najmis Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Chápu to....a pokud ti nevadí starosti okolo opravy......v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 čauky... takový dotázek....na kolik tě vyšel takto poškozený nárazník???pokud to není tajný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 čauky... takový dotázek....na kolik tě vyšel takto poškozený nárazník???pokud to není tajný.. Tajne to neni . Za naraznik jsem dal 2000kc + 220kc u svarece plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A lak kolik bude stát....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 A lak kolik bude stát....??? Lak zhruba 1500. Nebudu nechavat lakovat v origo servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tak když to shrneš,tak nějakých 3 770Kč+nějaký benzín(nafta)+telefonování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 10. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Tak nejak to bude. Rs naraznik jsem sehnal za nejnizsi cenu, ktera byla momentalne v nabidce. Tyden po tom, co jsem ho koupil tu byl inzerat na komplet novy naraznik i s mlhovkama za tusim 5500 kc. Pro me by to znamenalo jeste + 1500 za lak a to uz bych byl na 7000. Takto mne to vyjde preci jen levneji a na druhou stranu mam dobry pocit, ze jsem si i neco zaridil sam, dozvedel jsem se jak a co se opravuje a tak dal. Oto vic mne to tesi, nez kdybych si naraznik jen koupil a nasadil a jezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 tak to pak jo....já sehnal i s lakem co jsem chtěl i s mlhovkama uplně nový za 4500kč...+cesta cca 150kč...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Tak když to shrneš,tak nějakých 3 770Kč+nějaký benzín(nafta)+telefonování... No a já ho sehnal za 1200,- + 250,- svaření + 1000,- lak + mřížky a mlhovky = kolem 3200,-, cesta žádná nebyla, přivezl mi to kolega při služební cestě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jasný...pokud nemáte barvu RS tak smula...Jinak není problém 100% nárazák.. Já osobně raději připlatím a žádné strosti okolo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Naraznik vcetne ramecku na mlhovky je v lakovne. Koncem tydne bude nalakovano. Chvilku nam trvalo, nez jsme nasli alternativni odstin barvy 9901, ale podarilo se. Barva je od firmy DuPont. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Tak když to shrneš,tak nějakých 3 770Kč+nějaký benzín(nafta)+telefonování... No a já ho sehnal za 1200,- + 250,- svaření + 1000,- lak + mřížky a mlhovky = kolem 3200,-, cesta žádná nebyla, přivezl mi to kolega při služební cestě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 muzu ted mit pekny narazniky rs na fabku kdyby byl zajem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Já taky ve 100% stavu...a Full obsazené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Naraznik je z lakovny doma, tady je videt vysledek. Vse perfektne opraveno a nalakovano. Naraznik je hezci nez z vyroby a ja jsem zase o par poznatku bohatsi a o par penez chudsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 odkud jsi a kdo to spravoval nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirit.rk Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 pekny vysledok,uz len sup sup nahodit na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 odkud jsi a kdo to spravoval nárazník? Okoli UH, svarec taktez z okoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 svářeč z Napajedel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 hmmmm, hezký to máš Jeffe, jen co je pravda. Svářeč počítám byl p. MUCHA z Napajedel, co? Ten je dobrý, mně vařil přední i zadní nárazníky a spokojenost. Fakt třída. Pokud není nějak nárožná oprava, tak i cena je zajímavá. Jinak by to chtělo nějaké kolečka, tak nějaké 15" by tomu jen pomohly. Nebo klidně i 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 25. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 anry> Z Napajedel ne , delal mne to pan Soviš z Hluku. kasko> diky za pochvalu . V patek, prave kdyz jsem si vezl naraznik domu, tak jsem te mijel pred Kunovicema Kolecka uz mam. Cekam jen na pekne pocasi. A jsou to 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Kurňa , musíme se někde potkat, jsem si tě nevšimnul, ale teď už tě nepřehlédnu, neboj. A Soviš z Hluku??? Toho neznám, ale je to určitě blíž než v Napajedlech. Kdyby jsem něco potřeboval svařit, tak vím, kam se obrátit. Nebo kdybys byl tak laskavý a hodil sem kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Svarec je sikovny, svarovani plastu nedela na kseft, ma to jako zalibu. Co jsem se s nim bavil, tak kdyby mel nekdo zajem neco svarit, tak neni problem. Kontakt pres SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jeffe, fakt pekny, uz to musis vse zkompletovat a dat fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.