Přejít na obsah

Predni RS naraznik - oprava


Jeff

Doporučené příspěvky

Sehnal jsem si RS naraznik a drive nez se pustim do jeho zuslechteni bych rad vedel vas nazor nebo pripominku, jak nejvhodneji ho opravit.

Narznik ma trosku cvakly rozek a je mirne poskrabany - v tom bych problem nevidel. Zakytovat a prebrousit pred lakem.

Co mne ale vadi je castecne utrzeni plastove nosne casti, ktera je privarena nebo prilepena k vnejsimu narazniku. Na fotce jsou ty mista dobre videt. Jsou vlastne pod svetlem. Prikladal bych to asi padu narazniku pri preprave ve fabrice.

Dalsi vec ktera je spatna je zdeformovany plast narazniku, ktery prijde na vodici listu. Vyresi to nahrati horkovzdusnou pistoli, aby bylo mozno to natvarovat do puvodniho stavu?

Za vsechny napady a rady budu vdecny.

post-5-1171993050.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty utrzene casti potrebuji dukladne prichytit, aby nedoslo v budoucnu pri jizde k jejich utrzeni, z toho mam nejvetsi obavy.

Slysel jsem, ze svarovaci plastu to resi tak, ze pro sichr v kritickem miste vyvrtaji otvor, daji tam plastovy kolik a bud prilepi, nebo bodove privari a pak zacisti.

Je to nutne , nebo bude stacit svar , pripadne lepidlo.

Spatne se k tomu dostava, nejde to moc oddalit, lepidlem v pohode, ale pistoli na plasty si nejsem jisty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem to utrhlý ještě víc než ty, nechal jsem to za 250,- svařit i s poškozeným růžkem, kterej se opravoval jen "pro jistotu". taky jsem měl zdeformovanou tu část u lišty, po návratu od svářeče už to bylo ok, asi to nahřál a opravil.....už s tím skoro tejden jezdím a vše v pohodě B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lakovat budu tak jak tak, barva grafit. Po svarovani by se lakovat nemuselo, protoze svarovat se bude jen na vnitrni strane. Takze svarit vnitrek, zakytovat vnejsek, plnic a lak. V autorizovanem servisu chteji za lak 3800, to jim nedam. Neautorizovana lakovna pocitam tak kolem 1500.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

OloZX6R> -_- Tve rady mne hodne pomohly, ostatne jako vzdy :palec2:

najmis> Ja musim naraznik strikat, ponevadz mam barvu grafit a tato se pro RS nenabizi. Kdybych kupoval novy 100%,ale v barve RS, stejne bych musel naraznik nechat lakovat do me barvy a vyslo by me to draz. Pokud bych mel auto v nektere barve RS, samozrejme neni co resit -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...