Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.Tak jsem někde zašantročil klíček od auta a zůstal mě jen jeden.Problém je v tom,že nemám ten štítek co je ke klíčům a je na něm kod.Neví někdo co dělat nebo kde to dokážou udělat.A co to stojí.Dík.

pin ve škodovce a nebo ti ho třeba já za úplatu zjistím

klíč taky škoda nebo v bazaru a nebo někteří klíčníci

Zdravím.Tak jsem někde zašantročil klíček od auta a zůstal mě jen jeden.Problém je v tom,že nemám ten štítek co je ke klíčům a je na něm kod.Neví někdo co dělat nebo kde to dokážou udělat.A co to stojí.Dík.

Odkud jsi. Např v Olomouci ti po prokázání, že jsi majitelem vozidla vyrobí firma Drápal Novák kopii klíče včetně kopie Imo. Vyjde to zhruba na poloviční cenu,že origo Škoda. Nemusíš kodovat klíče.

a kolik to stojí, potřebuji jen tyčku imo do sklopného klíčku!

• Autor

jo přesně a co cena ?

• Autor
Pánové můžete si tam zavolat

http://www.drapal-novak.cz/

Jo dík za info,ale Drápal&Novák snad nejsou jediný kdo to dělá v ČR.Jde o to,že určitě nejsem jediný co má jeden klíč a chce poradit kde a za jakou cenu se to dá udělat.Klíček udělá kde kdo,ale jde o imobilizér a jeho kod.To asi není jednoduchá záležitost.

Vašo:jak pojedu kolem můžu se stavit ?

Vim, ze jsem tam jednou volal a rekli mi, ze na 01 imo udelat neumi.

stavit se můžeš

s tím immo 3 je problém

scháněl jsem taky jen tyčinku a kde měli tak jen za čip 1300,- a stejně že nemůže prodat

jj, samotná tyčka IMMO je hrozně drahá, ale když se koupí sada vystřelováků (já prodávám za 1200,-) tak tam máš hned dvě tyčky a pak je cena hned přijatelnější, ne? -_-

Klíče s immo dělajíi v Ostravě je to provozovna ve které dělají snad klíče na všechno je to na křižovatce ulic Stodolní a Masná je to kousek od byvalého zimního stadionu Kotas je tam i Bauhaus nebo je to Baumax na parkovišti nech auto a je to tak 400 metrů klíč stál asi 1200kč včetně immo.A hotovo za pět minut

• Autor
Klíče s immo dělajíi v Ostravě je to provozovna ve které dělají snad klíče na všechno je to na křižovatce ulic Stodolní a Masná  je to kousek od byvalého zimního stadionu Kotas je tam i Bauhaus nebo je to Baumax na parkovišti nech auto a je to tak 400 metrů klíč stál asi 1200kč včetně immo.A hotovo za pět minut

tak to je super.Mám to kousek... :D jsem s Karviné.Nevíš jak se to tam přesně jmenuje.

Upraveno od galaher

No vidíte a přitom se dají sehnat nevyřezané vystřelováky i s dálkou od 700,- výše. :p

No vidíte a přitom se dají sehnat nevyřezané vystřelováky i s dálkou od 700,- výše.  :p

Tak se poděl...

Upraveno od lukash

Podělím, jen co je budu mít doma. :palec2:

Pro Galahera Pokud zaparkuješ u toho obchoďaku tak pujdeš přes parking obchodˇak po pravé straně přjdeš pře plac a přijdeš na křižovatu přejdeš rovně a po pravé straně jsou to asi druhe dveře .JInak tam opravují i trezory určitě to najdeš jinak zavolej 736710720

Vim, ze jsem tam jednou volal a rekli mi, ze na 01 imo udelat neumi.

Ale umí. Mám to vyzkoušeno.

Umí to i v Praze od 1350,- za jeden klíč. :angry:

Umí to i v Praze od 1350,- za jeden klíč. :angry:

kde??

V Tescu na Zličíně hned u vchodu mi to nabízeli, když jsem ho před vánoci sháněl.

V Tescu na Zličíně hned u vchodu mi to nabízeli, když jsem ho před vánoci sháněl.

Díky, tam jsem pomalu denně!

V Brně v Tesku .S imoboliserem 1200Kč .Bez 700Kč

• 2 týdny později...

Koupil jsem Oct I,

jeden klíč funguje (nějaký dodělávaný) a je spárovaný,

druhý klíč starší/původní už spárovaný nebyl a nefungoval.

Pomocí kodu jsme ho spárovali :-), jde nastartovat ale nejde spárovat dálka.

Na první pohled se jedná o rozdílná provedení klíčů (v kovu má jeden černou plošku a druhý nemá)

Mj. mi vadí že nejde dálka a vypnout alarm,

ale taky jsou oba klíče velmi opotřebené.

Vlezl jsem do Škoda obchodu ve Velké Bíteši doufajíce že cena nebude taková jako v Brně, a ejhle borec chtěl 1200 bez daně za kov-klíč a 2300 bez daně na zbytek klíče-dálku+imo - tj. za jeden klíč 3500. Úlet.

Kdesi tu někdo uvádí nový set- kód, 2 klíče + 4 zámky (kufr, dveře, spínačka, palubka) za 1700 + dph

no a když koupím a si to nechám spárovat je to nejlepší cesta??

poprosím o vašenázory příp. rady kam jet v Brně, Ostravě, Olomouci apod.

nebo kde koupit/kolik jste platili/jak jste to řešili.

Děkuji

Nechci zaplatit balík a mít dva staré klíče, které se mi po pádu rozpadnou.

Upraveno od Austin

• 2 týdny později...

Potřeboval bych poradit, jak rozdělat vystřelovák. Zacvakl jsem ho do sebe a nejde rozdělat. Kdysi jsem jeden vystřelovák rozdělával tím způsobem, že jsem ho jakoby roztrhl od sebe. Teď to ale nejde - bude to tím, že je nový?

<_< kdyby jste mi mohli někdo v krátkosti odpovědět, byl bych vám vděčný. Potřebuji nasměrovat, po rozhovoru v autosalonu Škoda se nechci již spolehnout na odborníky. Jiný autorizovaný servis Škoda mi vážně řekl, že s klíči nic nedělají. Nedělám si srandu, řekl, že nedělají.

Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.