Petrusak Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Zdravím všechny odborníky i ostatní. Prosím vás,nenašel by se tu někdo,kdo by mi pomohl s mím COLUMBUSEM? Stáhl jsem si nové mapy V3,ale protože jsem z toho jelen,srnec,daněk,tak nevím,jak to dostat do toho přístroje.Je to marné mi tu něco psát,co a jak,nelépe by bylo,kdyby se tu někdo našel,kdo by mi s tím pomohl a udělal.Samozřejmně,že bych přijel. Všem předem děkuji za pochopení a za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 to neumíš vložit CD do RNS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 to neumíš vložit CD do RNS? To jsem udělal,ale hlásilo mi to chybu.Tak co jsem udělal špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 špatně vypálil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 špatně vypálil Tak mi teda prosím Tě porad.V čem a jak to mám smahnout.Mám to vypálit i s tou složkou VW_DVD_6348_EE_V3 ,nebo to mám rozbalit a smahnout rozbalené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 nevím,nejsem pc odborník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 nevím,nejsem pc odborník Tak jestli můžeš,tak mi prosím Tě napiš odkaz,jestli jsem stáhnul to pravé,nebo nějakou volovinu,pak se s tím tedy nějak poperu. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Já mapy nestahuji,tak ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Já mapy nestahuji,tak ti neporadím. A kde a jak je získat jinak?Jsou docela dost drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Tohle reste pres SZ, prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Poradí mi prosím někdo,jak mám přepnout zobrazení map?Když stojím a nemám nastartované auto,tak je mapa krásně jasná a barevná,ale když nastartuji a chci se rozjet,mapa stmavne a změní se to jako na noční režim.Manuál k tomu nemám. Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Návod je na stránkách škdoovky, ale jinak když klikneš na extra, tam je přepínání den noc a pak taky v nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Mas nastaveni pro rezim DEN/NOC na automaticky, to se pak ridi podle sepnutu svetel nebo svetelneho senzoru. Takze SETUP -> DISPLAY -> DEN/NOC zvolit DEN nebo rezim MAP -> EXTRA > prepnout na DEN Navod na COLUMBUS je ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Děkuji moc za radu,už je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Ahoj. Doporučte mi někdo prosím Bluetooth hensfree sadu,která by komunikovala s RSN 510. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Originál je originál. Myslím že jako jediná bude takhle komunikovat s Columbusem, tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Dobře.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 (editace) megahifi HF i se ctenim sms : http://oempl.us/index.php?main_page=index&cPath=93 Editováno: 11. Září 2008, autor: Pavel_R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 No nevím,co mám já V3 tak má jinou grafiku oproti starším. dobrej krmelec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Pavel R. presne tohle jsem si rikal ze tomu chybi!! Jen ta cena... A ten mikrofon neni moc IN! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattyy Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 Cena te navi bude okolo 90.000. Ja kdyz vidim tento prispevek, tak se musim smat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 (editace) Trosku starej prispevek!! Petrusak: Hledej, hledej...ale urcite te to vyjde minimalne na 6-7tis Kc A sem uz ohlende HF nepis!! HF Bluetooth ma svoje tema...v Elektrice! Editováno: 12. Září 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Tak nekdo jiz vymenil na Octavii RJ par. senzoru ze SII. Bohuzel nenapsal jake je to cislo. Jen ze gateway nemenil a ma K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 dělal to kámoš.Použil RJ PDC ze supa II,nicméně autíčko se mu nezobrazuje.Podle kluků z Česany je potřeba senzory ze supa II.Samo komplet jiné zapojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Co tenhle postup??? http://www.daniundalex.de/cms/1397587134.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.