Září 9, 200816 r Zdravím všechny odborníky i ostatní. Prosím vás,nenašel by se tu někdo,kdo by mi pomohl s mím COLUMBUSEM? Stáhl jsem si nové mapy V3,ale protože jsem z toho jelen,srnec,daněk,tak nevím,jak to dostat do toho přístroje.Je to marné mi tu něco psát,co a jak,nelépe by bylo,kdyby se tu někdo našel,kdo by mi s tím pomohl a udělal.Samozřejmně,že bych přijel. Všem předem děkuji za pochopení a za pomoc.
Září 9, 200816 r to neumíš vložit CD do RNS? To jsem udělal,ale hlásilo mi to chybu.Tak co jsem udělal špatně?
Září 9, 200816 r špatně vypálil Tak mi teda prosím Tě porad.V čem a jak to mám smahnout.Mám to vypálit i s tou složkou VW_DVD_6348_EE_V3 ,nebo to mám rozbalit a smahnout rozbalené?
Září 9, 200816 r nevím,nejsem pc odborník Tak jestli můžeš,tak mi prosím Tě napiš odkaz,jestli jsem stáhnul to pravé,nebo nějakou volovinu,pak se s tím tedy nějak poperu. Dík moc.
Září 9, 200816 r Já mapy nestahuji,tak ti neporadím. A kde a jak je získat jinak?Jsou docela dost drahé.
Září 10, 200816 r Poradí mi prosím někdo,jak mám přepnout zobrazení map?Když stojím a nemám nastartované auto,tak je mapa krásně jasná a barevná,ale když nastartuji a chci se rozjet,mapa stmavne a změní se to jako na noční režim.Manuál k tomu nemám. Děkuji za pomoc.
Září 10, 200816 r Návod je na stránkách škdoovky, ale jinak když klikneš na extra, tam je přepínání den noc a pak taky v nastavení.
Září 10, 200816 r Mas nastaveni pro rezim DEN/NOC na automaticky, to se pak ridi podle sepnutu svetel nebo svetelneho senzoru. Takze SETUP -> DISPLAY -> DEN/NOC zvolit DEN nebo rezim MAP -> EXTRA > prepnout na DEN Navod na COLUMBUS je ZDE
Září 11, 200816 r Ahoj. Doporučte mi někdo prosím Bluetooth hensfree sadu,která by komunikovala s RSN 510. Díky
Září 11, 200816 r Originál je originál. Myslím že jako jediná bude takhle komunikovat s Columbusem, tak jak má.
Září 11, 200816 r megahifi HF i se ctenim sms : http://oempl.us/index.php?main_page=index&cPath=93 Upraveno Září 11, 200816 r od Pavel_R.
Září 11, 200816 r Pavel R. presne tohle jsem si rikal ze tomu chybi!! Jen ta cena... A ten mikrofon neni moc IN!
Září 12, 200816 r Trosku starej prispevek!! Petrusak: Hledej, hledej...ale urcite te to vyjde minimalne na 6-7tis Kc A sem uz ohlende HF nepis!! HF Bluetooth ma svoje tema...v Elektrice! Upraveno Září 12, 200816 r od Doli
Září 17, 200816 r Tak nekdo jiz vymenil na Octavii RJ par. senzoru ze SII. Bohuzel nenapsal jake je to cislo. Jen ze gateway nemenil a ma K.
Září 17, 200816 r dělal to kámoš.Použil RJ PDC ze supa II,nicméně autíčko se mu nezobrazuje.Podle kluků z Česany je potřeba senzory ze supa II.Samo komplet jiné zapojení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.