru ze SII. Bohuzel nenapsal jake je to cislo. Jen ze gateway nemenil a ma K.

dělal to kámoš.Použil RJ PDC ze supa II,nicméně autíčko se mu nezobrazuje.Podle kluků z Česany je potřeba senzory ze supa II.Samo komplet jiné zapojení

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.