TomasB Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 oni si ti fešáci na motorkách silně koledujou. V kolonách se proplétají různě mezi auty, kolikkrát to člověk ani nečeká a najednou kolem proletí motorka metrovou dírou. Až mu jednou tu metrovou díru někdo zmenší na 30 čísel, se nebude stačit divit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Je to tak tyden, co se jeden takovej borec snazil protlacit mezi mnou a tramvajovym pasem pri cca 60km/h. Kdybych mu neuhnul, tak bych prisel nejspis o zrcatko, a nebo taky on o zdravi, kdyby ho to rozhodilo,. Tramvaje jezdi tak o 20cm vejs, to by asi nevyskocil Samozrejme jel v dzinach, klasika u tehle magoru, co nevedi jak jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ale tak jo, někdy sou to fakt magoři a dělají vyloženě pitchoviny, někdy se zase divím, že leží některejm řidičům aut tolik v žaludku, že jim ani neuhnou na kraj, když třeba jede něco proti a cesta je dost široká a tak by se tam mohli v pohodě protáhnout. Já když za sebou vidím motorku, tak se snažím ho pustit, abych ho zbytečně nebrzdil když vím, že mu to jede líp než mně ...ale zase na druhou stranu sem byl nasranej, když předemnou jela motorka asi kilem na extrémně široké silnici, kde se vedle sebe vejdou i čtyři auta a místo aby uhnul, tak schvílně najel ke středové čáře. Bejt prase, tak ho vezmu zprava, ale nakonec sem to ustál a počkal, až bude volnej protisměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Po.rany státnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Posraný státnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zasranej bolavej krk! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zasraný nacpaný břicho hranolkama ..ufff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zasraná žáha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zasraná žáha Zkus ANACID.Pomáha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Co to je, kde to seženu? Mám v lednici Gaviskon, ale ten je k ničemu, zkoušim to zajíst, tak uvidim, ale je to hustopeklo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Co to je, kde to seženu? Mám v lednici Gaviskon, ale ten je k ničemu, zkoušim to zajíst, tak uvidim, ale je to hustopeklo ... já když byla těhotná a pálila mě žáha,pomáhalo mi pít studený mlíko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Co to je, kde to seženu? Mám v lednici Gaviskon, ale ten je k ničemu, zkoušim to zajíst, tak uvidim, ale je to hustopeklo ... koupíš ho v lékárně a není to moc drahý.....jsou to takový sáčky.....a fakt to pomáhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 koupíš ho v lékárně a není to moc drahý.....jsou to takový sračky.....a fakt to pomáhá Tak hlavně, že to pomáhá :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty SKAJO.......já Tě viděl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Curackej motorkar!!! Jdu kolem silnice, kolona auto jede normalne 50 km/h a nejakej curackej motorkar mezi nima klickuje a predjizdi je!!! :aggressive: vzit zeleznou tyc, riznout do nej, az by jel kolem a nechat ho tam chcipnout pomalu, curaka!!! Pak pujdou nejaky deti po prechodu a co potom, zmrd! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mléko studené nepomůže, mě teda ... zajedením se to většinou spraví, ale problém je v tom, že třeba začne pálit po večeři a já nejsem typ co by se přejídal, takže už pak není chuť natož hlad, zkusim přikoupit ty "sr..ky" až to zase přijde, ať jsem připravenej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Me to ted pali (neco mezi palenim, skrabanim a tlacenim) kousek pod krkem, a uz asi tri tydny, nevim, jestli z unavy a nervu, kazdopadne uz se mi to nelibi a zasel sem dneska k doktorovi. Natocil mi EKG a zmeril tlak, a dal prasky na zahu, za tyden mam prijit, tak drzte pesti, at je to fakt zaha. Ale zadnou souvislost s jidlem, zaludkem ani nicim dalsim nevidim Editováno: 1. Červen 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty voe, tři týdny? Tak to bych si asi šel pro provaz, stačí pár minut natož třeba hodina a jsem zoufalej na smrt, to je fakt nesnesitelný ... Já bych zašel k doktorovi hned po půl dni, tak dlouho bych opravdu nevydržel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mléko pomáha překonat žáhu protože je zásadité neboli to pohlcuje kyseliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mě mléko pomáhá blejt...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Kua, ted sem mluvil s tatikem, byl dneska na STK, pac ji mel 2 mesice propadlou a kdybych se nezeptal, v klidu by jezdil dal, no a vyhodili ho, a duvod?? Ze pry mu nefungujou motorky nastavovani zrcatek!!?! Takhle okate si rikat o uplatek, to je na presdrzku, ten curak ma stesti, ze jsem tam s tim nebyl ja, bych s nim asi dal trochu zasvecenou rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ty voe, tři týdny? Tak to bych si asi šel pro provaz, stačí pár minut natož třeba hodina a jsem zoufalej na smrt, to je fakt nesnesitelný ... Já bych zašel k doktorovi hned po půl dni, tak dlouho bych opravdu nevydržel ... No ono to prave je snesitelny, neprijemny, ale snesitelny, tak nefim no, ale EKG snad dobry, z toho jsem mel nejvetsi vitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 takže mám kolegu s pálením žáhy mám velké zkušenosti, bohužel. U mně je to jasně z hodně masa, taky to dělá káva,pivo, víno, cigára... Pomáhá na to jíst více zeleniny, respektive maso kombinovat se zeleninou, to je asi nejlepší a nejpřirozenější. Hodně pomůže třeba syrová či vařená mrkev, která rychle pomůže. Taky ovšem používám Rennie, ty jsou celkem dobrý, Gaviscon taky pomůže, koupil jsem ho nedávno, ale nevyhovuje mi a je ho třeba vypít hodně, aby pomohl a nafukuje. Hodně dobrej je Ranisan, ten sice zabere až tak za půl hodiny, ale pak máš půl dne klid. Je to ale trošku vyšší liga. Nepůsobí neutralizačně, ale působí na vyšší úrovni, blokuje totiž protonovou pumpu, tím zabrání vzniku protonů, takže se v žaludku neprodukuje kyselina chlorovodíková. Proto to chvíli trvá, než to začne účinkovat. Pak ale můžeš žrát do aleluje, hulit, chlastat, lemtat kafe na litry a žádná žáha tě nezajímá. Bez předpisu se dá koupit jen 75mg tablety 10ks za cca 40,-. Ty větší jsou jen na předpis. Takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
172145 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Na tohle je dobrej Helicid...též působí jako inhibitor vodíkové pumpy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty voe, Anacid, Ranisan a mrkev, už jsem si to napsal, to jsem zvědavej, jinak jak povídáš: maso, cigára a hlavně kafe, toho vypiju možná dost ... to je přesně ono, ale zvyky měnit zatim nehodlám, zkusim tu zeleninu k masu, páč maso já rád, oproti tomu zase nejim vůbec sladký ... Maso je maso, zapít pivkem zapálit cigaretku a jsem spokojenej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.