Romariooo Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Levej pruh je mimo město pouze na předjiždění a ten dotyčný tam neměl co dělat! Tečka.Kdyby to viděli policajti za provozu tak by to odsral on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tohle se mi stavalo casto kokoti zasrany, zaslouzil by ranu. Pro me si uz taky jeden sel do auta myslim, ze ten uz nikomu dvere neotevre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 On šel za Tebou nebo obráceně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Romane, já to jednou absolvoval. Totéž se mi stalo a vypěnil jsem fest. Po sjezdu z dálnice jsem si ho podal na prvních světlech. Srab se v autě zamknul a strachy si nadělal do gatí. A to byl evidentně větší jak já. Příště si to myslím rozmyslí někomu zahamstnout brzdy. chudáku, to tě lituju, že sis nasral do auta... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) On sel za mnou. sjizdely se dva pruhy aut, jeden z hlavni, ten mel samozrejme prednost, a dalsi z vedlejsi ulice. No, ten chlapik stal o auto prede mnou a snazil se tam nacpat z ty vedlejsi. Pri tom se tam skripnul s typkem, co jel z ty hlavni silnice. Komplet to tam zablokoval a jeste tam nadaval. Zenska a ja, co jsme stali za tim vocasem, jsme normalne projeli a zaradili se do toho pruhu. Kdyz jsem projizdel kolem toho vocasa, tak jsem mu poslal pusu a vysmal se mu... tak si myslel, ze mi to pujde ukazat Kdyz uz jsem ho drzel pod krkem a on lezel na kapote auta, tak me odtrhnul bracha nastesti. Editováno: 5. Březen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Taky uz ostatnim dochazeji sily ve skole? jestli to letos dopadne, tak budu cely leto v lihu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Mě docházeji sily ted...náročnej den v prácí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Mne uz par let. ale tak, kdo chce kam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Houmik: jen se uč! Vrátí se Ti to několikanásobně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 posrany centrum dneska jim to tam jde voluuuuummmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Mě docházeji sily ted...náročnej den v prácí. copak Romane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cestář Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mne uz par let. ale tak, kdo chce kam... Nazdar Píšeš,že by si nějakému cestáři rozbil hubu můžeš to skusit,přijeď do Blatný. Rád ti poznam rozdávači ran. Víš kulový kdo je majitelem----stát nebo kraj? Ředitel silnic je z vaší strany Ahoj cestář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) ty woe kde to jsme....dneska ráno na D11 v 6.15....někde kolem Prav jedu do práce směrem z HK na Prahu dálnice prázdná jedu si svých tacho 160 a najednou dva kamiony jeden v pravým druhý v levým vedle sebe to ty volové neviděli zákaz značku když tam vjížděli???no jeden ho předjížděl do kopečka u Prav těsně před exitem na Pravy.....a než ho předjel...to byla ale doba....dovolil jsem si zatroubit...no kretén ho předjel a ne a ne uhnout z5 do pravýho.....měl jsem sto chutí vzít tell a zavolat na policajty....vždyť ani na tý dálnici snad nemaj ani co dělat!!!!!natož se na dálnici předjíždět.....myslím si že je tam zákaz kamionů...můžou snad najíždět a sjíždět u Chlumce.... Editováno: 8. Březen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Pro pripad dvou predjizdejicich se kamionu pouzivam odstavnej pruh a pote nehezka gesta z okenka, musis to brat spis s humorem a nerozcilovat se, nema to cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Vipere, to si koleduješ o kejhák, kamion tě semele jako nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 a pak ho podjedeš a eště houpneš na brzdy ať si to užije? Když onzdržel Tebe tak i Ty jeho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ty wole...používat odstavnej pruh na předjeti? Ty jsi blázen! To je dřív nebo později o pěkně velkej malér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jj. stejně jako když to někdo zašlápne. Mě to udělal blb na dálnici, když sem jel z práce. bych ho nejradši zabil vola. když sem to vzal do levýho tak to tam šoupnul taky a znova to zašláp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) to cestar: Ty si dobrej borec nebudu se s tebou hadat. Ale stejne jako pri spatne odvedeny praci kdekoli jinde, si predstavuji, ze i ti, co maji pod palcem spravu silnic, by za to meli byt odpovedni. A ne, ze se po roce na novy silnici udelaji kratery. Nemyslel jsem to tak, ze bych si to vyridil s chlapikem, co tam stoji u lopaty, ten za spatny naplanovani a spatny material nemuze, to je snad samozrejmy. Editováno: 8. Březen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 (editace) jj člověk neví co je to za vola v tom kamionu...on mě uvidí v zrcátku a buď se lekne a strhne to nebo to udělá naschvál a podusí mě v tomm odstavným..ono možná že i jo ho vzít odstavným ale mít min 200koní navíc....vy co znáte D11 u HK..mají tam povoleno nebo ne?? Editováno: 8. Březen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 mezi HK a sjezdem na Bohdaneč nemají náklaďáky co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 taky si myslím...a to není poprvý co tam potkám kamion..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jj. stejně jako když to někdo zašlápne.Mě to udělal blb na dálnici, když sem jel z práce. bych ho nejradši zabil vola. když sem to vzal do levýho tak to tam šoupnul taky a znova to zašláp. Jo tak to mi připomíná jednoho zmrda ve Swiftu z Boleslavský dálnice.Kretén mě dojel,měl ty slavný HID xenony a k tomu ještě nějaký ty zkurvený mlhovky ,takže mě slušně oslňoval,no tak jsem mu rozsvítil zadní mlhovky.Když mě vítězoslavně předjel,tak ho kreténa nenapadlo nic jinýho,než se přede mě zařadit a dupnout na brzdy.Tak jsem ho chtěl zmrda předjet a on začal přede mnou na tý dálnici kličkovat a blokovat mě,takže jsem se na něj s klidem vysral na čuráka.Ale musím říct,že jsem byl tak vytočenej,že jsem to do něj chtěl poslat.Teď nedávno jsem ho zahlídl v Praze a měl jsem sto chutí ho zastavit a tou jeho držkou mu rosekat světla s těma megapíčáckejma xenonama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jirko: podobnou zkušenost mám z minulého týdne.To jsem byl hodně nasranej...z toho zmrda se mi otevírala "kudla v kapse" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo tak to mi připomíná jednoho zmrda ve Swiftu z Boleslavský dálnice.Kretén mě dojel,měl ty slavný HID xenony a k tomu ještě nějaký ty zkurvený mlhovky ,takže mě slušně oslňoval,no tak jsem mu rozsvítil zadní mlhovky.Když mě vítězoslavně předjel,tak ho kreténa nenapadlo nic jinýho,než se přede mě zařadit a dupnout na brzdy.Tak jsem ho chtěl zmrda předjet a on začal přede mnou na tý dálnici kličkovat a blokovat mě,takže jsem se na něj s klidem vysral na čuráka.Ale musím říct,že jsem byl tak vytočenej,že jsem to do něj chtěl poslat.Teď nedávno jsem ho zahlídl v Praze a měl jsem sto chutí ho zastavit a tou jeho držkou mu rosekat světla s těma megapíčáckejma xenonama Mě to udělal boreček s firemním pasatem. Na dálnici z Olmika do Prostějova sem předjížděl ve 130 km kamion a von se na mě nalepil tak, že sem neviděl polovinu jeho kapoty. 1.4 44 kW ve 3 lidech a plným kufru těžkej báglů moc nezrychluje. po předjetí kamionu-bliknuk na mě, tak tam byly tak 2 metry sem jel do pravýho a ten kretén s pašíkem fouknul přede mě a zašlápl to. Okamžitě levá-eště že nic nejelo a ten vůl to udělal znova. Takle zme si to dali asi 6x. Píčus a pak sem ho dojel v Prostějově u teska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.