Přejít na obsah

PLIVÁRNA

amogh

Doporučené příspěvky

Romane, já to jednou absolvoval. Totéž se mi stalo a vypěnil jsem fest. Po sjezdu z dálnice jsem si ho podal na prvních světlech. Srab se v autě zamknul a strachy si nadělal do gatí. A to byl evidentně větší jak já. Příště si to myslím rozmyslí někomu zahamstnout brzdy.

chudáku, to tě lituju, že sis nasral do auta... :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On sel za mnou. :smich: sjizdely se dva pruhy aut, jeden z hlavni, ten mel samozrejme prednost, a dalsi z vedlejsi ulice. No, ten chlapik stal o auto prede mnou a snazil se tam nacpat z ty vedlejsi. Pri tom se tam skripnul s typkem, co jel z ty hlavni silnice. Komplet to tam zablokoval a jeste tam nadaval. Zenska a ja, co jsme stali za tim vocasem, jsme normalne projeli a zaradili se do toho pruhu. Kdyz jsem projizdel kolem toho vocasa, tak jsem mu poslal pusu a vysmal se mu... tak si myslel, ze mi to pujde ukazat lol Kdyz uz jsem ho drzel pod krkem a on lezel na kapote auta, tak me odtrhnul bracha nastesti.

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři

ty woe kde to jsme....dneska ráno na D11 v 6.15....někde kolem Prav jedu do práce směrem z HK na Prahu dálnice prázdná jedu si svých tacho 160 a najednou dva kamiony jeden v pravým druhý v levým vedle sebe :help: to ty volové neviděli zákaz značku když tam vjížděli???no jeden ho předjížděl do kopečka u Prav těsně před exitem na Pravy.....a než ho předjel...to byla ale doba....dovolil jsem si zatroubit...no kretén ho předjel a ne a ne uhnout z5 do pravýho.....měl jsem sto chutí vzít tell a zavolat na policajty....vždyť ani na tý dálnici snad nemaj ani co dělat!!!!!natož se na dálnici předjíždět.....myslím si že je tam zákaz kamionů...můžou snad najíždět a sjíždět u Chlumce....

Editováno: , autor: mira
Odkaz ke komentáři

to cestar: Ty si dobrej borec lol nebudu se s tebou hadat. Ale stejne jako pri spatne odvedeny praci kdekoli jinde, si predstavuji, ze i ti, co maji pod palcem spravu silnic, by za to meli byt odpovedni. :) A ne, ze se po roce na novy silnici udelaji kratery. :feve: Nemyslel jsem to tak, ze bych si to vyridil s chlapikem, co tam stoji u lopaty, ten za spatny naplanovani a spatny material nemuze, to je snad samozrejmy.

Editováno: , autor: houmik
Odkaz ke komentáři

jj člověk neví co je to za vola v tom kamionu...on mě uvidí v zrcátku a buď se lekne a strhne to nebo to udělá naschvál a podusí mě v tomm odstavným..ono možná že i jo ho vzít odstavným ale mít min 200koní navíc....vy co znáte D11 u HK..mají tam povoleno nebo ne??

Editováno: , autor: mira
Odkaz ke komentáři

Jj. stejně jako když to někdo zašlápne.

Mě to udělal blb na dálnici, když sem jel z práce. bych ho nejradši zabil vola.

když sem to vzal do levýho tak to tam šoupnul taky a znova to zašláp.

Jo tak to mi připomíná jednoho zmrda ve Swiftu z Boleslavský dálnice.Kretén mě dojel,měl ty slavný HID xenony a k tomu ještě nějaký ty zkurvený mlhovky ,takže mě slušně oslňoval,no tak jsem mu rozsvítil zadní mlhovky.Když mě vítězoslavně předjel,tak ho kreténa nenapadlo nic jinýho,než se přede mě zařadit a dupnout na brzdy.Tak jsem ho chtěl zmrda předjet a on začal přede mnou na tý dálnici kličkovat a blokovat mě,takže jsem se na něj s klidem vysral na čuráka.Ale musím říct,že jsem byl tak vytočenej,že jsem to do něj chtěl poslat.Teď nedávno jsem ho zahlídl v Praze a měl jsem sto chutí ho zastavit a tou jeho držkou mu rosekat světla s těma megapíčáckejma xenonama

Odkaz ke komentáři

Jo tak to mi připomíná jednoho zmrda ve Swiftu z Boleslavský dálnice.Kretén mě dojel,měl ty slavný HID xenony a k tomu ještě nějaký ty zkurvený mlhovky ,takže mě slušně oslňoval,no tak jsem mu rozsvítil zadní mlhovky.Když mě vítězoslavně předjel,tak ho kreténa nenapadlo nic jinýho,než se přede mě zařadit a dupnout na brzdy.Tak jsem ho chtěl zmrda předjet a on začal přede mnou na tý dálnici kličkovat a blokovat mě,takže jsem se na něj s klidem vysral na čuráka.Ale musím říct,že jsem byl tak vytočenej,že jsem to do něj chtěl poslat.Teď nedávno jsem ho zahlídl v Praze a měl jsem sto chutí ho zastavit a tou jeho držkou mu rosekat světla s těma megapíčáckejma xenonama

Mě to udělal boreček s firemním pasatem.

Na dálnici z Olmika do Prostějova sem předjížděl ve 130 km kamion a von se na mě nalepil tak, že sem neviděl polovinu jeho kapoty.

1.4 44 kW ve 3 lidech a plným kufru těžkej báglů moc nezrychluje.

po předjetí kamionu-bliknuk na mě, tak tam byly tak 2 metry sem jel do pravýho a ten kretén s pašíkem fouknul přede mě a zašlápl to. Okamžitě levá-eště že nic nejelo a ten vůl to udělal znova. Takle zme si to dali asi 6x. Píčus a pak sem ho dojel v Prostějově u teska.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...