Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Chápu to....a pokud ti nevadí starosti okolo opravy......v pohodě. ;)

čauky... takový dotázek....na kolik tě vyšel takto poškozený nárazník???pokud to není tajný.. -_-

• Autor
čauky... takový dotázek....na kolik tě vyšel takto poškozený nárazník???pokud to není tajný.. -_-

Tajne to neni :) . Za naraznik jsem dal 2000kc + 220kc u svarece plastu.

A lak kolik bude stát....???

• Autor
A lak kolik bude stát....???

Lak zhruba 1500. Nebudu nechavat lakovat v origo servisu.

Tak když to shrneš,tak nějakých 3 770Kč+nějaký benzín(nafta)+telefonování...

• Autor

Tak nejak to bude. Rs naraznik jsem sehnal za nejnizsi cenu, ktera byla momentalne v nabidce. Tyden po tom, co jsem ho koupil tu byl inzerat na komplet novy naraznik i s mlhovkama za tusim 5500 kc. Pro me by to znamenalo jeste + 1500 za lak a to uz bych byl na 7000. Takto mne to vyjde preci jen levneji a na druhou stranu mam dobry pocit, ze jsem si i neco zaridil sam, dozvedel jsem se jak a co se opravuje a tak dal. Oto vic mne to tesi, nez kdybych si naraznik jen koupil a nasadil a jezdil. -_-

tak to pak jo....já sehnal i s lakem co jsem chtěl i s mlhovkama uplně nový za 4500kč...+cesta cca 150kč......

No a já ho sehnal za 1200,- + 250,- svaření + 1000,- lak + mřížky a mlhovky = kolem 3200,-, cesta žádná nebyla, přivezl mi to kolega při služební cestě... :D

Jasný...pokud nemáte barvu RS tak smula...Jinak není problém 100% nárazák.. :p Já osobně raději připlatím a žádné strosti okolo.. -_-

• Autor

Naraznik vcetne ramecku na mlhovky je v lakovne. Koncem tydne bude nalakovano. Chvilku nam trvalo, nez jsme nasli alternativni odstin barvy 9901, ale podarilo se. Barva je od firmy DuPont.

No a já ho sehnal za 1200,- + 250,- svaření + 1000,- lak + mřížky a mlhovky = kolem 3200,-, cesta žádná nebyla, přivezl mi to kolega při služební cestě... :D

:p

muzu ted mit pekny narazniky rs na fabku kdyby byl zajem... ;)

Já taky ve 100% stavu...a Full obsazené.... -_-:p

• Autor

Naraznik je z lakovny doma, tady je videt vysledek. Vse perfektne opraveno a nalakovano. Naraznik je hezci nez z vyroby :) a ja jsem zase o par poznatku bohatsi a o par penez chudsi :)

post-5-1174749949_thumb.jpg

odkud jsi a kdo to spravoval nárazník?

pekny vysledok,uz len sup sup nahodit na auto -_-

• Autor
odkud jsi a kdo to spravoval nárazník?

Okoli UH, svarec taktez z okoli.

svářeč z Napajedel?

hmmmm, hezký to máš Jeffe, :palec2::palec2::palec2: jen co je pravda. Svářeč počítám byl p. MUCHA z Napajedel, co? Ten je dobrý, mně vařil přední i zadní nárazníky a spokojenost. Fakt třída. Pokud není nějak nárožná oprava, tak i cena je zajímavá. B)

Jinak by to chtělo nějaké kolečka, tak nějaké 15" by tomu jen pomohly. Nebo klidně i 16" :p

• Autor

anry> Z Napajedel ne , delal mne to pan Soviš z Hluku.

kasko> diky za pochvalu -_- . V patek, prave kdyz jsem si vezl naraznik domu, tak jsem te mijel pred Kunovicema :)

Kolecka uz mam. Cekam jen na pekne pocasi. A jsou to 16" :palec2:

Kurňa :D, musíme se někde potkat, jsem si tě nevšimnul, ale teď už tě nepřehlédnu, neboj. A Soviš z Hluku??? Toho neznám, ale je to určitě blíž než v Napajedlech. Kdyby jsem něco potřeboval svařit, tak vím, kam se obrátit. Nebo kdybys byl tak laskavý a hodil sem kontakt :)

• Autor

Svarec je sikovny, svarovani plastu nedela na kseft, ma to jako zalibu. Co jsem se s nim bavil, tak kdyby mel nekdo zajem neco svarit, tak neni problem. Kontakt pres SZ.

Jeffe, fakt pekny, uz to musis vse zkompletovat a dat fotky :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.