mischicka Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 To chci, už dlouho Takže klidně napiš víc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řidič I Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 No a co řešit TV TUNER nabídkou tuneru co je k dostání na internetu v ceně dodání cca 6.500,-- - 7.500,-- Kč? Tedy pravdou je, že je jde jen o digitál, ale vše je již jen otázka času! Máte s tímto tunerem někdo nějakou zkušenost?? Sám přemýšlím, že do něj půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Problem je ten ze je to "jenom" digital, ale hlavne ti nepujde ovladani pres navigaci (to co tady vidis na fotkach)!! Pujde to, ale budes to ovladat pres ovladac k tv-tuneru. Ale zase existuje takova krabicka (treba na ebay.de) ktera umi tento tuner "sladit" s navigaci a funguje ovladani pres navi. http://cgi.ebay.de/DVB-T-TV-Tuner-VW-MFD-3...1QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Vies zohnat tv tuner k columbusu?Ked ano tak za kolko?Dik Pokud jsis vsiml tak je to napojene pod dotykovku(predek Touareg, deska Skoda, zbytek Passat))))), tudiz je to ten same tuner co jede pod Columbusem. Jinak zatim nevim o nikom, kdo by napojil jiny nez origo tuner=) Je to digital-analog. Jeste tady jeden mam.Zbytek sz. Montaz je v poho, netreba nic kodovat, po zapojeni se vse samo aktivuje, zatim jeste nemam doresene anteny, na ty cekam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Dnes jsem v Ostrave chytil digital a celkem jsem si z toho nachcal do trenek, obraz i behem jizdy jak vino,atdd,atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Grygy čau čau, co máš prosím tě za ikonku na budících, mezi palivoměrem a teplotou? To je něco jako u 3dvéřových aut, sklopená přední sedačka? U fabky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Grygy to jezdíž s takhle vykuchaným autem? Moc tam ta navi nepasuje. Budeš to nějak řešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Njn, nikdo me OII nenadelil, tak se musim spokojit s timto=))Nevim kde je co rozkuchane, dotykovku uz mam roku a pul a v poho=)Zitra te udelam foto cele palubovk a uvidis jak to tam nesedi=) technikus:je to kontrolka zadnich operadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 U toho obrázku budíků lezou nějaké dráty. Ale to bylo asi focené při montáži. Taky se mi zdá, že na navi chybí nějaký vrchní panel. Ještě nikdy jsem Columbus ve Fabii neviděl. Ať ti slouží. Teď si jenom dát do auta peřiny a nemusíš ani domů když máš tu televizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Jo, foto u montaze.Ramecek kolem displeje neni na nekterych fotkach taky z duvodu mensi upravy. uz jen bazen=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Dá se na ten displej vůbec slušně koukat z předních sedadel? Přide mi, že je ve fabii hodně svisle. Skoro kolmo k zemi. A hodně dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Zdravím žasnu co se vám vše nepodaří ještě na tom rozjet... chci se optat co vše potřebuji a jak je náročné zprovoznění BT u RNS510 (vw-Touareg 08). Zatím mám jen modul+mikrák+anténku k modulu.. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 To je mi jasné...a je nějaká "jednotná" nebo musí byt pro každé auto jiná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Sa z teba poserem, Fajne Kedy ides montit pomoc pri parkovani z noveho Superba do Fabky ???? alebo uz na tom "pracujes"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Sa z teba poserem, Fajne Kedy ides montit pomoc pri parkovani z noveho Superba do Fabky ???? alebo uz na tom "pracujes"? [/quote Milo, na to seru, to uz ma kazdy, uz se doma vali origo couvaci kamera s jednotkou=)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Má už někdo funkční ten couvací systém s autíčkem. Teď jsem četl na německém fóru, že prý se autíčko zobrazí jen když se podrží to tlačítko déle než 2 sec....??? Případně jak nakódovat ty jednotku s A na konci, protože jsme to zapojili jak to tady je, ale autíčko nevyskočilo a nevyskočilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 (editace) Má už někdo funkční ten couvací systém s autíčkem. Teď jsem četl na německém fóru, že prý se autíčko zobrazí jen když se podrží to tlačítko déle než 2 sec....??? Případně jak nakódovat ty jednotku s A na konci, protože jsme to zapojili jak to tady je, ale autíčko nevyskočilo a nevyskočilo.... cosby má EDIT: ale koukám, že o tom asi víš Editováno: 12. Listopad 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 cosby máEDIT: ale koukám, že o tom asi víš No a Cosby nám i po telefonu radil a nějak se to nepovedlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Ještě mě napadá co to pošle do CANu Comfortu?? Gateway?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Vie mi niekto povedať, aké DVD dostanem, keď som teraz objednal OII FL s Columbusom? Bude štandardne Vých. Europa, alebo Západ. V predajni to nevedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 No nevím,ale když objednáš nové auto s mavi,tak tam není mapa.Kámoš objednával new Sup II s Columbusem a mapa tam nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Ahojte, niekde som cital, ze sa da odblokovat video za jazdy na RNS-510, ked je v aute MF volant...vie niekto poradit ako? Ak to tu uz je zmienene, dopredu sa ospravedlnujem, no asi som zle hladal... Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 V cenníku na FL je písané, že DVD je v cene, akurát nevedia aké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.