TomasB Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 svině zkurvený jehovistycký vymrdaný. zavraždili mi babičku. šla do nemocnice se zápalem plic, vyskytla se komplikace s nedostatkem hemoglobinu. Bohužel ji nemohli dát transfuzi, kterou by se to vyřešilo, protože ty kurvy vyjebané ji v roce 2004 dotáhli k notáři a nechali ji notářsky ověřit, že si transfuzi nepřeje. Toto jsem nevěděl, jen jsem věděl, že šla do nemocnice se zápalem plic. Včera mi matka volala, že brzy umře, tak jsem letěl ještě včera na ostravsko, abych se stihnul rozloučit. Teď jsem přijel z nemocnice. Tam jsem se teprve dozvěděl, že se to má takto. Už jsem ji zastihnul v bezvědomí. Teď už je to v řiti, protože nedostatkem kyslíku jí selhávají veškeré orgány a je to už jen otázkou času.Lékařka byla velice ochotná a ukázala mi i tu zkurvenou kartičku od notáře. Teď už je ale na všechno pozdě. Přitom stačilo jen dávat ty transfuze a následně to řešit odpovídající léčbou. Mohla klidně ještě řadu let žít. Podle lékařky byla v době přijetí docela v pohodě a vše se dalo řešit. Měl jsem takový vztek, že jsem myslel, že vybuchnu. V tom návalu vzteku mně bohužel nenapadlo zapsat si jméno a adresu té svině, která ji k tomu notáři dovezla a každé dva roky ji tam vozila znovu k potvrzení. Ale ještě zaúkoluju rodiče, ať mi to zjistí a ta svině se nebude stačit divit. Celej život do kostela nechodila a na stará kolenaa jí ty kurvy vymyly mozek a takhle to dopadlo. Jestli se ty kurvy jehovistické motají kolem někoho vašeho blízkého, žeňte je klackem, než se vám stane totéž. Teď si i vyčítám, že jsem je nevyhnal sviňským krokem, když jsem je párkrát u rodičů v baráku viděl, jak za babičkou přijeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 doprdele tohle je rok na piču. Můj starý dobrý notebook je asi po smrti. Dvě diplomky jsem na něm napsal a on si jen tak prostě odejde, když si ho chci nechat na net. Když se má něco posrat proč to musí bejt vždycky v jeden okamžik? Ještě chybí abych zítra nenastartoval Oktu bude to kompletní. kuuuuurva fiiiiix!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Kurva práce, zuby posraný, po 7 tejdnech léčení, bolestí, nateklý tváře stejně musel zub ven. Hubu mám jak pátrací balon, vnitřní horečku od zánětu, sotva mluvím a v práci mi nechtěli dát volno aspoň na dva dny, než to splaskne. Ať si někdo kurva skusí v tomhle stavu sedět 9 hodin za volantem kurva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 kurva do piče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 kurva doprdele...zkurvená škola. Už mě to přestává bavit, pořád po nás něco chtějí, a zítra zápich z angliny a zas umim hovno. Kurva. Hmm, fakt to pomáhá...no, zas tolik nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 zasraný pojebaný radary, hlavně že o něm vím, ale dneska sem se nějak zakecal s přítulí a najednou bum blesk a na tachu asi 80 v obci.. do píče!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 dneska bude krásný den:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 pročpak? zašukáš si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Kurva dementi ukrajinský, nebo zmrdi z ghet u Košic nebo kde. Ukrajinci nám zastavili vlak s obytnejma buňkama do Kazachstanu, že jsou poničený a vykradený. Teď tam musím jet ohodnotit škodu, a rozhodnout jestli pojedou dál nebo se vrátěj do fabriky, Kuuurva já se zítra těšil do škodovky a takhle jedu někam do prdele světa. Vystřílet ty parchanty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 doprdele kurva do hajzlu, me snad trefi slak, nasouvam zpet zrcatko a prasknu predni sklo, kurva pojebana, ze jsem do toho hrabal, se na to vyseru fakt pica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 fprdeli, zamrzla mi ostřikovací kapalina na -20°C Svině mrzne už při -15°C. To zas jsou pěkní ojebávači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ty vole...tady to je mazec teda...každej nadává ale já budu chválit!!!!! Zima je nádherná věc...všichni odjeli na hory a tak mužu krásně zaparkovat svou špinavou od soli Octávku před panelákem...snad ji zitra najdu na původním místě Murder: co děláš za práci? Likvidátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ne ne mi exportujeme ty obytný buňky do kazachu, pak ještě plast. okna, bezpečnostní mříže jak maj v obchoďácích na krámech. No a brácha rozjíždí ještě to programování. Okna a mříže budu dělat sám, firmu od bráchy "kupuju" on na to už nemá čas. Ty buňky co nám vybrali, tak ani nebyli vykradený, ale zdemolovaný, nějaká parta hovad rozsekala stěny a veškerý zařízení (hajzlíky, umyvadla, bojlery...) Já bych to fakt střílel, pojišťovna to zaplatí, jenže musíme nechat vyrobit nový buňky, tj. cca. 3 měsíce zpoždění dodávky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 To věřím,že Tě to štve ale ted v době "krize" takových zmrdu bude všude mraky.Jinak Rusko začíná být zajimavym trhem neboli JE ZAJIMAVÝ trhem už dlouho.Jen je potřeba tam mít nějakého jejiho domorodce který to tam bude ošéfovávat.Otec taky podnikal řadu let s Ruskem a znám kluky co maji autodopravu a nemužou si to vynachválit i přes velké riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 kurva, tak jedu dneska po Brně od Komenského náměstí směrem na Kamenec nebo jak se to jmenuje tam, kde je kampus MU a před první světelnou rána jak cyp. Najel jsem na nějaký kovový bazmek a disk v piči. Doufám, že jen ten disk. Bych vraždil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Kurva vyjebaná skurvená stará piča, kurva!!!!!!!!!!!!! Sorry hoši ale ja musel, mňa asi prijebe!!!! Tak bol som dneska na návšteve. Zaparkujem pekne octu na parkovisko(bolo to na sídlisku) zacúval som si - veď aby sa mi ľahšie vychádzalo si hovorím si! Po dvoch hodinách končím návštevu a idem na parkovisko čo nenájdem - vyjebaný fiat pred svojim autom!!!!! Tak čo teraz? Predkom som ju z tade nedostal - ostáva len cúvať- cez dva trávniky a chodník na cestu! Tak som sa do toho dal! Bol som už na tráve keď tu zrazu rana!!!!! Hneď mi bol jasné - vydrbaný strom vzadu. Bolo ich tam viac a tanto som mal prakticky v mŕtvom uhle a bola tma! Kurva ale som sa nasral, vyparkoval som si to na cestu konečne! Nabehal som zbytočných 25km čo som bol nasraný no a potom som sa tam vrátil že si zapíšem ŠPZ, no vlastne som chcel od zlosti rozdrbať niečo ale som sa trochu ukludnil! No a keď tu zrazu sa k autu blíži nejaká stará žena. Tak jejhovorím " prosím vás ako ste to zaparkovali keď ste ma zablokovali a nemohol som výjisť? Musel som cúvať cez trávnik, chodník a oškrel som si auto! To ona už nasadala do auta s odpoveďou, že ona zaparkovala dobre a že čo už? Já jej na to aké čo už oškrel som si auto!! Ona na to ju to nezaujíma, schmatla dvere, treskla, rýchlo hodila spiatočku a cúvala rýchlo jak piča medzi autá, skoro mi odrbala spätné! To ma dorazilo! Kurva keby sa aspoň ospravldlní alebo čo piča jedna! Zajtra umyjem auto a zistím škody! Ale asi ma pridrbe! Ale nemalo by to byť nič vážne možno nárazník to trochu schytal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 sry? proč jsi nezavolal cajty? proč jsi vůbec vyjížděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Ako to myslíš? Veď som chcel ísť domov a majiteľa bolo zohnať nemožné!!! A zelený? Tí to majú v paži, a ešte by som si to viac odniesol ja jak ona ! Editováno: 28. leden 2009, autor: vrs11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 pro takove pripady, mrtvi uhel, chodci apod. jsem si instaloval parkovaci senzory chudak teticka Ne,vazne, co s takovyma lidma udelas?nic.Je to proste baba pica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Hej, parkovacie senzory sú niekedy dobrá vec, do novej octy niečo asi vymyslím! No to áno, niektorý ľudia sú dnes proste drbnutý! Neznášam také arogantné trúby Editováno: 28. leden 2009, autor: vrs11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Přesně tak, oni ty parkovací senzory nejsou jenom pro ty, který "nemaj odhad" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ako to myslíš? Veď som chcel ísť domov a majiteľa bolo zohnať nemožné!!! A zelený? Tí to majú v paži, a ešte by som si to viac odniesol ja jak ona ! jestli jsi stál v pohodě, tak nevidím důvod proč by jsi to měl odnést ty majitele bych vůbec nesháněl, leda bych do toho kopnul, jestli má alarm, že by se to spustilo. Fízly bych zavolal a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Nejhorší je, že s takovýma lidma nic nenaděláš. Když zavoláš cajty, tak jsou zpravidla totálně neschopní cokoliv udělat (obzvláště někde na menším městě) a akorát tím ztratíš čas a zbytečně se budeš rozčilovat. Jako maximálně můžeš dotyčnýmu třeba vypustit kolo, ale tím stejně nic nezískáš a hlavně pakliže je to takovej hňup, tak si chybu stejně neuvědomí a příště to udělá zase...holt to je v lidech a jejich demenci, dokud systém nezačne lidi nutit používat mozek, tak se to nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ako s týmto máme zlé skúsenosti u nás! Napr bratrancovi sa stalo minulý rok že mu oškreli auto na parkovisku a tak to ohlásil na polícii a a nakoniec sa to všetko zvrhlo na neho. O otcových skúsenostiach už ani radšej nehovorím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Kdepak policie, to je v našem podání něco totálně neschopnýho. Výjimkou je pár speciálních útvarů, ale aji o tom by se dalo pochybovat, viz některé známé kauzy, kdy při zátahu uteče dvaceti elitním cajtům jeden podnikatel v pantoflích Když si dovolíš otravovat někoho na obyčejné služebně, tak s tebou maximálně znechuceně sepíše protokol na psacím stroji z roku raz-dva se slovy "Za půl roku vám příjde dopis o doložení případu" a to ještě takovým způsobem, aby se jednalo pouze o přestupek a oni neměli černý puntík za nevyřešený případ. Extrémním případem budiž městští zřízenci, kteří se pokouší o něco, co jím vůbec nepříslušní a při hraní si na velký kluky stihnou dvakrát deně objet město a rozdat pár lístečků nebo botiček, skutečně obdivuhodný výkon. Jedinej zpravidla fungující útvar je dopravka, ti opravdu konají často záslužnou činnost ku prospěchu béžného občana a je jedno, jestli se jedná o zásah u nehody nebo řízení provozu při výpadku semaforu. Navíc jsou to až na výjimky racionálně myslící jedinci, se kterými je často rozumná řeč. Před těma smekám, asi bych to za ty peníze nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.