Přejít na obsah

PLIVÁRNA

amogh

Doporučené příspěvky

Je to tak tyden, co se jeden takovej borec snazil protlacit mezi mnou a tramvajovym pasem pri cca 60km/h. Kdybych mu neuhnul, tak bych prisel nejspis o zrcatko, a nebo taky on o zdravi, kdyby ho to rozhodilo,. Tramvaje jezdi tak o 20cm vejs, to by asi nevyskocil :) Samozrejme jel v dzinach, klasika u tehle magoru, co nevedi jak jezdit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale tak jo, někdy sou to fakt magoři a dělají vyloženě pitchoviny, někdy se zase divím, že leží některejm řidičům aut tolik v žaludku, že jim ani neuhnou na kraj, když třeba jede něco proti a cesta je dost široká a tak by se tam mohli v pohodě protáhnout. Já když za sebou vidím motorku, tak se snažím ho pustit, abych ho zbytečně nebrzdil když vím, že mu to jede líp než mně ;) ...ale zase na druhou stranu sem byl nasranej, když předemnou jela motorka asi kilem na extrémně široké silnici, kde se vedle sebe vejdou i čtyři auta a místo aby uhnul, tak schvílně najel ke středové čáře. Bejt prase, tak ho vezmu zprava, ale nakonec sem to ustál a počkal, až bude volnej protisměr :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Curackej motorkar!!! Jdu kolem silnice, kolona auto jede normalne 50 km/h a nejakej curackej motorkar mezi nima klickuje a predjizdi je!!! :aggressive: :aggressive: vzit zeleznou tyc, riznout do nej, az by jel kolem a nechat ho tam chcipnout pomalu, curaka!!! Pak pujdou nejaky deti po prechodu a co potom, zmrd! :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Mléko studené nepomůže, mě teda ... zajedením se to většinou spraví, ale problém je v tom, že třeba začne pálit po večeři a já nejsem typ co by se přejídal, takže už pak není chuť natož hlad, zkusim přikoupit ty "sr..ky" až to zase přijde, ať jsem připravenej ... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Me to ted pali (neco mezi palenim, skrabanim a tlacenim) kousek pod krkem, a uz asi tri tydny, nevim, jestli z unavy a nervu, kazdopadne uz se mi to nelibi a zasel sem dneska k doktorovi. Natocil mi EKG a zmeril tlak, a dal prasky na zahu, za tyden mam prijit, tak drzte pesti, at je to fakt zaha. Ale zadnou souvislost s jidlem, zaludkem ani nicim dalsim nevidim :(

Editováno: , autor: krysarr
Odkaz ke komentáři

Kua, ted sem mluvil s tatikem, byl dneska na STK, pac ji mel 2 mesice propadlou a kdybych se nezeptal, v klidu by jezdil dal, no a vyhodili ho, a duvod?? Ze pry mu nefungujou motorky nastavovani zrcatek!!?! Takhle okate si rikat o uplatek, to je na presdrzku, ten curak ma stesti, ze jsem tam s tim nebyl ja, bych s nim asi dal trochu zasvecenou rec :)

Odkaz ke komentáři

Ty voe, tři týdny? Tak to bych si asi šel pro provaz, stačí pár minut natož třeba hodina a jsem zoufalej na smrt, to je fakt nesnesitelný ... Já bych zašel k doktorovi hned po půl dni, tak dlouho bych opravdu nevydržel ...

No ono to prave je snesitelny, neprijemny, ale snesitelny, tak nefim no, ale EKG snad dobry, z toho jsem mel nejvetsi vitr

Odkaz ke komentáři

takže mám kolegu ;)

s pálením žáhy mám velké zkušenosti, bohužel. U mně je to jasně z hodně masa, taky to dělá káva,pivo, víno, cigára...

Pomáhá na to jíst více zeleniny, respektive maso kombinovat se zeleninou, to je asi nejlepší a nejpřirozenější. Hodně pomůže třeba syrová či vařená mrkev, která rychle pomůže. Taky ovšem používám Rennie, ty jsou celkem dobrý, Gaviscon taky pomůže, koupil jsem ho nedávno, ale nevyhovuje mi a je ho třeba vypít hodně, aby pomohl a nafukuje. Hodně dobrej je Ranisan, ten sice zabere až tak za půl hodiny, ale pak máš půl dne klid. :palec2: Je to ale trošku vyšší liga. Nepůsobí neutralizačně, ale působí na vyšší úrovni, blokuje totiž protonovou pumpu, tím zabrání vzniku protonů, takže se v žaludku neprodukuje kyselina chlorovodíková. Proto to chvíli trvá, než to začne účinkovat. Pak ale můžeš žrát do aleluje, hulit, chlastat, lemtat kafe na litry a žádná žáha tě nezajímá. Bez předpisu se dá koupit jen 75mg tablety 10ks za cca 40,-. Ty větší jsou jen na předpis.

Takže tak :)

Odkaz ke komentáři

Ty voe, Anacid, Ranisan a mrkev, už jsem si to napsal, to jsem zvědavej, jinak jak povídáš: maso, cigára a hlavně kafe, toho vypiju možná dost ... to je přesně ono, ale zvyky měnit zatim nehodlám, zkusim tu zeleninu k masu, páč maso já rád, oproti tomu zase nejim vůbec sladký ... Maso je maso, zapít pivkem zapálit cigaretku a jsem spokojenej ... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...