Březen 10, 200718 r čauky... takový dotázek....na kolik tě vyšel takto poškozený nárazník???pokud to není tajný..
Březen 10, 200718 r Autor čauky... takový dotázek....na kolik tě vyšel takto poškozený nárazník???pokud to není tajný.. Tajne to neni . Za naraznik jsem dal 2000kc + 220kc u svarece plastu.
Březen 10, 200718 r Autor A lak kolik bude stát....??? Lak zhruba 1500. Nebudu nechavat lakovat v origo servisu.
Březen 10, 200718 r Autor Tak nejak to bude. Rs naraznik jsem sehnal za nejnizsi cenu, ktera byla momentalne v nabidce. Tyden po tom, co jsem ho koupil tu byl inzerat na komplet novy naraznik i s mlhovkama za tusim 5500 kc. Pro me by to znamenalo jeste + 1500 za lak a to uz bych byl na 7000. Takto mne to vyjde preci jen levneji a na druhou stranu mam dobry pocit, ze jsem si i neco zaridil sam, dozvedel jsem se jak a co se opravuje a tak dal. Oto vic mne to tesi, nez kdybych si naraznik jen koupil a nasadil a jezdil.
Březen 11, 200718 r tak to pak jo....já sehnal i s lakem co jsem chtěl i s mlhovkama uplně nový za 4500kč...+cesta cca 150kč......
Březen 12, 200718 r Tak když to shrneš,tak nějakých 3 770Kč+nějaký benzín(nafta)+telefonování... No a já ho sehnal za 1200,- + 250,- svaření + 1000,- lak + mřížky a mlhovky = kolem 3200,-, cesta žádná nebyla, přivezl mi to kolega při služební cestě...
Březen 12, 200718 r Jasný...pokud nemáte barvu RS tak smula...Jinak není problém 100% nárazák.. Já osobně raději připlatím a žádné strosti okolo..
Březen 12, 200718 r Autor Naraznik vcetne ramecku na mlhovky je v lakovne. Koncem tydne bude nalakovano. Chvilku nam trvalo, nez jsme nasli alternativni odstin barvy 9901, ale podarilo se. Barva je od firmy DuPont.
Březen 16, 200718 r Tak když to shrneš,tak nějakých 3 770Kč+nějaký benzín(nafta)+telefonování... No a já ho sehnal za 1200,- + 250,- svaření + 1000,- lak + mřížky a mlhovky = kolem 3200,-, cesta žádná nebyla, přivezl mi to kolega při služební cestě...
Březen 24, 200718 r Autor Naraznik je z lakovny doma, tady je videt vysledek. Vse perfektne opraveno a nalakovano. Naraznik je hezci nez z vyroby a ja jsem zase o par poznatku bohatsi a o par penez chudsi
Březen 25, 200718 r hmmmm, hezký to máš Jeffe, jen co je pravda. Svářeč počítám byl p. MUCHA z Napajedel, co? Ten je dobrý, mně vařil přední i zadní nárazníky a spokojenost. Fakt třída. Pokud není nějak nárožná oprava, tak i cena je zajímavá. Jinak by to chtělo nějaké kolečka, tak nějaké 15" by tomu jen pomohly. Nebo klidně i 16"
Březen 25, 200718 r Autor anry> Z Napajedel ne , delal mne to pan Soviš z Hluku. kasko> diky za pochvalu . V patek, prave kdyz jsem si vezl naraznik domu, tak jsem te mijel pred Kunovicema Kolecka uz mam. Cekam jen na pekne pocasi. A jsou to 16"
Březen 25, 200718 r Kurňa , musíme se někde potkat, jsem si tě nevšimnul, ale teď už tě nepřehlédnu, neboj. A Soviš z Hluku??? Toho neznám, ale je to určitě blíž než v Napajedlech. Kdyby jsem něco potřeboval svařit, tak vím, kam se obrátit. Nebo kdybys byl tak laskavý a hodil sem kontakt
Březen 26, 200718 r Autor Svarec je sikovny, svarovani plastu nedela na kseft, ma to jako zalibu. Co jsem se s nim bavil, tak kdyby mel nekdo zajem neco svarit, tak neni problem. Kontakt pres SZ.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.