SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Je to beh na dlouhou trat a muzu rict, ze ja nic a za tim si stojim Dal spis pres SZ, neni mi to prijemny takhle... jen jsem to potreboval ventilovat to znam me zena vyhazuje porad a to jen protoze se venuji foru ... mam doma kvuli tomu peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dneska me nasral mistni admin.. nebudu jmenovat aby to nebyla pomluva ale pravidla jsem neporusil a pokud to tak chteji brat tak at to tam dopisi co se vse nesmi nebp spise at napisi co se jen muze .... a vse ostatni jezakazano..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Amogh ti to dal naprosto správně a kdybys nebyl játro a pročetl ses skrz pravidla, tak víš, ty fňukno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 2Snizek: Amogh a P2M jsou spolčený, bacha na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Amogh ti to dal naprosto správně a kdybys nebyl játro a pročetl ses skrz pravidla, tak víš, ty fňukno Né všichni (původní) moderátoři si to myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ja jsem zase nas... na zdejsiho clena "matej-matej" Nevim, kam zmizely black listy, ale rovnou bych ho tam loupnul gaunera.. Ja mu blbec shanim maxidot na FRS s nabidkou montaze..Kdyz ho sezenu, tak dela mrtveho brouka, nebere telefon, z ciziho to hned polozi...Proste male dite. Tak kdyby s nim nekdo mel prijit so styku, tak pozor... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Pokakane OBI pry dva roky zaruka....jsem reklamoval Osram NB a pry 4 mesicni sviceni asi tak hodku denne je umerne zivotu zarovky. Sedi tam same vaginy a ocasi.Kur.a prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ja jsem zase nas... na zdejsiho clena "matej-matej" Nevim, kam zmizely black listy, ale rovnou bych ho tam loupnul gaunera.. Ja mu blbec shanim maxidot na FRS s nabidkou montaze..Kdyz ho sezenu, tak dela mrtveho brouka, nebere telefon, z ciziho to hned polozi...Proste male dite. Tak kdyby s nim nekdo mel prijit so styku, tak pozor...H. Honzo, dyť je v bazaru-pravidla bazaru- blacklist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Né všichni (původní) moderátoři si to myslí Na to mají naprosté právo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Vymrdaná městská policie mi dala pokutu za to že jsem pět minut stál na vyhrazeném parkovišti Editováno: 13. Květen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Vymrdaná městská policie mi dala pokutu za to že jsem pět minut stál na vyhrazeném parkovišti Ber to z té lepší stránky...porušil jsi zákaz a dostal jsi pokutu...na fóru ani nemusíš porušit pravidla a máš varování :smich: ...ještě, že v plivárně si to můžu dovolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Skurvené MHD skurvení policisté. Do teď jsem si myslel že bydlím v praze, ale teď se tu konalo Miss Agro na zemědělce konzert několika kapel. Sešlo se cca 7tisíc lidí. A myslíte, že dp vypravil více autobusů? HOVNO. Když se chtěli ty tisíce lidí dostat domů zjistili, že pro těch 7tis lidí jedou už jen dva busy a ty přileli plné bo někteří vychcánkové šli čekal až na konečnou. Takže se tam tisíce lidí motalo mezi auty na hlavní silnici mezi auty a snažilo se do nějakého nacpat. A co na to policie? Okoukla situaci a místo, aby nějak hlídala, aby někdo nevlítl pod auto, postavila se pod kopec a stavěla Taxikáře co vezli více lidí ZMRDI!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Zasraný počasí. Celý měsíc je hezky a když člověk potřebuje tři dny-slovy tři dny hezký počasí, tak bude srát a srát. A aby toho ještě nebylo málo, tak se k tomu přidá rýma jak sviňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Skájo: ale jo.Máš pravdu.Souhlasím ale stejně jsem nadával jako svině a při odjezdu jsem ji na rozloučenou zapiskal gumama protože mě ta píča řekla po zaplacení pokutu: " i přesto Vám popřeju krásný a klidný den" jako kdyby mě chtěla ještě vic naprudit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Vymrdaná městská policie mi dala pokutu za to že jsem pět minut stál na vyhrazeném parkovišti Kolik jsi od těch "důležitých" dostal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Marku: bylo to za 300,- ale fakt jsem tam stál 5 pět minut a to mě nasralo nejvice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to jde, ale za 5min.....u nás to řeší za 100 když jsi sympaťák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Bohužel to já nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to jde, ale za 5min.....u nás to řeší za 100 když jsi sympaťák... V Brně to máme grátis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 No nic no...nejhorší je to že mám GOLDku a v ten moment mi byla k hovnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Né všichni (původní) moderátoři si to myslí nekaž jim hru na frajery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Na frajery si tu hraješ jen ty a to dost bídně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ty woe TB zase prudi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 ne, neprudím, jen jasně říkám jak to je. Že jsou tady kryplíci, co se neumí realizovat jinak a tady jim to jde náramně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Je zvláštní Tomáši, že tu o těch frajerech hraješ dokola jen ty, nikdo jinej. Ostatní, co nesouhlasí, nepípli o frajerech ani slovo, zajímavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.