cosby Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 cosby ty umíš přeflešovat 3T0?na 1104? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Originál 3T0 umím na 1104 i já...a máš to blíž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 To jsem zkoušel ale nějak se to nepovedlo vyzkočila chyba.Tak tam mám nějaký firmware 05/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 jo Ty víš v čem je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 co ??Jaká chyba jako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 pujde mi ramecek kolem radia na columbus kdyz mam ted nexuse nebo je jiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Půjde, je stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 TAKŽE POVEDLO SE.Narouboval jsem do RNS Hdd 60 Gb a funguje.Teď bude na řadě 120 Gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Už to tady někdo psal, že se musí vyměnit disk (PATA) a pak nahrát soft a tím se disk "naformátuje". 120GB ukazuje něco kolem 85GB pro hudbu. Jaký disk jsi použil? výroce a model? Nemáš nějaké fotky rozebrané navi? Editováno: 2. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Už to tady někdo psal, že se musí vyměnit disk (PATA) a pak nahrát soft a tím se disk "naformátuje".120GB ukazuje něco kolem 85GB pro hudbu. Jaký disk jsi použil? výroce a model? Nemáš nějaké fotky rozebrané navi? HEL UŽ SEM DÁVAL TAKY 120 G ALE NENI TO DOBRÝ TY HARDDISKY CO SOU TAM TAK SOU SPEŠL S MALEJMA OTÁČKAMA A PROTI OTŘESUM TAKOVEJ NORMÁLNĚ NEKOUPÍŠ STAČÍ JEDNA POŘÁDNÁ RÁNA DO KOLA A MUŽE SE DISK UPLNĚ POŠKODIT TEN OBIČ MÁ NORMÁLNÍ JEHLIČKIU NA ČTENÍ UDĚLÁ RÝHU A JE V HÁJI TEN DISK JE TAM NORMÁLNĚ NA STOJATO NE NA LEŽATO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) Já tam mám origo nějaký Hitachi HEJ425030.. V této řadě se dělá největší 50GB a jde sehnat za něco přes 2tisíce Kč. http://www.hitachigst.com/portal/site/en/p...urastar/JN4K50/ Editováno: 2. Březen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Foto nemám. Jinak je tam normální prachsprostý HDD s 4300 Ot. Já zkoušel nový WD 80 a nic,nevzalo ho to,navi se restartuje. Použil jsem FujiTsu 60 Gb-starší.Musel jsem ho ale upravit,hodit na kšandu.Normálně,když jej tam dáte tak se nechytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Divné. Ten nový disk byl nějak formátovaný nebo úplně nový bez partition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Nový.Nebyl problém tam,ale jinde.Pravděpodobně jsou náchylné na voltáž,protože neustále navi restartoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Se divim, ze tam uz z vyroby nemontujou SSD disky a nikdo z zadnych otresu nemusi mit strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Se divim, ze tam uz z vyroby nemontujou SSD disky a nikdo z zadnych otresu nemusi mit strach. disk tam de uplne novy nikdy nenaformatovany a pak jen preflesovat a je to OK on se tim naformatuje sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 No a když na něm něco bylo - tak ho připojit a ve windows dát odstranit oddíly...jinak ssd se dělaj pro IDE max 32GB a jinak jsou to SatyII a řekl bych, že důvod je cena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Cau chlapi, kto z vas ma najnovsie mapy zap. Europy V4? Potrebujem sa len uistit, ja ich mam od vcera, je tam dost doplnenych veci, dokonca CR ma nazvy uz aj s diakritikou, no ta teta, co tam keca do toho, je obcas dost pomatena, lebo doplnili tam funkciu, kde vas aj hlasovo upozorni, ze na ktory smer treba odbocit, ale namiesto nazvu obce zacne rozpravat nezmysly typu "opacne lomitko, tenka ciara, hruba ciara...". Mam to odskusane vcera na trase Praha-Liberec-Pardubice. Klasicke hlasky typu po x metroch odbocit dolava atd. funguju bezchybne, len ked vas ma naviest na nejaky smer, typujem s nazvom miesta, tak zacne bluznit... Stretol sa s tym niekto, alebo teta zosalela len v mojej navigacii??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 disk tam de uplne novy nikdy nenaformatovany a pak jen preflesovat a je to OK on se tim naformatuje sam zkus a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Promazano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Prosím o radu kdo by mi nakodoval dnes v praze columbuse v O2?Potřebuji tam nakodovat multifunkční ovládání a parkovací senzory?Ale musime to dat do Octavia 2 mam to v roomstru.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 parkováky se nekóduji na columbusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 a multifunčkní ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.